Retki telefoni koje ste drzali u ruci

Meklaud

Iskusan
Poruka
6.018
Barem da ste ih drzali,ne i da ih posedujete...

Ja sam bio shokiran kada sam pre par godina video Amstrad telefon :eek: (za one koji ne znaju oni su 80ih pravili one nestandardne kompjutere koji su pre svega bili tastature koje su se prikljucivale u televizor,a na drugi kraj na kasetofon i cepas igre i programe, bili su nesto jeftiniji pa ih je bilo dosta vise kod nas od PCja).Inace izgledao kao nov, mozda i jeste, velicine te nokije 1200, i istih funkcija i karakteristika,znaci monohromatski.

Sledece sta sam video,i to par godina pre toga, je Mitsubishi Eclipse :eek: telefon je bio ogroman,oblik jajast i imao onu antenu,ekran u boji i IC port :eek: Posle sam pogledao na netu napravljen 2002,kada vise i nisu bili u modi bas tolike gromade.Da bih nakon mesec dana taj isti telefon video u seriji Seranovi, jer Micubisi je bio jedan od sponzora serije.

Vidjao sam i neke druge modele, za koji se moze reci da su retkost,ali ih ljudi imaju,pa i cirkulisu netom.
Voleo bih recimo da vidim neke bolje VK Mobile telefone,koliko lice na taj Samsung i Daewoo :eek:

Imao sam priliku da drzim Nokia 8110 telefon jos davne 1998 godine,moj ga stric imao koji ga je kupio tada u Norveskoj,mislim da je kostao oko 700 eura kad bi se prevelo u danasnje pare.Ako ne znate koji je to telefon onda ako ste gledali film Matrix,njega koristi Neo,samo njegov ima ugradjenu opreugu tako da mu na stisak dugmeta otvori onaj poklopac preko tastature.

Back