Rialiti : probijena je ( prva ) barijera, počinje druga faza - klaustrofobija !

Sekenenre Tao

Aktivan član
Poruka
1.414
Poslastica za sve koji uživaju u eksperimentu zvanom rijaliti !

Učesnici "Parova" više ne žele da učestvuju,
prete da ih nikakve kaznene odredbe potpisanih ugovora
neće zadržati u kući.

Paralelno sa tim počinje nova "Farma"
čiji učesnici
željni para, slave i nagrade
deluju kao seke-Perse,
beskrajno naivno, naivno, naivno ...

Koja li je treća faza ? :think:

Poslastica za sve koji uživaju u eksperimentu zvanom rijaliti !

Učesnici "Parova" više ne žele da učestvuju,
prete da ih nikakve kaznene odredbe potpisanih ugovora
neće zadržati u kući.

Paralelno sa tim počinje nova "Farma"
čiji učesnici
željni para, slave i nagrade
deluju kao seke-Perse,
beskrajno naivno, naivno, naivno ...

Koja li je treća faza ? :think:

Zaoštravanje, pa fajt !

Ovi rijaliti su kao lekovi za smirenje koji se uzimaju "na svoju ruku" bez nadzora lekara....Da bi osoba zadovoljila sebe i osecala mir, spokoj, odagnala neizvesnost, ona mora sve vece i vece doze da uzima da bi postigla iste efekte, i na kraju se navuce, postane tezak zavisnik, i ,,,,, umre od predoziranja.

Tako i gledaoci, ocekuju uvek neocekivano, to se desi, a u sledecem grugu je to vec dosadno i "vec vidjeno" pa traze novo nesto, jos skandaloznije i strasnije nesto, neki nov taboo da se otvori, nova neka pandorina kutijica, a ovi sto zgrcu pare na njima im udovoljavaju, ali brzo ce se doci do zida, koji je - ubistvo, samoubistvo, tesko sakacenje drugog, nastanak raznih psihoza, neskrivajuceg sexa, setanja svih golih "ukucana" kao od majke rodjeni, totalni grupnjak, Sodoma i Gomora hehe.

Pa ce u sledecim krugovima i sezonama verovatno biti i vise gejeva i lezbejki, transrodnih osoba i transexualaca, i to onih "bad guy", koji ce praviti gluposti, pokusavati da siluju ostale i tako to, jer ce sve van toga biti "dosadno i nezanimljivo".

Ljudi kao u Koloseumu, zele akciju non stop, zele sto vise krvi, zele nesto novo, i nesto sto ce da im uzburka njihovu vec nacetu psihopatologiju.

Ko zna, mozda ovi svi rijaliti sa ovim potenciranjem verbalnog i fizickog nasilja se pretvori u neku zavijenu formu, samo za elitu, kao u filmu Hostel i slicno?

Sada imamo program gde elita ("elita") zabavlja prostu masu zarad para, a mozda to evoluira kao u Hostelu da se elita zabavlja, a ne da zabavlja, ubijajuci prostu masu i muceci je, izivljavajuci nad njom sve svoje bolesne potrebe.

U svakom slucaju "Mitrovici" ce trljati ruke i brojati parice.

Jer sve se opet vrti oko novca, moci, kontrole mase i zadovoljavanja svojih prljavih podsvesnih socijalno zabranjenih potreba.

Ako može Bru-zli da odgovori....zašto ima ljudi koje ovi programi uznemiravaju i onespokojavaju....mora da i tu ima nečeg psihološkog...e sada dali je i to pato?

Pa kako zasto? Veoma je evidentno... Stres na sve strane. Lucenje adrenalina, kortizola, stimulisanje svih animalnih instikata.... To samo po sebi nije patologija, ali umereno i kada treba....A ljudi se drogiraju time, gledaju po ceo dan, i tako mesecima, i onda naravno da uznemirava i onespokojava.

A htela si da pitas da li je patologija da se neki covek zgrazava sto se emituje rijaliti, ili sto ga sam rijaliti kao rijaliti uznemirava, pa mozda mislis da su neki ljudi u patologiji jer ne mogu da podnesu gledanje i uopste postojanej rijalitija?

