[RESENO]Problem sa monitorom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Arhimedes

Veoma poznat
Poruka
14.988
Pre nepunih godinu dana kupio sam polovan LCD monitor videoseven 17" sa adapterom (ispravljačem) od 12 V4,17A (ulepljen izolirtrakom što ukazuje na činjenicu da je možda popravljan) monitor je do sinoć radio bez problema i od jednom se zatamnio a indikator na njemu je i dalje zelene boje kao da radi. Kada ga ugasim i ponovo upalim na trenutak se samo prikaže normalna radna površina monitora OS windows i ponovo se zatamni.
U servisu kažu da je adapter ispravan i da je "crkao" invereter koji je već neko ranije popravljao.
Zamena novog inveretera na ovom monitoru koštala bi me 2.600 dinara. Doista ne znam da li se to isplati? Da li da se odlučim za popravku ili kupovinu drugog monitora. Voleo bih da čujem neko stručno mišljenje.
Inače je monitor star oko 7-8 godina i kupio sam ga za 40 evra i imao je odličnu sliku.
 
Isplati se i ne isplati,da vredi 10k pa da kazes,al popravka koja kosta kao pola monitora i ne bas,siguran sam da inverter ne kosta koliko se uzme za ruke tako da ....,al ako planiras da predjes na malo vecu dijagonalu 19" imas monitore vec od 6-7.000,garancija i sve ostalo
 
Hvala vam mnogo na iskrenim i dobronamnernim savetima. Ali ja sam se odlučio da ipak popravim ovaj monitor. Jer kako to obično biva u nestašici novca, uvek kupujemo jeftiniju i lošiju robu, što na kraju u ukupnom zbiru ispadne mnogo skuplje nego kada se ima novca. Naime trenutno sam imao novca samo za popravku starog, a nikako za kupovinu novog monitora. Pa dok traje traje. Možda će me ipak poslužiti dok ne skupim dovoljno para za kupovinu novog, nekog daleko boljeg i kvalitetnijeg monitora. Uostalom nikad se ne zna i nove stvari kod nas vrlo često kraće traju nego stare. Inače monitor za sada super funkcioniše a dokle ne zna se. Jer nema nikakve garancije od strane servisera.
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top