Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
Meni su reputacije služile za kratke poruke,a sada je to izgubilo smisao.Ne primetim promenu,pa ne reagujem na vreme

Zašto ne postoji sada neki signal da imamo pristiglu novu reputaciju?
Nije svakom bitna reputaciona moć,nego komunikacija.:ljutka:

ja se divim ljudima koji bubaju svoju rep moc.. ja nikad nisam znao kolika mi je jer mi to nikad nije bilo bitno niti mi je znacilo. a trivijalne stvari nikad ne pamtim :)

takodje..nikad nisam gledao ni za koliko je povecam kad je nekome dam, jer je ne dajem da bih nekoga dizao nego zato sto mi je neki post bio simpatican..zato sto je neki post probudio neku emociju u meni da bih odreagovao i poslao kometar na to.

sto se tice obavestenja da je reputacije primljena ideja jeste lepa ali na zalost trenutno ne postoje tehnicki uslovi za to.

svremena na vreme baci pogled u listu reputacija i videces... sorry.

Ово што сте урадили са репутацијама је потпуно без везе. Ја, рецимо, желим да знам колико сам давањем репке повећао некоме репутациону моћ - и обратно... а то је сада немогуће ШТО ЗНАЧИ ДА ЈЕ РЕПУТАЦИЈА ИСКЉУЧИВО СТВАР МУЉАЊА ЈЕР НИКО ОСИМ ВАС НЕМА УВИД.

Зато желим ДА МЕНИ ИСКЉУЧИТЕ ОПЦИЈУ И ДАВАЊА И ПРИМАЊА РЕПУТАЦИЈА.

Или урадите како треба - или ми то уопште не треба!!! :rtfm::rtfm::rtfm:.........:evil::evil::evil:

Pa to se vidi,povecali ste mu za toliko kolika vam je rep.moc.A vama za onoliko kolika je rep.moc tog sto vam je dao rep.
A u podesavanjima vidite koliko imate reputacionih poena.

Pa to se vidi,povecali ste mu za toliko kolika vam je rep.moc.A vama za onoliko kolika je rep.moc tog sto vam je dao rep.
A u podesavanjima vidite koliko imate reputacionih poena.

smil443d18c28dde9.gif
..ахам..... види се ако "гледам у пасуљ".......:dash::dash::dash:

I kakva bi svrha bila tom 'muljanju'?

Сврха је само још један у низу бесмислених покушаја ДА СЕ УПРАВЉАЊЕМ ФОРУМИМА У СТВАРИ УПРАВЉА МИСЛИМА КОРИСНИКА... па тако ако се некима "набија" репутација остали корисници треба да стекну утисак да је тај лик супер - и обратно...

Napomena moderatora
http://forum.krstarica.com/showthread.php/587074-Reputacije?p=24380777&viewfull=1#post24380777

Obrisan je deo koji nema veze sa ovom temom.

Poslednja izmena od moderatora:
Tema je o reputacijama.

Da se upravlja mislima? :lol:Pogledajte prilog 268624

Salu na stranu,mislim da su ovde svi korisnici,(uglavnom), dovoljno zreli da im je takva pomisao zadnja rupa na svirali.

То није одговор -него изговор.

Наравно да знам да је тема о репутацијама - само сам дао јасан и свеж пример да бих ти лакше и сликовито разјаснио питање "О МУЉАЊУ".

Poslednja izmena od moderatora:
То није одговор -него изговор.

Наравно да знам да је тема о репутацијама - само сам дао јасан и свеж пример да бих ти лакше и сликовито разјаснио питање "О МУЉАЊУ".

pa jel misliš da je neko tolko dokon da se bavi muljanjem reputacijama, ma šta to značilo...?

meni reputacije ne rade. bobio sam ih dosta ali i dalje mi stoji 280. samo se menja kad dobijem 100 postova.

Sve ti je u redu sa reputacijama, rade. Eto, sad vec imas 281.
Samo sto je sad potrebno da primis mnogo vise da bi ti rep power tj. ta cifra ispod nika porasla za 1.
Ima ne prethodnim stranama dosta price o tome, pa ako te interesuje prelistaj temu nekoliko stranica unazad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back