reserved....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
goodday:
imam utisak da igrash igre...ali da nisi igrach...kapirash????

takodje imam utisak, kada bi ti neko dao moc, da bi pobila pola planete...a drugu polovinu zapalila i onda se popishkila da smirish zar....

you sick bastard!!!

i josh jedan moj utisak....trebala si unishtiti svoju sujetu kada se rodila....sada morash da je hranish i izvodish u shetnju...pi! malera....
pozdrav za olju!!!

ti si prolupao...
i ko je ta Olja?
neka kuja koja te ugrizla kada si se najmanje nadao i to samo zato što si pišao po njoj?
neki ljudi su sujetni, a neki nisu? ... imam još mana, ne završavaju se ovde. A to što sam ih svesna me ne čini gorom od tebe koji za sebe misli da je BOGOM DAN...POZDRAV ZA BOGDANA!

etotako:
ti si prolupao...
i ko je ta Olja?
neka kuja koja te ugrizla kada si se najmanje nadao i to samo zato što si pišao po njoj?
neki ljudi su sujetni, a neki nisu? ... imam još mana, ne završavaju se ovde. A to što sam ih svesna me ne čini gorom od tebe koji za sebe misli da je BOGOM DAN...POZDRAV ZA BOGDANA!
olja olja sve je bolja...pa olja BRE!...shto vodi utisak BRE!...shto si spora BRE!...i zapenila si bre!....isparava ti sujeta na ushi zajedno s'pamecu pa ti magli pogled dok unazad idesh
mislish da ti je "BOGDANE" dovoljan da mi se prikradesh...
stavi brisache BRE!...evo Bogdane ce da ti instalira jedne...
pored ostalih...da li su ti mane promiskuitetne...
bedne...shtetne....
da li mislish s'punim pravom....da sebe nazivash kravom....mislish da je iza tebe cheta...da uvek mozesh da ih iscimash jednim "AV-om"...
klepim te po glavi BRAVO-om....
idi malo vezbaj OOOMMMMMMMMMMMMMMMM....mani se pricha sa silom....golotinjom...kaznice te bog kilom...
kontash da si napredna bich.....da te pogledom skida bljakenon mich.....
u srcu ostala si hladna...ljubavi gladna....nevoljno radna...
dzaba ti projekcije...ogranichenja....trazicesh obeshtecenja..."gospodine sudija..moja zena *****"
ali to nishta ne menja...
evo ide zena avion....image joj je osion...fura mushki losion!!...
etotako ide ovaj RAP...mozesh i da cupkash....evo ti cash...
samo nemoj da se nervirash...vratice se onaj pravi...da ti srce otkravi...rane izvida...bez stida....nazvacesh ga mida...
od promiskuiteta preti SIDA...

stop AIDS...!!!!

goodday:
olja olja sve je bolja...pa olja BRE!...shto vodi utisak BRE!...shto si spora BRE!...i zapenila si bre!....isparava ti sujeta na ushi zajedno s'pamecu pa ti magli pogled dok unazad idesh
mislish da ti je "BOGDANE" dovoljan da mi se prikradesh...
stavi brisache BRE!...evo Bogdane ce da ti instalira jedne...
pored ostalih...da li su ti mane promiskuitetne...
bedne...shtetne....
da li mislish s'punim pravom....da sebe nazivash kravom....mislish da je iza tebe cheta...da uvek mozesh da ih iscimash jednim "AV-om"...
klepim te po glavi BRAVO-om....
idi malo vezbaj OOOMMMMMMMMMMMMMMMM....mani se pricha sa silom....golotinjom...kaznice te bog kilom...
kontash da si napredna bich.....da te pogledom skida bljakenon mich.....
u srcu ostala si hladna...ljubavi gladna....nevoljno radna...
dzaba ti projekcije...ogranichenja....trazicesh obeshtecenja..."gospodine sudija..moja zena *****"
ali to nishta ne menja...
evo ide zena avion....image joj je osion...fura mushki losion!!...
etotako ide ovaj RAP...mozesh i da cupkash....evo ti cash...
samo nemoj da se nervirash...vratice se onaj pravi...da ti srce otkravi...rane izvida...bez stida....nazvacesh ga mida...
od promiskuiteta preti SIDA...

stop AIDS...!!!!

