Revizionizam

Pokusavaju da odbrane realno neodbranjivo, da odbrane nelogicno, sto Alek Musliju radi medijskom kontrolom preko Informera, Pinkova, Happya, RTSa itd , i to sto rade im je potrebno iskljucivo za dnevnu politiku pljacke sadasnje Srbije, zato cetnicke kvislinge lazno zele da prikazu " dobrim momcima", da bi danasnji potomci Cetnika, Seseljevi i Vucicevi sljedbenici, mogli nekaznjeno da unistavaju i pljackaju Srbiju!
:mrgreen: Neodbranjivo pred tvojim i naletima ovog Dalmatinca?
A baš bi voleo da časnu srpsku ulogu u 2.s.r. izjednačiš sa nečasnom ulogom tvojih deda u istom.

1126651.jpg

Neće ići, mačak, neće ići. :per:

Naravno da su klevete, zato ti izbegavaš odgovor na pitanje, zašto tvoji "dokazi" ne učine da nema Pranjana, Boljanića, medalja, spomenika i sl? :lol:
Iznosenje istine, uz jasne dokumente nije nikakvo klevetanje nego doprinos pravdi :D

Vidio si na spotu kako se postrojava americka vojska zbog postovanja prema Josipu Brozu Titu, kaako pali Kubu u Bijeloj Kuci,a tada na sceni bio sukob izmedju Washingtona i Havane :hahaha:

Djujic je saradjivao sa Italijanima i Ustasama koji su ubijali Srbe, cak da nije ubio ni jednog Srbina to je indirektno podrzavao.
Šta god da je radio biološki je spasio Srbe u Dalmaciji. Jedina regija zapadno od Drine u kojoj su Srbi na prvom popisu nakon rata iz 1948 ostali na istom broju kao prije rata je Dalmacije. U ostalim krajevima broj Srba se značajno smanjio, pogotovo u na sjeveru Bosanske Krajine, u Lici, na Kordunu i na Baniji, a u svim tim krajevima su dominirali partizani.

To je jerusalemski muftija Amin Al Huseini, postrojava SS Handzar Diviziju, koja je do pocetka 1944 surovala sa Cetnicima, vec sam stavljao dokumente u borbama protiv Partizana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ajde? A opet zapad nema isti odnos prema vašim dedama, kao prema četnicima. Kako to objasniti?
Znaš li da su bosanski Turci 2016. pokrenuli peticiju da se ukloni Čičin spomenik u Libertvilu... Verovali ili ne Amerikanci ih odj.bali... :rotf: Ja sam bio šokiran. :lol:

Šta god da je radio biološki je spasio Srbe u Dalmaciji. Jedina regija zapadno od Drine u kojoj su Srbi na prvom popisu nakon rata iz 1948 ostali na istom broju kao prije rata je Dalmacije. U ostalim krajevima broj Srba se značajno smanjio, pogotovo u na sjeveru Bosanske Krajine, u Lici, na Kordunu i na Baniji, a u svim tim krajevima su dominirali partizani.
Jeste, nekoliko stotina hiljada Srba u Hrvatskoj koji su ostali tamo da zive iza 1945 su spasili gubitnicki Cetnici, cije Vojvode su surovale citav rat sa Ustasama,a ne Partizani koji su pobjednici drugog svjetskog rata, to je vasa cetnicka logika i " istina" :hahaha:

Ajde? A opet zapad nema isti odnos prema vašim dedama, kao prema četnicima. Kako to objasniti?
Znaš li da su bosanski Turci 2016. pokrenuli peticiju da se ukloni Čičin spomenik u Libertvilu... Verovali ili ne Amerikanci ih odj.bali... :rotf: Ja sam bio šokiran. :lol:
Kakav odnos zapad ima prema Cetnicima, pa i Kosovo vam je zapad oduzeo kako su se Cetnici dograbili vlasti sa raspadom SFRJ :D

Dok su vladali Partizani Kosovo bilo u sastavu Srbije :D

Jeste, nekoliko stotina hiljada Srba u Hrvatskoj koji su ostali tamo da zive iza 1945 su spasili gubitnicki Cetnici, cije Vojvode su surovale citav rat sa Ustasama,a ne Partizani koji su pobjednici drugog svjetskog rata, to je vasa cetnicka logika i " istina"
Partizanske vlasti nakon rata su potrpale u vozove 150.000 Srba iz BiH i HR i preselili ih u Vojvodinu. Nikad se više nisu vratili na svoja ognjišta.

Ajde, šta ima nelogično? Je l' nam ti podastireš "dokaze"? Je li logično da ih onda imaju i drugi? Jeste. Pa što onda ne ukinu Pranjane, Boljanić, spomenike, medalje? :cool:
Kakve ti dokaze imas nakon 434644 fotografije i dokumenta koje ja mogu ovdje da prilozim, koje pokazuju prirodu drugog svjetskog rata na prostoru tadasnje Jugoslavije.
Mozes samo da zaobilazis istinu, da ne kazem da lazes. :mrgreen:

Ja mogu na te spomenike falsifikatora rata samo da ti odgovorim ovako:

270087411_4842827829093394_447332114005031249_n.jpg

Kakve ti dokaze imas nakon 434644 fotografije i dokumenta koje ja mogu ovdje da prilozim, koje pokazuju prirodu drugog svjetskog rata na prostoru tadasnje Jugoslavije.
Mozes samo da zaobilazis istinu, da ne kazem da lazes. :mrgreen:

Ja mogu na te spomenike falsifikatora rata samo da ti odgovorim ovako:

Pogledajte prilog 1776782
Pa valjda ti neka logika kaže da tvoji dokazi nisu dokazi, što se može zaključiti odnosom prema njima od strane naroda, Crkve i zapadnih saveznika.

