[REŠENO] Brzina interneta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Telekom je vlasnik infrastrukture u Srbiji.
Kada budu optikom pokrili svaki grad, biće bolje, mnogo bolje.
Do tada...ciganija.
Inače što se tiče Srbije mi i nismo tako loši, ni što se tiče mobilne mreže 4G a ni ove fiksne.
U tome furamo prosek u Evropi haha.
Supernova u mom kraju ima opticke kablove do zgrada,a u kuci je koaksialni nabl,koji mo ide prvo na TV,u TV-u modem digitalna kartica.Ipred TV-a imam razvodnik,koji dolazi na modem,onda u komp.I kod nas svako ima brzinu protoka onog paketa koji je potpisao ugovorom.To je jos uradjeno dok je bio Kopernikus,a Telekom je to nastavio.Cak su nas i castili za samo 9 dinara vise,sA JOS 30Mb/s.sada ima do 60 Mb/s.sasvim zadovoljan.I nema nekih trzavica,sema ako su neki radovi u pitanju.

Resio sam problem sa brzinom. Bilo je bas glupo. Kad su mi postavljali opticki internet, stavili su mrezni kabal za obicne brzine, valjda tako svima stavljaju.Tek kad sams e zalio telefonom MTS-u, onaj na telefonu me pitao sta pise na kablu koji imam,pa mi je rekao da trebam kupiti kabal CAT 6.I kupim takav, 170 din, stavim i izmerim.Umesto ranijih 100mb/s sada je 215mb/s a po ugovoru treba da bude 200mb/s. Kakva glupost,umesto da mi kazu odmah da oni stavljaju kod montaze taj obican kabal ispod CAT 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back