Na moju kratku poruku ti si ispisao čitav roman uvreda/projekcija!
Mislim da je potpuno očigledno ko je zapenio.
:lol:
Ne... sa Bogdane nisam imala nameru da se stavljam u tvoju ravan i NE mislim da je to ime dovoljno da me izjednači sa tobom. I zašto ti misliš da bih ja to uopšte želela? Ko si ti?
Sačuvaću ove tekstove kao prelepe primere za svoje buduće studente.
Slatko sam se nasmejala... ti si kao zvečka... Čovek te kucne malo, a ti posle još dugo zveckaš tj. repuješ u ovom slučaju.

ma kak'i...
ali svidja mi se "defanzivna-ofanziva"...
ok...imash pravo da se durish...ali cenim i osmeh...eto..sada znam i tvoje kvalitete..tako
bacam rime iz rukava...i dalje mislim da si....etotako :wink:

pozdravi studentariju...jednog dana...
triput ura za asistente :roll:

goodday:
ma kak'i...
ok...imash pravo da se durish...ali cenim i osmeh...eto..sada znam i tvoje kvalitete..tako

Ti naravno možeš da misliš šta god hoćeš... a da praktikuješ ovo svoje pravo i to bez ograničenja si pokazao veoma nedvosmisleno!
:lol:

goodday:
ma kak'i...

kako to da nisi ispunjen!?!?!?!?!?!?!?!

Ok je ... ako nadjes neku debilnu devojku. :lol:
Ali ne brini svaka krpa nadje zakrpu pa ces mozda i ti naleteti na neku ... modernu.

PS Dobro je da ti devojka zna da te druge devojke gledaju, podvlacim gledaju.

Ljubomora za 50 funti na sat

DOSJETLJIVA seksi Engleskinja Rachel Bailey otvorila je agenciju Superflirt koja omogućava muškarcima da svoje djevojke ili žene učine ljubomornima.
U svom reklamnom oglasu ljepotica nudi muškarcima čija je veza u krizi da u pomoć pozovu "boginju s zelenim očima" koja će vratiti plamen u njihove odnose i to za samo 50 funti na sat.
Rachel je objasnila novinarima da je ideja jednostavna a djeluje kao san. Ona se u atraktivnoj minici pojavljuje u restoranu gdje njen klijent večera s partnericom i sa svog stola dobacuje mu značajne poglede koji ne mogu promaknuti njegovoj ženi ili djevojci, a zatim mu "diskretno" preko konobara pošalje svoj telefonski broj.
Pri njihovom dolasku zna se poslužiti i jednostavnim trikom pa pred muškarca ispusti kutiju cigareta, podigne ju i "slučajno" se ubaci između klijenta i njegove partnerice.
Kako ne bi došlo do neugodnih scena svoje očito zavođenje izvodi samo na početku večeri kada "žrtva" još nije popila ni malo alkohola i mogla bi napasti suparnice.
Rachel je došla na ovu ideju kada su se druge djevojke nabacivale njenom dečku i ona je tek tada poćela osjećati sve veću posesivnost i zadržati muškarca koji se toliko sviđe i drugim ženama.
Posao njene agencije cvate pa uskoro namjerava još nekoliko atraktivnih djevojaka uključiti u izrežirano zavođenje muškaraca.

Gazdarica:
Ljubomora za 50 funti na sat

DOSJETLJIVA seksi Engleskinja Rachel Bailey otvorila je agenciju Superflirt koja omogućava muškarcima da svoje djevojke ili žene učine ljubomornima.
U svom reklamnom oglasu ljepotica nudi muškarcima čija je veza u krizi da u pomoć pozovu "boginju s zelenim očima" koja će vratiti plamen u njihove odnose i to za samo 50 funti na sat.
Rachel je objasnila novinarima da je ideja jednostavna a djeluje kao san. Ona se u atraktivnoj minici pojavljuje u restoranu gdje njen klijent večera s partnericom i sa svog stola dobacuje mu značajne poglede koji ne mogu promaknuti njegovoj ženi ili djevojci, a zatim mu "diskretno" preko konobara pošalje svoj telefonski broj.
Pri njihovom dolasku zna se poslužiti i jednostavnim trikom pa pred muškarca ispusti kutiju cigareta, podigne ju i "slučajno" se ubaci između klijenta i njegove partnerice.
Kako ne bi došlo do neugodnih scena svoje očito zavođenje izvodi samo na početku večeri kada "žrtva" još nije popila ni malo alkohola i mogla bi napasti suparnice.
Rachel je došla na ovu ideju kada su se druge djevojke nabacivale njenom dečku i ona je tek tada poćela osjećati sve veću posesivnost i zadržati muškarca koji se toliko sviđe i drugim ženama.
Posao njene agencije cvate pa uskoro namjerava još nekoliko atraktivnih djevojaka uključiti u izrežirano zavođenje muškaraca.

Odlican tekst, ko i vecina tvojih... thanks :wink:

raindog i ostali... imate jednu temu, dosta je... suzdrzite se... shvatam da zelite da stavite na znanje sta i kako al nemoj te to ciniti na ovaj nacin

lock

mnogo bolja ideja je stavljanje linka ka temama poput ove unutar one vase...

poz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back