Rezultati vlade

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam ni jednu dobru stvar koju je ova vlada uradila, a trudio sam se da se setim barem jedne.

Losih ima koliko hoces, eulex a korpa od eu, pa jos debilska jednostrana primena ssp-a, odustajanje od tuzbi drzava koje su priznale kim, opet cimanje sa autonomijom Vojvodine, najveci milosevici kadrovi i lopovi opet u vlasti, velika korupcija itd

Ja ne znam ni jednu dobru stvar koju je ova vlada uradila, a trudio sam se da se setim barem jedne.

Losih ima koliko hoces, eulex a korpa od eu, pa jos debilska jednostrana primena ssp-a, odustajanje od tuzbi drzava koje su priznale kim, opet cimanje sa autonomijom Vojvodine, najveci milosevici kadrovi i lopovi opet u vlasti, velika korupcija itd

Sigurno ti nije lako dok si poranio u 06.15 (subotom) da bi izdeklamovao recitaciju:mrgreen:

Немој тако...

VLADA JE U OVOJ GODINI OBEZBEDILA PRODAJU "SVOJE" KUĆNE SREBRNINE U DOBROTVORNE SVRHE,I KO KAŽE DA NAŠA VLADA NIJE UDRUŽENJE HUMANISTA,TAJ GREŠI.
JA SAM OD SVE TE SREBRNINE DOBILA RAŠLJICU OD VILJUŠKE KOJA VREDI ČITAVIH HILJADU
EVRA NO POŠTO JE SADA VREME RECESIJE MOJ SAVETNIK ZA FINANCIJE KAŽE MI
DA NE BI VALJALO DA TU SVOJU RAŠLJICU SADA UNOVČIM VEĆ DA SAČEKAM DO MALO SUTRA.
OPET,MISLIM SE JA,PA ON JE FINANSIJSKI EXPERT,IPAK ĆU JA DA SAČEKAM I DOČEKAM TO MALO SUTRA,DA NE BAKSUZIRAM.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back