- Poruka
- 91.637
Sračunaj vrednost jabuke, banane i ananasa da bude pozitivan ceo broj za svaki.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da ovo amerikanci daju i studentima na postdiplomskom da reše ako moguKažu da ovo kinezi daju i đacima u osnovnoj školi da reše ako mogu
na Marsu je ovo tema za doktoratKažu da ovo amerikanci daju i studentima na postdiplomskom da reše ako mogu
Možda zato jer ne postoji rešenje?onda probamo da rešavamo unazad da rastavimo 4 na delove
i onda ne uspemo da nađemo rešenje i odustanemo![]()
Ne, rešenje postoji.Možda zato jer ne postoji rešenje?
Pa jes.Kažu da ovo kinezi daju i đacima u osnovnoj školi da reše ako mogu
program ti zaokružuje pre vremenaPa jes.
Pustio ja to kroz programčić, kad ono...
jagoda = 4.882.880.161
banana = 1.000.000.001
ananas = 300.000.001
I ono rezultat ispade 4,0000000000 i neka sića iza.
Al šta zna mali kinez šta je 11-ta decimala...![]()
Pa jes.
Pustio ja to kroz programčić, kad ono...
jagoda = 4.882.880.161
banana = 1.000.000.001
ananas = 300.000.001
I ono rezultat ispade 4,0000000000 i neka sića iza.
Al šta zna mali kinez šta je 11-ta decimala...![]()
Pa naravno.A zato ja ne mogu da resim ovo. U pitanju je jagoda a ne jabuka!
Sensei je kriv, on uvek brka to dvoje...Mogao si to i ranije da napomenes.
to je zato sto je ananas skuplji od jabuke, znam!Pa naravno.
Sa jabukama dobijaš skroz drugačiji rezultat.
Kažu da ovo kinezi daju i đacima u osnovnoj školi da reše ako mogu
jesteАко нисам пропустио угледати неку опасну фору (видим да се свака воћка дијели са збројем оне друге двије, али ништа паметно не извукох из тога), ово не да није за ђачиће и форум, него је озбиљна зајебанција за рачунање.
Сенс, баци ти поглед на резултате па ако су у трилибилијардама, зајеби пос’о.![]()
Браво, мајсторе! Зато је и овима што програмирају искочило нешто приближно, дакле обилато је чак и за „брут форс”.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! Нек мало програмирају!mogu da stavim rešenje ako to nekom znači
Сви ће програмирати и цијелу ноћ ако треба, ал да неко узме оловку у руку, нема шансе.Dobar zadatak za programiranje pogotovo kad se zna da nemaju svi realni brojevi tacnu reprezentaciju.
Nije zadatak za brzo resavanje, odlican izazov. Ubacio sam i u wolfram, dobio svemir![]()
za olovku mora da imas neku teoriju kako da pristupis resenju.Сви ће програмирати и цијелу ноћ ако треба, ал да неко узме оловку у руку, нема шансе.
Зато и јесте одлично, нек се бар процесор зноји, ионако је мало захладило, добро дође мало додатног гријања.![]()
Знам, то и јесте ноћна мора (скоро) сваког програмера, ако не може да се нађе готов или бар сличан код на нету, ето белаја!za olovku mora da imas neku teoriju kako da pristupis resenju.
Zato je vama čobanima daleko lakše, može to i sa ovcama.Знам, то и јесте ноћна мора (скоро) сваког програмера, ако не може да се нађе готов или бар сличан код на нету, ето белаја!![]()
О, не! Скинуо си ме с игнор листе! Ај буди друг па ме врати на игнор.Zato je vama čobanima daleko lakše, može to i sa ovcama.
Bela, crna, šarena...