Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
A propos "klanova", pretakanja repki itd...upravo sam napravila screen-shot svojih trenutnih repki, one koji su ih dali sam izostavila, iz razumljivih razloga.

Evo kako se mi pozdravljamo...

repke_zps27f346e0-1.jpg

Pa ovo je jedno 20% pravih reputacija, a sve ostalo su klanovsko-rodjacke reputacije koje mogu slobodno da idu u pp.
Pade mi nesto na pamet. Mogli bi moderatori da moderisu i reputacije, pa tako da ovih 80% repki obrisu ili prebace u pp. Ili je to mozda previse posla? :think:

Izvinjavam se na neznanju,mislila sam na reputacionu moć.
Da li sada mogu da dobijem odgovor?:mrgreen:

da si procitala temu videl bi odgovor :)

postoji mogucnost ali iskljucivo globalno a neki vole da se to vidi i zato je neizvodljivo osim ako bi se apsolutna vecina izjasnila sto je u startu nemoguce... cisto sumnjam da ce se 100.00 ljudi koliko dodje malo preko 50% jedinstvene dnevne posete izjasniti :)

postoji mogucnost ali iskljucivo globalno a neki vole da se to vidi i zato je neizvodljivo osim ako bi se apsolutna vecina izjasnila sto je u startu nemoguce... cisto sumnjam da ce se 100.00 ljudi koliko dodje malo preko 50% jedinstvene dnevne posete izjasniti :)

a pitah li ja tebe onomad da li je izvodljivo da svako pojedinacno sebi iskljucuje repke, kao sto je ovaj zeleni kruzic za prisutnost?

Kojih 100.000 ljudi ?
Pogledaj koliko je ljudi pročitalo Obaveštenje o reputacijama : 2634 !

koliko vidim ovde korisnike najvise zbunjuje reputaciona moc... narocito sto se ne dize tako lako kao nekad.
ne dize se tako lako jer je promenjena formula obracunavanja iz jednostavnog razloga sto je do sada ona samu sebe dizala i multiplicirala se.. i matematickom progresijom svakim klikom ste sve vise davali i sve vise primali i to je vrlo brzo udarilo u plafon..sad smo taj proces usporili.
i budite svesni.. opet cemo morati da vrsimo korekciju za pola godine..godinu dana...dve godine... ali kad tad ce doci taj dan jer ce opet neki udariti u plafon a kao sto se moze videti iz nekih pitanja postavljenih ovde pretakanje reputacija je vrlo prisutno i bitno je nekome istom dati reputaciju pa se pamte cak i redosledi davanja a upravo to pretakanje je najveci krivac ovolike progresije reputacione moci i ti koji to rade iz zelje da je imaju sto vecu sami sebe miniraju jer pre dolaze do plafona i onda je potrebno da se sve to smanjuje.

na zalost, tehnicki trenutno nije moguce da vam se javno vide reputacije vec samo reputaciona moc.

O razlici vec je dovoljno puta prezvakano pa ne bih opet o tome :)
licni sto se mene tice ako vam ta reputaciona moc toliko bode oci mogu da je sklonim i da se ne vidi javno.

U istom danu..:lol:

tacno.. ne znam samo sta mislis da si otkrila?

ako vecina odluci mogu da pomerim.. ili opet smatras da je tvoje misljenje apsolutno..kao i na fotografiji i na kraju je anketa pokazala da svega dvadesetak procenata misli kao ti :)

Nisam ni onda mislila da je moje mišljenje apsolutno.;) Samo nije bilo uzaludno odigrati igru po "pravilima".

Javna reputaciona moć mi smeta jer mislim da ne poboljšava atmosferu među korisnicima.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back