Ribe u pedesetim, MILF, GILF

Avanturista sam duhom, zaista sam htela da eksperimentisem, ali ne da mi komp da prebacim sliku.
Stalno me tera da se izlogujem. Ponovo i ponovo. Nesto se zaverilo protiv mene od jutros.
A zaista sam htela.
Ko zna, mozda bi se neko zaljubio u tih 5 minuta koliko bi slicka stojala na temi. ;)

Šta mislite o ženama koje hoće da budu ribe u pedesetim godinama? Koja je granica prirodnog, negovanog, održavanog izgleda i nafuravanja? Imate li 60godišnje ribe medju svojim svetom? Znate ono utezanje, moderna garderoba, prešminkavanje, botoksi, silikoni... Jel bolje biti prirodan ili se kamuflirati po cenu dobrog izgleda? Gde je granica kada to postaje patetično... I čemu sve to? Za jednu lepu reč? Hoćete li očajniči pokušavati da budete devojka u 60. godini?

Da li one stvarno izgledaju dobro?

61153_dragana3_af.jpg

61156_dragana-6_af.jpg

suzana-mancic-izvlaci-loto-u-hrvatskoj-ali-samo-veceras-422789-velika.jpg

e, ebiga sad de si stavio ove koje nemaju od ukusa ni mrvu
bez obzira na godine
plus im je posao takav da po difoltu izgledaju smesno
moja sefica npr ima 63
oblaci stvari koje oblacim i ja sa 41, a koje ladno moze da nosi i neko sa 25
i izgleda odlicno
skoro d anema sminke, uvek ima frizuru, negovana je, diskretan lak, parfem
garedroba nije babsta, a nije ni go stomak i helanke
do skoro je zivela sa deckom
izlazi, druzi se
niko joj en bi dao vise od 5o, a nista nije radila
inace je sitne gradje, vitka, vezba pilates, nije nikada bila neka bombasticna ribetina, ali ima sharma na kilograme
i meni ej san da izgledam kao ona
ima zena u godinama i "zena u godinama", nemoj odmah na ove seljancure

e, ebiga sad de si stavio ove koje nemaju od ukusa ni mrvu
bez obzira na godine
plus im je posao takav da po difoltu izgledaju smesno
moja sefica npr ima 63
oblaci stvari koje oblacim i ja sa 41, a koje ladno moze da nosi i neko sa 25
i izgleda odlicno
skoro d anema sminke, uvek ima frizuru, negovana je, diskretan lak, parfem
garedroba nije babsta, a nije ni go stomak i helanke
do skoro je zivela sa deckom
izlazi, druzi se
niko joj en bi dao vise od 5o, a nista nije radila
inace je sitne gradje, vitka, vezba pilates, nije nikada bila neka bombasticna ribetina, ali ima sharma na kilograme
i meni ej san da izgledam kao ona
ima zena u godinama i "zena u godinama", nemoj odmah na ove seljancure

e ako te vidi cvetna nahebala si!
ona je zhivotom branila suzanu manchic!

Lepa Brena, Neda Ukraden i Suki Muki nisu bile "ribe" ni sa 20 godina. Neda građena ko punoglavac, Brena ima glavu ko kamen za kupus, jedino je Suzana zgodna ali sa onim hi-hi-ho-ho-ju-ju stavom deluje kao snajka na vašaru kad sretne đuvegiju iz mladosti.

Možeš izgledati sjano u pedesetim. Na pilatesu i jogi sam upoznala gomilu zaista zgodnih žena koje su prešle pedesetu. Kod njih se dobar izgled bazira na činjenici ne samo da brinu o svom telu i licu, hrane se zdravo i sl. već su zadovolj(e)ne i u drugim aspektima. I dovoljno dobrog materijalnog stanja da mogu sebi da priušte "produženu mladost". Pošto, realno, neko ko radi za crkavicu u trafici, stoji po vasceli dan a onad vuklja cegere po GSP-u, pere, pegla, dirinči i non-stop mozga kako da plati komunalije i plati detetu ratu za faks teško da neće imati bore.

hoce bore od stiskavca kad joj se pripiski, a nema gde pa mora da trpi :lol:
stvarno bre, gde piske ljudi koji rade u trafikama?

ne pitaj
moraju dq zakljucaju trafiku (pre toga unesu sve sto ej napolju ili d anadju nekoga da cuva trafiku), pa trce u najblizi lokal gde su umolili da mogu u wc, a obicno niko nije rad da im dozvoli stalni odlazak u isti
zamisli sve to kad imas mecu

Back