Rezervisano

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
Svako od nas svoje okruzenje dozivljava na svoj nacin
Pa izmedju ostalog i boje
Da li u vasem opazanju neke boje u sekundi shvatite da ste je rezervisali za nesto i da je mozda ne bi ste stavili na sebe drugacije
Malopre stojim na semaforu kod Visegradske i ispred mene prodje zena u zelenoj majici i belim pantalonama..majica hirurske boje..u sekundi mi je proletelo - dr na pauzi..
Ili kad ugledam.belu svecanu matursku haljunu - pomislim ista vencanica
Ili kad ugledam na nekome sami crmu, asocijacija je zaljenje

- - - - - - - - - -

Kucam iz lezeceg se podignutim rukama, pa cu greske da popravim posle, jer ako pokusam sada obrisace mi post
Je l se vama desava da kad ispravite post sa smartija i kliknete na posalji, post bude izbrisan

Isto za dr uniformu i klompe :lol: ili šta znam, cipele, mokasine, odmah asocijacija na šofere..al oni više nose patike, al eto.. japanke i papuče - Crnogorci, sandale i čarape Ameri ili Švabe, tako neki debili :mrgreen:

Udjem svaki dan da vidim novu temu :lol:
Kad vec ne vidim slike na dvvd :(
E,pa kad vidim belu kosulju i krem pantalone pomislim vidi italijan :mrgreen:
A kad vidim zenu u haljini na tufnice,jao francuskinja :heart:
A zenu u belom kupacem,kakva uspijusa :lol:
A nekog u narandzastom ili zutom,dodje mi da mu se nasmesim i kazem cao,super je dan!
A nekog u crvenom,zasto ja vise nemam nista crveno u ormanu?
A devojku u svetlecem neonskom roze,mora da ima vestacke nokte i umetke....

Da li u vasem opazanju neke boje u sekundi shvatite da ste je rezervisali za nesto i da je mozda ne bi ste stavili na sebe drugacije
Malopre stojim na semaforu kod Visegradske i ispred mene prodje zena u zelenoj majici i belim pantalonama..majica hirurske boje..u sekundi mi je proletelo - dr na pauzi..

- - - - - - - - - -

Kucam iz lezeceg se podignutim rukama, pa cu greske da popravim posle, jer ako pokusam sada obrisace mi post
Je l se vama desava da kad ispravite post sa smartija i kliknete na posalji, post bude izbrisan

Nije da mi smeta, ali mi otužno deluje kada neke varijante roze boje vidim na ženama u zrelim godinama, nevezano da li su dobrodržeće ili ne...Imam utisak da su barbike zaglavljene u vremenu i prostoru. Poput osoba koje furaju starke (oba pola) u nekim zrelim godinama, žal za mladost.
Takođe kombinacije previše floralnih dezena i šarenila-asocira me na botaničku baštu u hodu (nevezano za godine)
Animal printovi koji nisu u detaljima nego recimo zahvatju veći komad odevne površine(helanke i sl) uvek me asociraju na: mnogo sam hot, vidite me :lol:
Previše crvene asocira me na neurotičnost.
Bež od glave do pete deluje mi anemično i bezizražajno.
Klinci do 20 god. uglavnom su u fazi eksperimentisanja i traženja sebe kroz stil, njima je unapred oprošteno sve, pa i nesretne fluoroscentne kombinacije od glave do pete, bar što se mene tiče. Draže mi je da ih vidim u nekim ekstremnm kombinacijama boja i dezena, nego da liče na kafanske pevačice ili furaju uniformisanost.

- - - - - - - - - -

Vecina nijansi roze mi je asocijacija na devojcice i tesko se odlucim za tu boju, Zene koje je nose mi deluju nezrelo, ne znam...
Isto je i sa drecavim bojama, nekome bas stoji, ali nije za mene, osecala bih se kao da sam ostala zarobljena u detinjstvu.
Neka sam zatucana 100x ali muskarac u roze i nekim nijansama ljubicaste mi nikako ne ide.
N volim ni plava muska odela. Kao kondukteri.
I tako...

- - - - - - - - - -

Crveno crna kombina totalni neukus i nekreativnost

Da znas... Asocijacija na starije gospodje koje se ne daju godinama i odmah naslutim, ako je dalje, da ima jak parfem koji gusi.

Nije da mi smeta, ali mi otužno deluje kada neke varijante roze boje vidim na ženama u zrelim godinama, nevezano da li su dobrodržeće ili ne...Imam utisak da su barbike zaglavljene u vremenu i prostoru. Poput osoba koje furaju starke (oba pola) u nekim zrelim godinama, žal za mladost.
Takođe kombinacije previše floralnih dezena i šarenila-asocira me na botaničku baštu u hodu (nevezano za godine)
Animal printovi koji nisu u detaljima nego recimo zahvatju veći komad odevne površine(helanke i sl) uvek me asociraju na: mnogo sam hot, vidite me :lol:
Previše crvene asocira me na neurotičnost.
Bež od glave do pete deluje mi anemično i bezizražajno.
Klinci do 20 god. uglavnom su u fazi eksperimentisanja i traženja sebe kroz stil, njima je unapred oprošteno sve, pa i nesretne fluoroscentne kombinacije od glave do pete, bar što se mene tiče. Draže mi je da ih vidim u nekim ekstremnm kombinacijama boja i dezena, nego da liče na kafanske pevačice ili furaju uniformisanost.

lele što ovde iam jednu starku štaznam pet banki gore dole dvetri god...i ne da je zgodna, ne da ima figuru...zabalavim svaki put kad je vim...izgleda ko da ima 18 a ne pedes il kolko već...da joj ne vidiš lice (koje nije da je ružno, ali odaje godine) nema šanse da provališ da je tih godina...i baš tako...roze fura neke haljinice, tangice

Meni je to više odskočna daska za odevne kombinacije, pošto volim da se "maskiram". Ne maskiram se stvarno, to skoro niko ne primeti, ali imam inspiracije, nekad sam ribar, nekad sam učiteljica... shvatate šta hoću da kažem. Mislim da je to suština hipsteraja - ne ovog komercijalnog, gde svi izgledaju kao klonovi - nego pravog originalnog oblačenja... kad nađeš boju/odevni predmet koji je rezervisan za doktora ili zemljoradnika, pa obučeš ti...

Back