Al ne i zadugo s vašom otimačkom politkom. Inače dominirali su partizani i u Dalmaciji, al to prešućuješ sad kad ti ne ide u korist šta već ide po klasike.

Nego malo o brojevima. Na stranu sve šta mislim o ustašama, al ako ništa drugo priznajem im dosljednost i šta su ostali vjerni svojoj ideji do kraja. S druge strane najkukavičkiji odred na Balkanu je i na kraj rata pokaza koliko drži do kralja, otadžbine i svega u šta se kunu kad su poput pravih jadnika masovno odbacili svoje dojučerašnje ideale i priklonili se vojsci protiv koje su se kleli. Tuga, jad i čemer...

Screenshot (400).png

Čika Draža, čika Draža
Tebe Srbi lažu
Oni neće, oni neće
Hrabro držat stražu :prpa:

@Ovi jedan @MajorTom

Pitam vas kurtoazno mada se iz aviona vidi...
Jesu li vam hrvatsko bošnjački kompleksi zbog časne srpske uloge u 2.s.r. a vaših dedova, nečasne, toliko jaki, da imate neverovatnu motivaciju da date sve da izjednačite to neizjednačivo? Nije vas sramota da ispadnete glupi, da lažete, da se krveljite... samo da dođeto do tog vam svetog cilja?

Mogu misliti kako vam je, a voleo bih i vi da mi kažete, kad vidite Dražine spomenike po zapadu, odavanje pošte, medalje... :)

@Ovi jedan @MajorTom

Pitam vas kurtoazno mada se iz aviona vidi...
Jesu li vam hrvatsko bošnjački kompleksi zbog časne srpske uloge u 2.s.r. a vaših dedova, nečasne, toliko jaki, da imate neverovatnu motivaciju da date sve da izjednačite to neizjednačivo? Nije vas sramota da ispadnete glupi, da lažete, da se krveljite... samo da dođeto do tog vam svetog cilja?

Mogu misliti kako vam je, a voleo bih i vi da mi kažete, kad vidite Dražine spomenike po zapadu, odavanje pošte, medalje... :)
O cemu lupas , jedine komplexe imate vi postovaoci cetnickih fasista i kvislinga, jer vam je Hrvat Josip Broz Cetnike smjestio na smetljiste istorije,a dobro znamo koji Srbi su masovnije isli u Partizane, oni " precanski", iz Bosne, Vojvodine i Hrvatske, posto Cetnicima koji su surovali sa Ustasama nisu vjerovali :mrgreen:

Po Titu 20 ulica sirom svijeta i danas nosi ime, a te spomenike koljacu i kvislingu Drazi placa cetnicka izbjeglicka kukavicka dijaspora, ogromna razlika :mrgreen:

Nixonovi Ameri o čika Dražinom pokretu:

-Četnici su, isto tako, dali još jedan doprinos neprijateljskom ratnom naporu. Pošto njihova snaga na teritoriji jadranskog priobalja raste, Italijani mogu sebi dozvoliti da svoje okupacione trupe pošalju ili u Italiju, koja se priprema da se suprotstavi eventualnoj savezničkoj ofanzivi ili na istočni front. Jugoslovenski četnici danas su jači nego ikada ranije. Da ironija bude veća, njih danas pomaže Jugoslovenska vlada u izgnanstvu više nego ikada pre.

Četnici u službi Pavelića:

-Neprijateljske snage sačinjavaju 8 nemačkih i 3•talijanske divizije i broje oko 200.000 ljudi. Nemci i Italijani su podržani od strane Pavelićeve armije koju čini 15 000 četnika i 35 000 ustaša.

-Četnici i ustaše su potpuno naoružani, opremljeni, obučeni i vodeni od strane Nemaca i Italijana.

O cemu lupas , jedine komplexe imate vi postovaoci cetnickih fasista i kvislinga, jer vam je Hrvat Josip Broz Cetnike smjestio na smetljiste istorije,a dobro znamo koji Srbi su masovnije isli u Partizane, oni " precanski", iz Bosne, Vojvodine i Hrvatske, posto Cetnicima koji su surovali sa Ustasama nisu vjerovali :mrgreen:

Po Titu 20 ulica sirom svijeta i danas nosi ime, a te spomenike koljacu i kvislingu Drazi placa cetnicka izbjeglicka kukavicka dijaspora, ogromna razlika :mrgreen:
Pa koliko vidim, danas 2025. sve je došlo na svoje mesto. Četnici se uzdižu, proslavljaju, ustaše su zabranjene, a za komuniste niko nije zainteresovan, osim u Kumrovcu...
Ne znam kome to najviše smeta, pa da ima komplekse?

Zamisli, Blagoje Jovović dobio ulicu u Nikšiću. Jezdimir Dangić u Srebrenici, a u Mostaru sve ulice po ustašama uklonili. :lol:

Back