Ribe u pedesetim, MILF, GILF

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
Šta mislite o ženama koje hoće da budu ribe u pedesetim godinama? Koja je granica prirodnog, negovanog, održavanog izgleda i nafuravanja? Imate li 60godišnje ribe medju svojim svetom? Znate ono utezanje, moderna garderoba, prešminkavanje, botoksi, silikoni... Jel bolje biti prirodan ili se kamuflirati po cenu dobrog izgleda? Gde je granica kada to postaje patetično... I čemu sve to? Za jednu lepu reč? Hoćete li očajniči pokušavati da budete devojka u 60. godini?

Da li one stvarno izgledaju dobro?

61153_dragana3_af.jpg

61156_dragana-6_af.jpg

suzana-mancic-izvlaci-loto-u-hrvatskoj-ali-samo-veceras-422789-velika.jpg

Šta mislite o ženama koje hoće da budu ribe u pedesetim godinama? Koja je granica prirodnog, negovanog, održavanog izgleda i nafuravanja? Imate li 60godišnje ribe medju svojim svetom? Znate ono utezanje, moderna garderoba, prešminkavanje, botoksi, silikoni... Jel bolje biti prirodan ili se kamuflirati po cenu dobrog izgleda? Gde je granica kada to postaje patetično... I čemu sve to? Za jednu lepu reč? Hoćete li očajniči pokušavati da budete devojka u 60. godini?

61153_dragana3_af.jpg

61156_dragana-6_af.jpg

Od ovih sto si postavio - nijedna.

Suzi je bila dobra do pre par godina, ali nakon operacije i drugog kuka :mrgreen: nesto skripi kad hoda...

Ali moguce da je 50-ogodisnjakinja izgleda dobro. Sofija Loren je i sa 50 bila opaka i4ka

Poslednja izmena:

61153_dragana3_af.jpg

61156_dragana-6_af.jpg

O ženama koje hoće da budu ribe u 50-tim u okviru njihovih 50-tih, mislim sve najbolje.
Realno, ove sve jesu ribe, a sasvim je druga stvar šta mi mislimo o njihovoj muzici i emisijama.

Sa druge strane, o muškarcima koji pljuju žene koje bi i u 50-tim da budu ribe i koji ljudsku potrebu za lepotom bez obzira na godine pripisuju očaju, ispraznosti i ostalom - mislim sve najgore. Još samo čekam da počnu da kače kreaturne slike žena u 50-tim koje su preterale sa botoksom, pa da se tema razvije u pljuvačkom pravcu - no onda neka postave i slike onih ludača sa splavova koje imaju 20+ godina.

O ženama koje hoće da budu ribe u 50-tim u okviru njihovih 50-tih, mislim sve najbolje.
Realno, ove sve jesu ribe, a sasvim je druga stvar šta mi mislimo o njihovoj muzici i emisijama.

Sa druge strane, o muškarcima koji pljuju žene koje bi i u 50-tim da budu ribe i koji ljudsku potrebu za lepotom bez obzira na godine pripisuju očaju, ispraznosti i ostalom - mislim sve najgore. Još samo čekam da počnu da kače kreaturne slike žena u 50-tim koje su preterale sa botoksom, pa da se tema razvije u pljuvačkom pravcu - no onda neka postave i slike onih ludača sa splavova koje imaju 20+ godina.

mozhda tebi...
znash koliko mima lepshih zhena u pedesetim od njih....!?
to shto su one popularne je jedna stvar,
a da su raspadi jesu...
sa ili bez silikona...
pa ovde na forumu imash lepshih zhena od njih...
recimo Smokva...ona je tu negde oko 5 banki,
lepa zhena, prirodna...

Iskreno ima zena koja znaju da se ponasaju u skladu sa svojim godinama i u 50-im mogu da izgledaju jako lepo.
Znam za primere gde majka i cerka izgledaju kao sestre ali se majka ne oblaci kao cerka vec u skladu sa svojim godinama.

