Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Radi se o sledecem - da li volite da uvek uz sebe imate rezervu, ali ne u smislu klasicne prevare, tj. da vam se ta osoba sa kojom varate svog partnera zaista svidja, vec onako , kad vam je dosadno, a veza skripi, a vi ne zelite da to prekratite? Cak i ako se tek muvate sa nekim , manipulisete sa drugim osobama, a znate da sa njima necete nista! Bitno je da neko skakuce oko vas i dize vam rejting! Da li pristajete na tu sporednu ulogu, pri tom iskljucujem varijantu sa ozenjenim muskarcima/ zenama, jer je to nesto deseto ?
Kako da pomognem drugu koji je trenutno rezervni igrac, a najgore je to sto on pocinje da se zaljubljuje u nju ? Ona ga pali do ludila , a muskarcu malo treba. On je jako dobar momak , i bilo bi mi zao da posle pati zbog rospije.
Po meni, to samo pokazuje njenu nesigurnost u sebe, a sa druge strane i prevelik egoizam.
Kako da pomognem drugu koji je trenutno rezervni igrac, a najgore je to sto on pocinje da se zaljubljuje u nju ? Ona ga pali do ludila , a muskarcu malo treba. On je jako dobar momak , i bilo bi mi zao da posle pati zbog rospije.
Po meni, to samo pokazuje njenu nesigurnost u sebe, a sa druge strane i prevelik egoizam.