REZIJA - Akademija umetnosti NS ili FDU

jovanjja

Početnik
Poruka
7
Pozdrav :)
Vidim da nema otvorena ovakva ili slicna tema, a meni je i vise nego potrebna pomoc. Zelim da upisem reziju u Novom Sadu ili Beogradu. Ehh sad, zanima me vise pozorisna iliti radio rezija, manje filmska, a vidim da u Novom Sadu ima samo smer Multimedijalna rezija... Da li to obuhvata i pozorisnu ili se uglavnom sve "vrti" oko filma? Jedan poznanik mi je rekao da se u Novom Sadu zavrsava prva godina multimedijalne, pa se ona usmeravas dalje ili na film ili pozoriste, da li je to tacno?
Beograd... Cula sam da je gotovo nemoguce upasti na reziju tamo ukoliko nemas jaku vezu. Talenta ja imam, to nije problem ali studirati mogu samo na budzetu jer nemam novca za samofinansiranje...
Da li pokusati upisati posle 3. godine srednje skole? Kazu da se iz prve ne upada nikada, vec da je bolje otici posle 3. god i onda kad te "zapamte" lakse je upisati kad zavrsis srednju...
Bilo kakve informacije u vezi prijemnog, potrebnog znanja, smerova, predmeta, priprema, bilo cega jako bi mi dobro doslo, kao i saveti gde i sta upisati.
Molim vas za pomoc! Hvala unapred :)

Back