pa ima bezimenih problema, evo stalno ih gledam i svaki put mi dodje da se koknem, a pitam se, sto moram da budem ko oni?
mogu: da ih kliknem

mada moyda bolje da se drzim podalje, kao neko se smeje ako imate sentimentalne ispade ono nije kul
mogu da budem ko oni jer izgleda da zelim mada kakvi su oni. lik ladno drzi laznu sliku vec duze vreme, ne laznu ali ne izgleda sad tako
ali svaki put mi nije svejedno
eto to je problem, sto mi nije svejendo. mozda ih volim

i nedostaju mi

bolji su u necemu ali u cemu. a ako bih bila bolja ili ko oni ne bih bila ovo??
mrzim sto su ONI
nema srednje resenje, nemam snage, da imam snage bilo bi super kao neka igra shala dr house
kakve veze ima sto drzi laznu i dalje je superioran. a je l su oni zaglavili tamo i tamo ko ...
nisu. mada mozda nesot jos gore. oni su magovi seksa i nisam im zanimljiva ko sama.
eto. nekad nje nije bilo bar ne bitno. ili jeste? mislim da nije. ali nekad je nekad a nervira me sto ne mogu ni nekad da zamislim onako iz dosade. a koga ovo briga. psiholog bi reko da se odlepim a uvek je isto.
znaci treba da se promenim da budemo svi ortaci da me uzmu u drustvo. e to samo da se mi bas i ne poznajemo ali se poznajemo na taj ancin mislim da mnogo toga i ne znamo, ali ono sto znamo mislim da ne mozes da isfoliras onog drugog, i to nije dovoljno da budete ni ortaci ni da se muvate ali je toliko da ne mozes da zaebes onog drugog makar ne mogu da zaebem, on mozda i moze