- Poruka
- 9.757
odma pitaju ChatGPTЗнам, то и јесте ноћна мора (скоро) сваког програмера, ако не може да се нађе готов или бар сличан код на нету, ето белаја!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odma pitaju ChatGPTЗнам, то и јесте ноћна мора (скоро) сваког програмера, ако не може да се нађе готов или бар сличан код на нету, ето белаја!
moze i sa kozama, kravama, kokoskama, povrcem... ali kubni trinomi su svejedno tuZato je vama čobanima daleko lakše, može to i sa ovcama.
Bela, crna, šarena...
А ту ће се тек усрећити... Памет коју то избацује на екран осмислио им колеЗа програмер.odma pitaju ChatGPT
Sto jes jes, od reci do reciА ту ће се тек усрећити... Памет коју то избацује на екран осмислио им колеЗа програмер.
Успут, „дијаграм тока” размишљања програмера када треба написати неки код за нешто изгледа отприлике овако:
– Неко је то већ радио, нађи на нету и ископирај.– Ако не нађеш баш оно што ти треба, нађи најсличније па преправи за своје потребе.– Ако нико ништа слично није радио, сједни па размисли да ли ти је баш толико стало до Нобела?
mogu da stavim rešenje ako to nekom znači
НEEEEEEE!!! Tј. може, ал у пп!Sad sto se mene tice moze resenje, cisto da proverim da li sam dobro obavesten
Ionako problem spada u ono 99.9999999999% koji ne mogu da ga rese, a ja znam granicu svoje pameti, pa znam da nisam nikako u toj grupi.
Inace, luda zabava. hvala!
ma moze kako god se demokratski odluciНEEEEEEE!!! Tј. може, ал у пп!
@Casual Observer је на некој теми о трокуту потегао Диофанта „и гдје му мјеста било није” па ето му га сад нек се истакне!
Нисам био ни довољно блесав, а ни докон па да ово рјешавам, али слутим веома, веома занимљиве разултате... Греота да се одмах истресу на сто.ma moze kako god se demokratski odluci
Pa vidi, vec racunjali ljudi.Нисам био ни довољно блесав, а ни докон па да ово рјешавам, али слутим веома, веома занимљиве разултате... Греота да се одмах истресу на сто.
Чини ми се да оловка осигурава цјелодневну забаву и то такву да се поштено ознојиш, ал добро де, зноји се и процесор...Pa vidi, vec racunjali ljudi.
ali naravno to nista ne znaci.
ima jedna interesatna stvar - jedan od parametara moze da bude 0. Zabava za olovku.
Baš Diofanta?НEEEEEEE!!! Tј. може, ал у пп!
@Casual Observer је на некој теми о трокуту потегао Диофанта „и гдје му мјеста било није” па ето му га сад нек се истакне!
U kojim novčanim jedinicama?Pogledajte prilog 1614392
Sračunaj vrednost jabuke, banane i ananasa da bude pozitivan ceo broj za svaki.
neke zemlje koja je pukla i ima inflaciju 10000% na dnevnom nivouU kojim novčanim jedinicama?