Retrogradna Venera u tranzitu

jedem_skorpije_za_dorucak:
Volim kada ljudi poetski razmisljaju. :oops:

Samo kada dodje do Urana prima aspekt od Jupitera u skorpiji, pa ce mnogi brakovi biti sklopljeni da bi se otislo preko bare.

Povecana plodnost kod zena.

Bice beba. :lol:
bar neka vajda........ionako smo u deficitu sa bebama.......ja glasam za BEBE!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
.........a to sto se tice uticaja venere, svi smo osetili, meni se sve sunovratilo u ljubavi......taman krenula idila i onda..........jadni mi sta nam planete rade........... :roll: :roll: :roll:

svetlanke:
ma venera - ne venera, i ja sam poludela! :roll: ukratko, smuvala se sa bivsim posto sam rekla vec sto puta sebi "nikad vise", maltene se dogovorili da se vencamo i to sve u 24 sata, i dva dana kasnije on dobije "cold feet" i odustane od svega...i bolje da je tako jer ja ne bih odustala, a onda bi bilo belaja...i to je sve bilo pre neki dan, pa ti vidi jel ja treba da idem na posmatranje ili je za sve kriva zla retro venera :)
TI SI KRIVA:)NE DIRAJ MI VENERU:).TO JE SAMO TUMACENJE PONASANJA ILI JOSH GORE ,OPRAVDANJE:)

NEKO JE REKAO DA SU PLANETE KRIVE ZA SVE...MA MI SMO KRIVI,NAJBOLJE JE TAKO RECI.....ONE SAMO POSTOJE I UTICU A MI TOGA NISMO NI SVESNI....DA NEMA NIH ,NE BI BILO NI NAS...........MA BZVZ SKROZ....JA MISLIM DA SE ONNE GORE DOVIKUJU I SMEJU NAM SE SADA:)PUSTIMO IH NA MIRU....DA I RUGAJU SE,KAZU STA OVI LJUDI SERU:)MISLE DA AKO SU IZMISLJENI FORUMI,MOGU DA NAM BLATE IMENA:)

LENNYKA:
NEKO JE REKAO DA SU PLANETE KRIVE ZA SVE...MA MI SMO KRIVI,NAJBOLJE JE TAKO RECI.....ONE SAMO POSTOJE I UTICU A MI TOGA NISMO NI SVESNI....DA NEMA NIH ,NE BI BILO NI NAS...........MA BZVZ SKROZ....JA MISLIM DA SE ONNE GORE DOVIKUJU I SMEJU NAM SE SADA:)PUSTIMO IH NA MIRU....DA I RUGAJU SE,KAZU STA OVI LJUDI SERU:)MISLE DA AKO SU IZMISLJENI FORUMI,MOGU DA NAM BLATE IMENA:)

E maher si da izvrnes stvari :lol: :lol: :lol:

Ako usput vidis Marsa, javni mu da navrati na jedno picence.
Ne brini ON zna sta to znači!!!

E maher si da izvrnes stvari :lol: :lol: :lol:

Ako usput vidis Marsa, javni mu da navrati na jedno picence.
Ne brini ON zna sta to znači!!!
ako cemo tako, meni pozdravite jupitera, jer bez njega ne bi bilo nicega..........
uzgred, sto vi zene bezite od tih beba? ja sve drugarice koje imam i koje su se porodile, su potpuno druge osobe [ naravno u pozitivnom smislu ], nasmejane, vesele, pune zivota.......... :D

Pozdrav svima! Nova sam na forumu pa za pocetak samo da dodam svoje iskustvo sa retrogradnom Ve: meni se takodje pojavila stara ljubav, malo me razdrmala pa opet nestala... A vecina mojih prijatelja koji su u vezama su se sa partnerima ili jako puno svadjali, bilo je i raskida i mirenja, ili zahladjenja u odnosima. Ali na srecu od danas je venera opet direktna!

Usled brze rotacije Zemlje mi imamo privid da se planeta vraca unazad!

Taj flash back, je dobar, jer ne malo puta se moramo vratiti ne bi li utvrdili gradivo.
Taj osecaj nemamo samo mi vec i ostali ljudi.
Naravno nece se u tim danima javljati sve stare ljubavi, vec samo one koje su na neki nacin ne dovrsene.Bivsi partner ima isti osecaj pa evo spojke.
Ljudi se lepo ispricaju, vide jos jednom, pozdrave i nastave svako svojom stazom.

Svadje i rasprave u tim danima (mislim na postojece veze) su verovatno izazvane secanjem na neke minule dogadjaje, koji se moraju u ovom periodu rascistiti.

Kako planeta krene direktnim hodom...tako se i normalizuje zivot.

Dina81:
Pozdrav svima! Nova sam na forumu pa za pocetak samo da dodam svoje iskustvo sa retrogradnom Ve: meni se takodje pojavila stara ljubav, malo me razdrmala pa opet nestala... A vecina mojih prijatelja koji su u vezama su se sa partnerima ili jako puno svadjali, bilo je i raskida i mirenja, ili zahladjenja u odnosima. Ali na srecu od danas je venera opet direktna!
ako je to tacno sto kazes, onda sad svi mozemo da se opustimo............ :D

Usled brze rotacije Zemlje mi imamo privid da se planeta vraca unazad!

Taj flash back, je dobar, jer ne malo puta se moramo vratiti ne bi li utvrdili gradivo.
Taj osecaj nemamo samo mi vec i ostali ljudi.
Naravno nece se u tim danima javljati sve stare ljubavi, vec samo one koje su na neki nacin ne dovrsene.Bivsi partner ima isti osecaj pa evo spojke.
Ljudi se lepo ispricaju, vide jos jednom, pozdrave i nastave svako svojom stazom.

Svadje i rasprave u tim danima (mislim na postojece veze) su verovatno izazvane secanjem na neke minule dogadjaje, koji se moraju u ovom periodu rascistiti.

Kako planeta krene direktnim hodom...tako se i normalizuje zivot.
Da bas se to meni i desilo!!! Mada sam se tom tipu najmanje nadala jer je otisao da zivi u Kanadu (bez pozdrava :-( )pa je mi je njegov poziv bio vrlo sokantan.I valjda bas zato sto je ostalo tada ne dovrseno sada je moralo da se resi!

Back