[RESENO]Problem sa Hdd-om

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

deshampion

Obećava
Poruka
87
Od prije dva dana imam problem sa ext. Hdd-om,ne mogu da ga otvorim nikako.
Prije nego sam instalirao Nero mogao sam da udjem samo na desni klik pa open a sad ne moze ni na dupli klik ni na desni klik/open.
Hdd je skoro novi nisam ga mnogo koristio a pun je pa ne bih da stetujem to sto je u njega.
Probao sam odma i da obrisem Nero ali je opet ostalo isto.

Da li neko zna sta moze biti da ne cacnem nesto pa da izgubim podatke?

Hvala!

Od prije dva dana imam problem sa ext. Hdd-om,ne mogu da ga otvorim nikako.
Prije nego sam instalirao Nero mogao sam da udjem samo na desni klik pa open a sad ne moze ni na dupli klik ni na desni klik/open.
Hdd je skoro novi nisam ga mnogo koristio a pun je pa ne bih da stetujem to sto je u njega.
Probao sam odma i da obrisem Nero ali je opet ostalo isto.

Da li neko zna sta moze biti da ne cacnem nesto pa da izgubim podatke?

Hvala!

A kako ga vidi windows?
Kad ga prikopčaš, prijavi li novi hardver?

Vidi ga i ucitava auto play kad ga prikopcam na Usb mada on ima i plus adapter na struju i kad prislonim ruku na njega osjaca se da vrti,po tome bi rekao da je ispravan

Sad sam ga opet iskopcao pa vratio i normalno ga prepoznaje samo sad mu treba malo da ucita podatke poste je od 1TB a pun je
Sad je automatski otvorio kad je zavrsio ucitavanje podataka ali cim zatvorim prozor i probam opet da udjem ne moze

Poslednja izmena:
Vidi ga i ucitava auto play kad ga prikopcam na Usb mada on ima i plus adapter na struju i kad prislonim ruku na njega osjaca se da vrti,po tome bi rekao da je ispravan

Sad sam ga opet iskopcao pa vratio i normalno ga prepoznaje samo sad mu treba malo da ucita podatke poste je od 1TB a pun je
Sad je automatski otvorio kad je zavrsio ucitavanje podataka ali cim zatvorim prozor i probam opet da udjem ne moze

Koliko shvatam, normalno ga učita, prepozna i otvori.
Zašto neće da ga otvori posle zatvaranja ne znam. Verovatno si shebao sistem.
Kako bi bilo da koristeći sistem ristor vratiš računar u stanje pre instalacije Nera?

Ne znam da li moze biti problem oko ovog autorun-a
Autorun koji sad stoji u Hdd-u izgleda ovako

l~-??A?<K??#?Ê??ed?ª?üXÜ??ÁüFl?æ?eëX?r?:M?à???Ñ?çs?Ç?Oü?EF??ëÓ??ÚÞÊN?d=?ú??[Y?????mÈm!Ã???çñvè?y?Êv_????É-/?Is?ù?,[
[autorun
;e???V
open=jedna/stvar.exe
;Þm÷?Ç
icon=%SystemRoot%\system32\SHELL32.dll,4
;X]doÝ??a
action=Open folder to view files using Windows Explorer
;?ëë$???µ]
shell\\open\\\command=jedna/stvar.exe
;Là?ÿÜ??Üü`ásáµ????Dþ?é'?µ??rm?ò?
shell\\explore\\command=jedna/stvar.exe
;??àg'æë?
useautoplay=1

Cini mi se da ne bi trebalo to tako da bude ali ja ne mogu da obrisem postojeci a ni da ga zamjenim
Jednom kad sam probao da otvorim iskocio mi je prozor gdje pise:

stvar.exe has encountered a problem and needs to close
a upravo se spominje ovo `stvar` u autorun-u
da nije ovo kakav virus napao ovaj AUTORUN :) a cim su ove hijeroglife napisane bice nesto tako mada su mi u hardu sve slike,filmovi i muzika nema ni prgrama ni crackova ni nista slicno...

Hvala svima na trudu sredio sam,sad moze da otvori na dupli klik bez problema
Skinuo sam Western Digital-a autoran i i icon logo i kopirao na HDD i sad radi kako treba

Probacu i mcshield ali za sad radi dobro,probao sam da ga iskopcam i povezem,sve je odradilo kako treba i sad radi

Moze Lock

Hvala!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back