[RESENO]Pomoc oko Windows xp 2002!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

blizance

Ističe se
Poruka
2.391
Nedavno mi je prijatelj instalirao ovaj Windows u kom nema sanse da se snadjem oko nekih stvarcica.Naime,nikako da prebacim slike sa telefona Nokija niti vidi USB.Gde sada mogu da obavim te opcije prebacivanja slika i ocitavanja i prebacivanja podataka na i sa USBa?Ranije je bio neki drugi Windows i sve to sam lako mogla da pronadjem u My computer...sad nikako...

Uvek prvo pokrenem pc suite i pre sam odmah mogla da vidim memoriju telefona i otvorim slike a sada to nije moguce.

Nije moguće jer nije instaliran usb drajver...Instaliran je samo software ali bez drajvera...taj usb drajver bi trebalo da se nalazi na tom istom cd-u sa PC Suite programom...Za Win 7 on nije potreban ali za Win XP jeste...

Poslednja izmena:
Mogu li ja to kao laik sama da uradim i kako?Hvala na pomoci.

Ako imaš cd sa pc suite programom onda vjerovatno imaš i drajver. Otvori cd i pogledaj jel postoji Folder sa nazivom Driver ili USB Driver, ako postoji onda ga instaliraj............ali da te pitam nešto što sam trebao prije...kada priključiš telefon preko usb kabla na računar, ima li u Device Menageru žutih upitnika....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back