Pisite gde ima svakodnevno kuvanih jela na meniju ,oko bga naravno i po srbiji gde zivite
Cene naravno realne, ne fensi turisticko pljackaske,kazu 400-500din normalan rucak ima
На жалост, за Србију више не знам. Зато вам могу пренети утиске из Русије. Овде су изузетно популарн и има их много, домаће кухиње које се зову "Столоваја"!
Стицајем околности и природом посла, много сам пропутовао по Русији и зашао у велики број тих кухиња. Увек свежа и традиционална јела за Русију. Наравно, нису скупа и за неких 150-200₽ може добро да се једе.
Некада је и у Србији било пуно таквих ресторана али су нестали. Знам за Београд, како је било некада а знам да више не егзистира ни јхедан од тих ресторана.
Давних 80-тих, радио сам у центру Београда, на Теразијама и годинама сам јео у Колосеуму, ресторан је био испод биоскопа Звезда. Данас је тамо нека продавница, бар је тако било када сам последњи пут био у Београду.
Јела су им била феноменална а цена приступачна. Муштерије су биле сталне, били смо као породица. Са улаза кренуло је поздрављање, седање за дугачак шанк за којим се јело. Више сам причао са конобарицама него са рођеном женом?!
Била је баш кул атмосфера. И дан данас се са сетом сећам тих дана!
То је био сасвим другачији Београд!