[REŠENO] Wireless Router, D-Link DIR-657

• Začetnik teme Začetnik teme 3MM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

3MM

Početnik
Poruka
12
Prodajem D-Link DIR-657, Wireless N HD Media Router.
http://www.dlink.com/rs/sr/home-solutions/connect/routers/dir-657-hd-media-router-1000

Kupljen 25/Novembra 2013 u renomiranoj radnji.

Kupovinom dobijate (ceo komplet, kao što sam ja dobio iz radnje)
- Router, kablove, kutiju.
- Fiskalni račun.
- Garanciju (važi 2 godine)

Router je plaćen 4300 Dinara, kao što možete da vidite iz fiskalnog računa (vidi slike ispod). Moja cena: 3000 din

Razlog prodaje: Ovog meseca sam uveo SBB Digitalnu televiziju i od njih sam dobio Wireless Router. Tako da mi D-Link više nije potreban.

*Šaljem brzom poštom.

Cena: 3000 Dinara.
Kontakt: 063/7-356-246

Kliknite na slike da bi ste ih uvećali

D-linkracun_zpsf98e14c8.jpg
D-Link_zpsa23fce2a.jpg
D-LinkKutija_zpsafc382cd.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Batice moj,nov ruter kosta 1800 bas sam kupio pre nedelju dana
sa tim ruterom možeš da obrišeš goozo dobro je da radi kako treba , ovaj ruter što on prodaje ima slot za dodatnu karticu , sakrivene antene kao i usb port mna koji možeš da zakačiš i printer na usb i da bude mrežni printer ili na usb da zakačiš hdd ili docking station da bude šaring ili čak i network šaring da može da mu se pristuoa i sa interneta direktno ili iz umreženoga okruženja uz dodatni usb hub vrlo verovatno sve to odjednom.

sa tim ruterom možeš da obrišeš goozo dobro je da radi kako treba , ovaj ruter što on prodaje ima slot za dodatnu karticu , sakrivene antene kao i usb port mna koji možeš da zakačiš i printer na usb i da bude mrežni printer ili na usb da zakačiš hdd ili docking station da bude šaring ili čak i network šaring da može da mu se pristuoa i sa interneta direktno ili iz umreženoga okruženja uz dodatni usb hub vrlo verovatno sve to odjednom.

tako je.
D-Link 657 je ozbiljan Ruter. Koji je odlican za gajming, dakle za zahtevne korisnike. Ovo je visa klasa modema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back