Takve imaju para i namaju mozga, godine nemaju veze sa tim.
Videli smo i slike devojaka koje su preterale sa tim i izgledaju kao strasila, najblaze receno.

Ako je zena pametna uvek ce izgledati lepo, ako je glupa ne mogu ni sve pare ovog sveta da joj pomognu u tome.

mozhda tebi...
znash koliko mima lepshih zhena u pedesetim od njih....!?
to shto su one popularne je jedna stvar,
a da su raspadi jesu...
sa ili bez silikona...
pa ovde na forumu imash lepshih zhena od njih...
recimo Smokva...ona je tu negde oko 5 banki,
lepa zhena, prirodna...
One nisu raspadi, one su samo žene koje fenomenalno nose svoje godine, pa makar i uz pomoć botoksa.

Nešto mi ptičica šapuće da za Eli Mekfirson recimo koja ima 50+, nećeš reći da je "raspad", i to pretpostavljam zato što svojim telom ne izgleda kao da nosi svoje godine, već godine 20-togodišnjakinje - što samo govori da su iz muškog ugla onih hejtera "raspadi" u 50-tim sve žene koje, bez obzira na svu odnegovanost, i dalje izgledaju kao žene u 50-tim.

One nisu raspadi, one su samo žene koje fenomenalno nose svoje godine, pa makar i uz pomoć botoksa.

Nešto mi ptičica šapuće da za Eli Mekfirson recimo koja ima 50+, nećeš reći da je "raspad", i to pretpostavljam zato što svojim telom ne izgleda kao da nosi svoje godine, već godine 20-togodišnjakinje - što samo govori da su iz muškog ugla onih hejtera "raspadi" u 50-tim sve žene koje, bez obzira na svu odnegovanost, i dalje izgledaju kao žene u 50-tim.

ne znam ko ti je ta...
imash pravo na svoje mishljenje kao i ja...
da si videla te zhene uzhivo, mozhda bi se slozhila samnom...
al nek ti bude...

Lonci i poklopci. Balkanski mentalitet,koji svi toliko pljuju i puni su gnušanja sproću istog,opet na delu.
Koga bre zabole Đovani de Mikelis šta ko radi sa svojim telom i zašto. Hoće žene da budu mlade. Pa nek budu.
Hoće to i muškarci isto tako. Farbaju se,presađuju kosu,teretane,fitnesi,peglanja,pa šta?
Nit mi smeta,nit me dotiče,nit me zanima.
Život je tako kratak,nema se vremena da bi de brinula tuđa briga. :kpozdrav:

a mora i kad komunicira da deluje prisebno

- - - - - - - - - -

Lonci i poklopci. Balkanski mentalitet,koji svi toliko pljuju i puni su gnušanja sproću istog,opet na delu.
Koga bre zabole Đovani de Mikelis šta ko radi sa svojim telom i zašto. Hoće žene da budu mlade. Pa nek budu.
Hoće to i muškarci isto tako. Farbaju se,presađuju kosu,teretane,fitnesi,peglanja,pa šta?

ma ima vremena dosta
mora to da radimo
:I

hocu i ja da budem kapetan na belu ladju...da stavim onu kapu i da plovim morima...al nema Cirko!

- - - - - - - - - -

Eli je jedna u milion. Ona baš i nije reper. Bila je jedna od najboljih riba na svetu i kao devojka. Na ovoj fotki joj se ne vidi lice, ali se po rukama vidi da nije mlada.

definitivno...
ruke i vrat odaju zhenama godine...
to se ne zatezhe...

Ako ona sa 40+ prati trendove i oblaci se kao siparica onda to ne moze dobro da se zavrsi. Sa takvim pokusajem zaustavljanja vremena samo postize suprotan efekat jer akcenat se upravo baca na godine posto citava slika bode oci i posmatrac pokusava da shvati sta nije u redu.

Back