Revizionizam

Pa koliko vidim, danas 2025. sve je došlo na svoje mesto. Četnici se uzdižu, proslavljaju, ustaše su zabranjene, a za komuniste niko nije zainteresovan, osim u Kumrovcu...
Ne znam kome to najviše smeta, pa da ima komplekse?

Zamisli, Blagoje Jovović dobio ulicu u Nikšiću. Jezdimir Dangić u Srebrenici, a u Mostaru sve ulice po ustašama uklonili. :lol:
Gdje se uzdizu Cetnici, je li ti toliko nedostaje inteligencije da ne shvatas da Cetnike uzdizu iskljucivo pristrasni, nerealni, lazljivi potomci Cetnika, i niko vise na Ex Ju prostoru a kamo li gdje dalje, o Drazi Mihailovicu da je uopste postojao ne zna niko vec u Austriji,a kamo li gdje dalje, zna samo pobjeguljska kukavicka cetnicka dijaspora :D

Gdje se uzdizu Cetnici, je li ti toliko nedostaje inteligencije da ne shvatas da Cetnike uzdizu iskljucivo pristrasni, nerealni, lazljivi potomci Cetnika, i niko vise na Ex Ju prostoru a kamo li gdje dalje, o Drazi Mihailovicu da je uopste postojao ne zna niko vec u Austriji,a kamo li gdje dalje, zna samo pobjeguljska kukavicka cetnicka dijaspora :D
Uludo sam ja postavio slike prizora iz Pranjana, i video iz Boljanića. Ti to ne registruješ.... Ambasador Ferguson je potomak četnika? :rotf:

I da, pogrešio sam kad sam rekao da se niko ne interesuje za komuniste. Interesuje se EK koja ih je izjedančila sa nacistima. Evo dokumenat!
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0021_EN.html

Tako da ispada da ti ovde veličaš nešto što isto kao i nacizam.

A po Reganu, naš Čiča, prvi borac u Evropi protiv dve tiranske bliznakinje, nacizma i komunizma! Evo dokumenat!

RonaldReaganDrazaMihailovic.jpg

Kažem i tebi, dostavi to na adekvatnu adresu pa da više nema Pranjana, Boljanića, spomenika, medalja...
Ovako, tvoji dokazi nemaju nikakvu verifikaciju, pa samim tim i nisu dokazi, nego tvoja baljezgarija.
Kazem ti da sve te spomenike cetnickim izrodima finansira cetnicka kvislinska dijaspora.

Kazes nema Komunizma iako K Partija vla da najmnogoljudnijom:hahaha: zemljiom na planeti, koja vam otvara firme po Srbiji, ali je njemacka nacisticka " svastika" , kojoj su se Cetnici uvlacili u "zadnjicu" legalna i svi je vole:mrgreen:

Kazem ti da sve te spomenike cetnickim izrodima finansira cetnicka kvislinska dijaspora.

Kazes nema Komunizma iako K Partija vla da najmnogoljudnijom:hahaha: zemljiom na planeti, koja vam otvara firme po Srbiji, ali je njemacka nacisticka " svastika" , kojoj su se Cetnici uvlacili u "zadnjicu" legalna i svi je vole:mrgreen:
Ko odobrava?
Isto kao da si rekao, ustaše sami sebi plaćaju ulaznicu za Tompsonov koncert. Što je tačno, ali Austrija se mnogo ljuti na njiha...

Back