Ribe - Ovan - Vase strucno misljenje :)

Nebojsha987

Početnik
Poruka
2
Ovako.......

Ja sam muska ribica, citao sam ovde vase postove po forumu i mogu vam reci da su me neki ostavili bez texta. 80% tacnih stvari u vezi mene :) sto me pomalo i nervira ali ok :D

E sad... Upoznao sam jednu devojku u znaku Ovna, ima tako lepe ochi, lep osmeh, pozitivna ali provaljujem da se krije nesto :) Hocu reci da ne mogu je skroz procitati. Skontali smo se extra, prica nasa je vec na nivou. Jedino sto me nervira kod nje sto je svaka moja recenica smesna :) mozda je i to ok, ali ja sam takav :) Hteo bih da se pocimam oko nje, ali opet nisam siguran da je to to.

Trazim vasa misljenja u vezi ove kombinacije :) ako moze malo detaljno ;)

Pozdrav svima :)

Brate, nisam strucnjak(jos! :D), ali ovo mi ne deluje bas skladno. Rekao bih da tu nema puno dodirnih tacaka.
Ali vidi, u velikom broju slucajeva ovan ce imati po neku planetu u ribama, a ribe u ovnu, pa moze da bude neke konekcije. Naravno, chart je neophodan za detaljisanje, al ne znam bas najbolje to da protumacim.
Oba znaka su emotivci, samo na potpuno drugaciji nacin dozivljavaju i iskazuju emocije.
Batali bre astrologiju i ljubi tog ovna. :D
Peace out.

Ovako.......

Ja sam muska ribica, citao sam ovde vase postove po forumu i mogu vam reci da su me neki ostavili bez texta. 80% tacnih stvari u vezi mene :) sto me pomalo i nervira ali ok :D

E sad... Upoznao sam jednu devojku u znaku Ovna, ima tako lepe ochi, lep osmeh, pozitivna ali provaljujem da se krije nesto :) Hocu reci da ne mogu je skroz procitati. Skontali smo se extra, prica nasa je vec na nivou. Jedino sto me nervira kod nje sto je svaka moja recenica smesna :) mozda je i to ok, ali ja sam takav :) Hteo bih da se pocimam oko nje, ali opet nisam siguran da je to to.

Trazim vasa misljenja u vezi ove kombinacije :) ako moze malo detaljno ;)

Pozdrav svima :)

Sa ženom u znaku ovna možeš slobodno "što na um to na drum". Samo navali cimaj se što više oko nje.

Sa ženom u znaku ovna možeš slobodno "što na um to na drum". Samo navali cimaj se što više oko nje.

Jeste, ali je to smori u nekom trenutku. Od ribe još i najpre. Ovnovi ne podnose patetiku, niti bilo koji oblik cviljenja, ranjivosti i nemoći, a ribama je to suština egzistencije. Ovakve kombinacije najčešće nastaju iz ovnovske emotivnosti koju neko pomenu iznad, ali iz onog, čisto altruističkog segmenta "vođe" koga na to tera (da, nekad tako gozni) ego.
Kad shvati da sažalio nad nečim što je, zapravo, ribin izbor (a ne nezgodna situacija iz koje bi je ovan hrabro spasao), sledi hiruški rez. I to smesta. Do korena, podrazumeva se. Tako riba dobije opravdane razloge za kuknjavu (što ne mora da bude loše, dugoročno gledano).
Ovnovo smejanje ne bi trebalo da znači podsmevanje ili ruganje.
Naravno, reč je o laičkom sudu. Nisam stručnjak. I, da, pusti horoskop ;)

e hvala vam drugari, jos sam u fazi price sa njom. Jos furam pricu jer nisam siguran koji ce biti njen odgovor :)

Nisam patetican, ne volim da vozim pricu sa pateticne strane. Uvek se oslanjam na pozitivnu energiju ostalo ostaje iza mene...

Moram jos malo da izvidim situaciju pa cemo posle lako... Ne bih mogao da prihvatim odgovor "Ne" to me nervira i zbog toga igram siguricu ;)

Ovnovi ne podnose patetiku, niti bilo koji oblik cviljenja, ranjivosti i nemoći, a ribama je to suština egzistencije.

Ribe pateticne? Svasta, riba nece ni moliti ni kukati ni plakati za nikim i nicim,
riba jeste emotivna, no njene emocije su duhovne i intuitivne prirode, nikako ljubavne, ribe nisu romanticari i gade se na patetiku.
Povredjena riba se povuce i nestaje, nikad nece nastojati za nicim,
uvek ide putem najmanjeg otpora.

:)

Back