[REŠENO] Problem sa zvukom ili procesorom ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Fantom.

Zainteresovan član
Poruka
389
Problem je kada slusam muziku preko winampa ili youtuba da povremeno secne,zasuska ili zakrci zvuk ?
To mi se dogadja na lap topu Lenovo G570,Windows 7 32bit, Intel(R) Celeron(R) CUP B800 1.50Ghz Dual Core 4GB rama.
U stanju mirovanja procesor ide i do 70% ne znam da'l je to normalno i sta ga toliko opterecuje.Pokusao sam da sve izbacim iz starup-a osim Avasta,reinstalirao sam audio drajvere,procesljao sa Malwarebytes pa sa Avastom i nista...
Lap je star manje od godinu dana,radi mi u prroseku 12 sati dnevno ali se ne greje mnogo.
Pa ako neko ima neku ideju?

Jesi li probao da slušaš muziku preko media plejera ili nečeg drugog osim winampa?

Evo sad sam pokusao, nista se ne desava.Mada je ista prica i kada slusam na youtube...A flashplayer je uredno instaliran.

- - - - - - - - - -

mozda neka podesavanja u softweru ako je ukljucen mic ili nesto sl

Gledao sam i to,sve stoji po default-u kao kada podignem sistem.

Poslednja izmena:
Evo sad sam pokusao, nista se ne desava.Mada je ista prica i kada slusam na youtube...A flashplayer je uredno instaliran.

- - - - - - - - - -

Gledao sam i to,sve stoji po default-u kao kada podignem sistem.

Nism te razumeo. Jel imaš isti problem sa zvukom i na windows media plejeru i na youtube? Ako imaš onda verovatno nešto nije uredu sa OS windows jer i sam kažeš da je sa linuxom sve ok.

Necete verovati...Isao sam Disconnetc sa wirelessa i pustio pesmu u winampu i radi bez ikakvih problema,nema sustanja i seckanja.
Pa sam se ponovo Connect na mrezu kad ono i dalje radi odlicno :D Otkako sam to uradio ni procesor vise ne luduje ne prelazi 12%
Neverovatno.
@Arhimed 1
@georgejune
Hvala na pokusaju da pomognete :worth:
Ovo moze da ide pod RESENO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back