R
Roska
Gost
ko zeli da mu preko interneta kazem sta ce mu se desiti u buducnosti?Ja znam sve,poznajem proslost,znam sadasnjost,predkazujem buducnost.recite mi vas problem u ljubavi,porodici,poslu.odgovaram 100%.DISKRECIJA ZAGARANTOVANA.ODREDJUJEM PODZNAKE,RECI CU VAM KAKO SE ZNAKOVI SALAZU U LJUBAVI

:wink:
van je brz i idealan,bik spor i materijalan.U redkim slucajevima ova veza je idealna jer se moze desiti prevara.ovan je inace u alhemiskom znacenju vatra,a bik zemlja.pa sta pre opece i bukne,vatra ili zemlja.naravno vatra,dakle ovan je taj koji se prvi zakaci a bik taj koji hladi i leci situaciju.da sam na mestu bika trazila bih devicu,a da sam na mestu ovna trazila bih blizanca.drugo pitanje:devojka koja je rodjena 13.3.1990.moze se pohvaliti svojom sudbinom.kako zvezde kazu za ovu horoskopsku ribu ima nade da ce uspeti u zivotu.ima puno talenata,pa postoji mogucnost bavljenja medijskim poslom<pevanjem>,imace 3 dece,dve devojcice i jedan decak.za drugu devojku koja je rodjena 25.4.1991.zvezde kazu da ce imati burnu buducnost.bice tu uspeha i padova,srece pre svega.neces imati dobrog muza,ali ce dete biti zlatno<imaces devojcicu>.sve u svemu vi imate zvezde vama naklonjene