Pa kako zasto? Veoma je evidentno... Stres na sve strane. Lucenje adrenalina, kortizola, stimulisanje svih animalnih instikata.... To samo po sebi nije patologija, ali umereno i kada treba....A ljudi se drogiraju time, gledaju po ceo dan, i tako mesecima, i onda naravno da uznemirava i onespokojava.

A htela si da pitas da li je patologija da se neki covek zgrazava sto se emituje rijaliti, ili sto ga sam rijaliti kao rijaliti uznemirava, pa mozda mislis da su neki ljudi u patologiji jer ne mogu da podnesu gledanje i uopste postojanej rijalitija?

Da ovo drugo....prosto uznemirava...unosi nemir..ne prija....ne veseli....ne znam

...
Pa ce u sledecim krugovima i sezonama
verovatno biti i vise gejeva i lezbejki, transrodnih osoba i transexualaca,
i to onih "bad guy", koji ce praviti gluposti, pokusavati da siluju ostale i tako to,
jer ce sve van toga biti "dosadno i nezanimljivo"
...

Ništa nisi razumeo,
pričaš priču koju vrtiš u svojoj glavi kao pokvaren gramofon !

Ja sam se upravo podsmehnuo
Mitrovićevom neprestanom dovođenju novih "ukućana"
koji liče prethodnima kao jaje jajetu.

Novo je ono u "Parovima"
tamo su isti ljudi
već godinu dana !

Zagazilo se u drugu fazu eksperimenta,
zamorčići više ne razmišljaju o nagradi,
nema više klanova,
počela je klaustrofobija
i gledaju kako da pobegnu napolje !!

Ali .. Ne može !
Peconi i ekipa ne daju,
više nije šala - nema lake love !

Stvar u rijalitiju postaje stvarnost,
liče mi na SF filmove o posadi na izgubljenom brodu ...

Da li smo mi Zemljani ustvari ti putnici kroz kosmos ?
Šta smo mi uradili ?
Kako smo mi reagovali na rijalitii zvani planeta Zemlja ?
Prilagodili se ?

Da li će se i naši igrači prilagoditi,
da li će umeti jednog dana da hodaju ulicama,
da li će se vratiti u taj za njih već sad "spoljni svet" ?

Treća faza je tući gledaoce i verne pratioce rijalitija
i zakonom im zabraniti pristup kanalima Željka Mitrovića i Milomira Marića
( a ovu dvojicu na Goli otok)

Zašto ? :eek:

Te emisije su testiranje gluposti onih ispred ekrana.
...

Jesi to zaključio gledajući rijalitije,
il' si preuzeo nečije tuđe mišljenje ?

Ili imaš svoje stav bez gledanja
i bez da ti je iko sugerisao ??

Ko iole normalan može da gleda kako Stanija vrcka dupetom ili kako je Maci Diskreciji ispala sisa, da ne govorim o psovkama i gadostima svake vrste, onaj najniži najgori sloj ljudske nekulture i nepoštovanja.I to puštaju u terminu oko 8 uveče kada su mala deca još budna.
Te starlete ne znaju normalno da pričaju, ni da izgovore slovo r, ogavne su, pregazilo ih je pola Srbije po parkovima i železnicama, ja ne znam kome tako neka osoba može biti privlačna i da baca pare i glasa.

Poslednja izmena:
- Staniju i Kristijana nisam gledao, nisu mi bili dovoljno zanimljivi !
- Macu volim, ali me ne uzbuđuje kad vidim njenu sisu.

Šta si ono još ..?
Ah da !
Ne glasam nikada !

Šta mi je onda interesantno ?
Evo na šta se ja upecam :

1. Pre par godina ono neljudsko maltretiranje Miloša Bojanića - osećam nepravdu !
2. Ljubavna ljubomora Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić - identifikujem se !
3. Uličarke, koje ti nazivaš starletama, pa kad kažu jedna drugoj : "Devojko, izvadi uložak, natopio se sekretom !" - doživim malograđanski šok !
4. Pa sve oko Gastoza, i koliko je lud i devojke koje ga jure i poturaju mu se iako je lud, pa na kraju narod koji glasa za njega ludog - neverica

Back