Revizija srpske 'balvanske politike'?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Uvod: 90-tih su Srbi postavljali balvane i na druge načine se ograđivali od drugih koji više nisu hteli da žive u zajednici sa Srbima. Ideja je bila da se pri formiranju novih država uvažavaju volja naroda, naseljenost itd. Kako od toga nije bilo ništa, tj. usvojene su one debilne Titove AVNOJ-granice, mislim da je vreme da počnemo da razmišljamo o novoj politici i pristupu problema koji će omogućiti trajniji mir, stabilnost i budućnost ljudi na ovim prostorima.

Uvod: 90-tih su Srbi postavljali balvane i na druge načine se ograđivali od drugih koji više nisu hteli da žive u zajednici sa Srbima. Ideja je bila da se pri formiranju novih država uvažavaju volja naroda, naseljenost itd. Kako od toga nije bilo ništa, tj. usvojene su one debilne Titove AVNOJ-granice, mislim da je vreme da počnemo da razmišljamo o novoj politici i pristupu problema koji će omogućiti trajniji mir, stabilnost i budućnost ljudi na ovim prostorima.
Ako ti kazes da je vreme, onda je vreme.
:vatromet::vatromet::vatromet::bravo:

Vasobalvane, "тема" ти је кереће гоМно, за почетак - НИСУ се Срби ограђивали од било кога из обести
већ су то биле превентивне препереке да успоре надирање наоружаних усташких банди, због искуства
од 50 година раније.

Nova strategija je Vulinov Srpski svet.

Pravimo video snimke i jutjub kanale sa tom tematikom.

Gostuju Bokan i Ćirjak plus Šešelj naravno.

Ponekad se blokira put negde ali onda se na kraju ipak potpiše dosta toga.

Pre svega sve se svodi na populizam i samo verbalni otpor.

I naravno ono čuveno kako čekamo novi geopolitički vjetar i da Rusi i Kinezi odrade 60%.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back