Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
[RESENO]Problem sa TP Link WR740N ruterom Htino !!!
Dobio sam ovaj ruter iz SBB-a i pokusavam na njega da vezem dva kompjutera preko kabla.Instalacija rutera prodje dobro ali pri konfigurisanju rutera desava se problem.Evo i slika :
Na trećoj sliici nisi zakačio Yes, Clone Mac address.....ali sada moraš resetovati ruter...Sa zadnje strane je rupica, uzmi iglu ili nešto slično i drži 15-20 sekundi....Sačekaj 2-3 minute i ponovi postupak konfiguracije rutera...
Internet Connection Setup Wizard i ideš next, slično je kao i kada ideš preko cd-a....ne znam sve napamet jer je kod mene d link ali po sjećanju ide kao što sam ti napisao....
Taj postupak sam probao preko 10 puta i opet ista stvar,stalno ista greska na kraju.Radio sam i quick setup preko browsera i na kraju mi izbaci ovo: Pogledajte prilog 244644
Posle reboota ista stvar,ne radi.
Aaaaa tek sam sada obratio paznju na to koji je ruter tacno, mora CD za ovo sr*nje, pre nema mesec i po sam podesio jedan u komsiluku i mora sa diskom da ide, e zato je 543g masina bez ikakvih drajvera radi kao lud jos ima i extended range tehnologiju