Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
i da...Tabe...aktiviraj negativne reputacije...
znaš...to sa onemogućavanjem negativnih reputacija je isto kao kad ja nekome kažem glup si...ili ružan si...a pritom stvarno to mislim, bez namere da uvredim...već stvarno tako mislim...
čemu ta cenzura...daj da vidimo ko je ko...misim ja znam ko me ne voli, ali verovatno ima onih skrivenih...:mrgreen:

1. Otvarajući ovu temu dala sam predlog da se one ukinu i više niko ne bi imao briga. Ni vi, da ponovo osmišljavate nove programe kada stari dostigne plafon, ni mi da potrošimo po sat vremena deleći po 10 repki.
Ćemu služe repke ? Ničemu, kao što rekoh od njih imamo samo probleme.

2. Ako ste nam dali mogućnost da dajemo 10 repki, da li mislite da ću svakog dana razmiljati kome novom da dam, umesto da dam prijateljima ?

3. Pamtimo redosled? Nismo mi napravili takav sistem, nego vi. Ne moram ja svakog dana da dajem istim osobama da bih morala da pamtim redosled.
Dovoljno je da imam, recimo, 3 stalna a 7 da menjam svakog dana, opet moram da pamtim redosled onih troje, da bih mogla da podelim ostalih 7 repki.

Nemojtu krivicu za nedostatke u sistemu da pripisujete nama i tzv. "pretakanju" repki.

Ja sam jednom otvorila temu REPKE DA ILI NE ? Tema je obrisana bez reči obrazloženja.

Predlog : Napravite anketu za ukidanje repki i da rešimo problem za sva vremena.

Potpuno podržavam.

da si procitala temu videl bi odgovor :)

postoji mogucnost ali iskljucivo globalno a neki vole da se to vidi i zato je neizvodljivo osim ako bi se apsolutna vecina izjasnila sto je u startu nemoguce... cisto sumnjam da ce se 100.00 ljudi koliko dodje malo preko 50% jedinstvene dnevne posete izjasniti :)

Obezbedi da bude 1 korisnik - 1 glas pa onda raspiši referendum. 1 nalog - 1 glas nije fer. Opštepoznata je činjenica da neki korisnici imaju više naloga. I ovaj put ti dajem predlog da ukineš brojčano iskazivanje reputacije i reputacione moći. Ostavi mogućnost da ljudi pozdravljaju jedni druge ili pohvaljuju jedni druge kroz kratke porukice kao i do sada.

Živio :kpozdrav:

Šta je vama ljudi .Pa ovo je forum krstarice i to je privatna stvar,ko hoče izvoli pa diskutuj ko neće mož da ide dalje.Ne možete vi da odlučujete ovde ništa jer niste akcionari krstarice.Dobro ovi super modovi imaju živce pa uopšte i diskutuju sa vama što nemate druga posla nego da se ovde bunite.Nije ovo komunizam pa da je ovo sve naše ,ovo je kapitalizam i zna se čije je šta.

Šta je vama ljudi .Pa ovo je forum krstarice i to je privatna stvar,ko hoče izvoli pa diskutuj ko neće mož da ide dalje.Ne možete vi da odlučujete ovde ništa jer niste akcionari krstarice.Dobro ovi super modovi imaju živce pa uopšte i diskutuju sa vama što nemate druga posla nego da se ovde bunite.Nije ovo komunizam pa da je ovo sve naše ,ovo je kapitalizam i zna se čije je šta.

To ne znači da je nepoželjno imati svoje mišljenje i ne isključuje pravo na davanje predloga. Posebno ako je o nečemu otvorena tema. Ipak je u pitanju Forum, a ne neki sajt namenjen marketingu ili ličnoj prezentaciji vlasnika.

To ne znači da je nepoželjno imati svoje mišljenje i ne isključuje pravo na davanje predloga. Posebno ako je o nečemu otvorena tema. Ipak je u pitanju Forum, a ne neki sajt namenjen marketingu ili ličnoj prezentaciji vlasnika.

To je tačno ali neki se ljute što to ne može po njihovom da ne ulazim sada u sitnice.Predlog ok ali ne i način na koji neki diskutuju.

ne postojimo mi zbog njih, nego oni zbog nas...uostalom, od posete ljudi ovom forumu zavisi popularnost sajta a samim tim i zainteresovanost kompanija da se reklamiraju preko njega...
s obzirom da nefleksibilnost povlači pad popularnosti i odlazak raje na druge sajtove i te kako im je u interesu da izađu u susret svojimn korisnicima...
misim malo naopako posmatraš stvari...

Poslednja izmena:
ne postojimo mi zbog njih, nego oni zbog nas...uostalom, od posete ljudi ovom forumu zavisi popularnost sajta a samim tim i zainteresovanost kompanija da se reklamiraju preko njega...
s obzirom da nefleksibilnost povlači pad popularnosti i odlazak raje na druge sajtove i te kako im je u interesu da izađu u susret svojimn korisnicima...
misim malo naopako posmatraš stvari...

Pogledaj ovako .Koliko njih su otišli od stare garde sa Krste pa se samo posle nedelju dana vratili .Vrlo mali broj se nije vratio a svakodnevno dolaze novi članovi a za ove članove što ovde buču, njima nije ni stalo da ostanu.

The-Truth-Is-Out-There.jpg

:)

i rekao sam da nije moguce :)

Ово што сте урадили са репутацијама је потпуно без везе. Ја, рецимо, желим да знам колико сам давањем репке повећао некоме репутациону моћ - и обратно... а то је сада немогуће ШТО ЗНАЧИ ДА ЈЕ РЕПУТАЦИЈА ИСКЉУЧИВО СТВАР МУЉАЊА ЈЕР НИКО ОСИМ ВАС НЕМА УВИД.

Зато желим ДА МЕНИ ИСКЉУЧИТЕ ОПЦИЈУ И ДАВАЊА И ПРИМАЊА РЕПУТАЦИЈА.

Или урадите како треба - или ми то уопште не треба!!! :rtfm::rtfm::rtfm:.........:evil::evil::evil:

ti i dalje njemu povecavas reputacionu moc (odnosno punis kvotu da bi se povecala za jedan) ali ona se povecava dosta usporenije pa se ne desava kao ranije da sa svakim klikom skoci .. potrebno je vise klikova da skoci, premda, vidim da ste bas entuzijasti tako da ne sumnjam da ce uskoro opet poceti vidljivo da skace na svaki klik :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back