- Poruka
- 22.412
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени није.Мада казна Божија.
Boli me lakat za Novaka Đokovića.
Ne huli na Petrovdan avetinjo...Мени није.Мада казна Божија.
Najviše je plakao Vučić kada su bile litije. Vikao je da je to ukrajinski scenario i da će se preliti u Srbiju. Svi njegovi su morali da pišu komentare u istom tonuNe.
Za mene je Nole najveći ikada teniser a verovatno i sportista.
Toliko mi je sreće doneo i toliko ga volim da ništa to ne može da promeni.
Za autošoviniste je do skora on bio Nolo - Crnogorski Hrvat, koji ne plaća porez i protiv koga su navijali ali vidim da im je sada kul i vrište za njim kao klinkice kad vide Džastin Bibera.
Kao sada kada se bore protiv korupcije i kriminala a kada je pao Milo u CG pali su u nesvest od tuge i besa..
Plakali 40 dana na tviteru..![]()
Бог га казнио што је богохулио против предсједника.Ne huli na Petrovdan avetinjo...
E, jadan li je onaj mozak koji misli da bog kažnjava to što Đoković radi. Dok milioni i milioni starih i mladih na svetu gladuje, muči se i umire zbog raznih boleština i kriminala, bog sve to gleda i "brutalno" kažnjava matorog tenisera izgubljenim mečom jer podržava borbu svog naroda za pravdu i bolje sutra.Мени није.Мада казна Божија.
Najviše je plakao Vučić kada su bile litije. Vikao je da je to ukrajinski scenario i da će se preliti u Srbiju. Svi njegovi su morali da pišu komentare u istom tonu
Не пали се.Алекса је моја стара муштерија.E, jadan li je onaj mozak koji misli da bog kažnjava to što Đoković radi. Dok milioni i milioni starih i mladih na svetu gladuje, muči se i umire zbog raznih boleština i kriminala, bog sve to gleda i "brutalno" kažnjava matorog tenisera izgubljenim mečom jer podržava borbu svog naroda za pravdu i bolje sutra.
Ahaa, još jedan trol, pa tako reci.Не пали се.Алекса је моја стара муштерија.![]()
Možda se i osvestiš jednom i skapiraš kako stvari funkcionišu. Ko je sa kim, ko je čiji i ko za koga radi. Ja ti tu neću pomoći. Morao bih da pišem na 10. strana. 10 strana teksta koje niko, pa ni ti, ne bi pročitao. Neka. Osvešćujte se sami, ili ostanite ceo život teško prevareni i slaganiVaži.
Vučić ima svoju stranku tamo, vode je Mandić i Knežević.
Jedina je 100% srpska..![]()
Знамо се већ 7 година на форумима.Ahaa, još jedan trol, pa tako reci.
Ma kapira to on, ali stvarno. Nije glup. Ali našao je svoje mesto u avovom sistemu, lepo mu je... I to je cela priča.Možda se i osvestiš jednom i skapiraš kako stvari funkcionišu. Ko je sa kim, ko je čiji i ko za koga radi. Ja ti tu neću pomoći. Morao bih da pišem na 10. strana. 10 strana teksta koje niko, pa ni ti, ne bi pročitao. Neka. Osvešćujte se sami, ili ostanite ceo život teško prevareni i slagani
Za normalne ljude u normalnoj zemlji, vrhunski sportisti su nacionalno blago, a predsednik države tek službenik sa određenim dužnostima. Zamenjiv. Vama je nacionalno blago manje vredno od funkcije jednog lošeg službenika.Ђоковић је показао незрелост, сврстао се на једну страну у политици, и изгубио навијаче који припадају другој политичкој опцији.То му није требало, могао је бити општеприхваћен, али се глупо понео.
Пумпаџије га никада нису подносиле, или су биле равнодушне према њему, и Ђоковић ће им бити добар само док могу политички да га искористе.
Не буди љубоморан,и ти имаш велике шансе да упанеш у систем кад будеш имо 76.Ma kapira to on, ali stvarno. Nije glup. Ali našao je svoje mesto u avovom sistemu, lepo mu je... I to je cela priča.
Jako, jako teška priča.Što se trigeruješ toliko doktore?
Od kojih si ti?
Od onih što su navijali za Nadala, Federera ili Mila?
Ili sve po malo?![]()