Revita, dali valja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto u tom fazonu, kao 20 puta jace nego propolis. Samo sto imaju proizvode za mrsavljenje i snagu pa su mi sumnjivi. Te oriblete za snagu su bombone koje se cuclaju, a farmaceuti mi kazu da je nemoguce tako preraditi maticni mlec.

to je proizvod na bazi mat. mleca, koje se, kako sam razumela, uvozi iz rusije, a altamed ga preradjuje nekim spec. metodama......
inace, revita sluzi za obnavljanje celija...eto....
i ja je pijem kao sok, rastvorenu u vodi,a primetila sam da poboljsava probavu, i da daje energiju ( zato je ne pijem uvece, ne mogu lako da zaspim posle toga ), pojacava apetit itd

Cao !
Moram da se javim posto sam bila svedok neverovatnog dogadjaja:
dakle radi se o mojoj baki koja ima 88 godina;
bila je u jednom trenutku zaglavila u bolnici na transfuzijama posto joj je krvna slika bila toliko losa da nisu mogli drugacije da je povrate. I onda je kad se vratila kuci pocela da pije tu Revitu, (ne znam koliko vrsta ima ova njena je sa gvozdjem,dakle bas za krvnu sliku) i odkad to pije,verujte mi da se povratila. Ona to jos uvek pije, mislim da kosta oko 500 din, znaci nikako nije sok! i s obzirom na godine dobro se drzi.
Dakle , hocu reci da, ako je dobro za bakicu, dobro je i za nas mladje :)

Revita je odlicna!!! neverovatno me je osnazila i obnovila moje zdravlje... bio sam slab decacic i stalno hvatao najmanju prehradu, problem sa neuhranjenoscu. Poceo sam da koristim Revitu i vec posle mesec dana se primetila veca promena a sada koristim vec 5 meseci i potpuno sam drugacija osoba! Nisam se nijednom razboleo iako je ta sezona, razvijam se fizicki, nisam vise neuhranjen, a i primetio sam da imam bolju kocentraciju i lakse ucim! Sve u svemu, preporucujem svima!!! :D

A jel se kupuje preko posrednika ili ima i u apotekama?

hm, pa i apoteka je "posrednik" u toj prodaji,
verovatno je pitanje, da li se prodaje po sistemu mlm-a, putem mreže direktne prodaje?

uostalom, postavljač teme je postavio u link koji vodi na njihov reklamni site :)
tamo sigurno sve lepo piše....
da, evo proverila sam na site-u - jeste MLM sistemom prodaje.

hm, pa i apoteka je "posrednik" u toj prodaji,
verovatno je pitanje, da li se prodaje po sistemu mlm-a, putem mreže direktne prodaje?

uostalom, postavljač teme je postavio u link koji vodi na njihov reklamni site :)
tamo sigurno sve lepo piše....
da, evo proverila sam na site-u - jeste MLM sistemom prodaje.

Da pitanje je bilo za one koji su koristili preparat, da li moze da se kupi i u apoteci.Hvala sto ste mi pojasnili termine. 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back