Rezani vs industrijski duvan? Prednosti i mane

Johnny_taraba_9

Domaćin
Poruka
4.590
Dvoumio sam se izmedju kutka za zdravlje i ekonomije i odabrao sam ovde da postavim temu. Em sto duvan nema veze sa zdravljem em se radi o cistoj ekonomiji a sad cete videti i zasto.

Pocela je obimna kampanja po medijima kako je rezani duvan stetniji, losijeg kvaliteta itd. Samo proguglajte pa cete videti da se na svim portalima pise o tome a mediji sa nacionalnom frekvencijom bruje stetnosti rezanog duvana.

Misljenja sam da je to sve medijska patka dobro finansirana od multinacionalnih kompanija itd. Drzava se takodje zalaze za industrijski jer su prihodi od poreza ogromni.

Kakva su vasa iskustva, da li imamo mozda nekog tehnologa ovde koji bi mogao nesto vise da nam kaze? Pozz.

Rezani:
- jeftiniji 4 puta i kao takav predstavlja OGROMNU uštedu
- mačka u džaku, ne pomaže ni isti distributer
- pomaganje narko-pandurskim klanovima da se bogate na narodu
- nema kontrole čime su ga posipali

Industrijski
- skup mnogo
- organizam naviknut na jedan ukus uvek dobije to što očekuje
- pomaganje lopovskih struktura uglavljenih na državne jasle pa akcizama žele da nadomeste manjak u budžetu
- ne možemo da znamo čime ga prskaju

u savkom slučaju - CENA
a što se toksičnosti tiče mnogo gore stvari su vakcinisanje dece i svakodnevna hrana koju unosimo
čak i Svetska Zdravstvena Organizacija duvan ostavlja pri dnu lestvice, a znamo koji ološ tamo diktira čime robovi da se truju

Back