Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
Ovo postaje apsurd. Neko, ko sve svoje vreme na forumu provodi šetajući se od jedne do druge kafane, hvali se time da ocenjuje samo post i to je jedino bitno !!!
Post u kafani ? :zcepanje:

a ovo ti lici na kafanu?
kako se neki ponasaju.. i podseca :mrgreen:

to sto ona najvise pise po kafanama ne znaci da ne cita druge teme i nema misljenje o napisanim stvarima.. ovo sta pokusavas da uradis je pokusaj omalovazavanja oponenta kad ti odgovri a nemas odgovr na to.
klasican forumski manevar kad te ostave bez odgovora i kao takav je ruzan.

To je stvar shvatanja, tesko se moze definisati kao pravilo... S druge strane, ne postoji nacin da se neko natera da se pridrzava tog pravila... To bi znacilo da bukvalno citas svaki poen svakog korisnika i tumacis sta je time hteo da kaze... ;)

Nisam ja ni rekao da se covek drzi pravila ko pijan plota, vec sam rekao da ipak treba dobro da se razmisli kada se daje nekome reputacija. Ovako se stvaraju klanovi, klonovi i sl. koji umisljaju da imaju ne znam kakvu virtuelnu moc, tj. hrane svoju sujetu.
Malo se treba prilagoditi situaciji, a ne stalno pokusavati praviti neki svoj svet.

Nisam ja ni rekao da se covek drzi pravila ko pijan plota, vec sam rekao da ipak treba dobro da se razmisli kada se daje nekome reputacija. Ovako se stvaraju klanovi, klonovi i sl. koji umisljaju da imaju ne znam kakvu virtuelnu moc, tj. hrane svoju sujetu.
Malo se treba prilagoditi situaciji, a ne stalno pokusavati praviti neki svoj svet.

i najzad pravi komentar koji pogadja sustinu :klap:

reputacija ti je skocila.. pogledaj u podesavanjima na dnu strane gde su izlistane zadnje reputacije stoji koliko imas ukupno reputacija.. i to je poenta a ne rep power.. ljudi su rep power uzeli za takmicenje jer je to ono sta se javno vidi a rep power je u ovoj prici nebitan .. cak je postojao predlog da svima bude 1.. jedan klik, jedan poen i to je to.. medjutim tad bi reputacije pale vrtoglavo i imali bi par samoubistava na forumu i zato smo odustali od toga :)

:hahaha: e ovo ti je dobro...

a ovo ti lici na kafanu?
kako se neki ponasaju.. i podseca :mrgreen:

to sto ona najvise pise po kafanama ne znaci da ne cita druge teme i nema misljenje o napisanim stvarima.. ovo sta pokusavas da uradis je pokusaj omalovazavanja oponenta kad ti odgovri a nemas odgovr na to.
klasican forumski manevar kad te ostave bez odgovora i kao takav je ruzan.

Nisi u pravu, niko mene ne ostavlja bez odgovora, nego ja nekog ignorišem i to s dobrim razlogom.

Da li znaš kada je ona ovde došla? Došla je pošto je obrisala moj post na Svaštari, kada sam je citirala i počela da provocira i izazove moju reakciju citirajući me, na šta sam ostala i gluva i nema, jer, ako mi nije odmah odgovorila, nema potrebe da se kasnije javlja za reč.

Potrebno je biti "zelen" da bi se čitali postovi ? :lol:

Poslednja izmena:
Ako je tema već ovde postojala, zašto su i tab i Eva u temi na Svaštari koja je inače, "igra", objašnjavali kako se sada računaju repke ???

A ja sam ih samo citirala.

Što te boli pljoškica te se toliko drsiš kao da ima nekakva korist.Idi tamo i igraj šta ti volja a ne ti ćeš da odlučuješ dal je ovo ili ono potrebno i pravilno.Ovo je Forum i ako to nisi shvatila onda ti džaba glava ,svi o klin ti u ploču.

licni sto se mene tice ako vam ta reputaciona moc toliko bode oci mogu da je sklonim i da se ne vidi javno.

aj ako mozes skloni kod mene da se ne vide, castim pivo :D

ne moze pojedinacno..to ako se pokaze da postoji interesovanje bice raspisan referendum po celom forumu :)

ovde dolazimo do problema da cesto par njih misli da je njihovo misljenje u isto vreme i misljenje vecine.. onda ih ankete otrezne :)

ako bude bilo interesovanja raspisacemo anketu :)
ne otvaraju se teme na osnovu zelje jednog korisnika..sorry ali to je zakon velikih brojeva :)

Gde i na koji način možemo da se izjasnimo o željama za (raspisivanje referenduma?)opciju nevidljivosti reputacije?
Da li će za to prvo biti sastavljena neka anketa,pa posle referendum?:kokice:

Poslednja izmena:
Gde i na koji način treba da se izjasnimo o željama za (raspisivanje referenduma?)opciju nevidljivosti reputacija?
Da li će za to prvo biti sastavljena neka anketa,pa posle referendum?:kokice:

htedoh ja da to pokrenem, ali vele nema dovoljno zainteresovanih (ispade da sam i ja nezainteresovan) :nono3:
valjda ocekuju sad da dodje ovde 500 ljudi i izjasni se po tom pitanju..... smesno

A propos "klanova", pretakanja repki itd...upravo sam napravila screen-shot svojih trenutnih repki, one koji su ih dali sam izostavila, iz razumljivih razloga.

Evo kako se mi pozdravljamo...

repke_zps27f346e0-1.jpg

htedoh ja da to pokrenem, ali vele nema dovoljno zainteresovanih (ispade da sam i ja nezainteresovan) :nono3:
valjda ocekuju sad da dodje ovde 500 ljudi i izjasni se po tom pitanju..... smesno

Nadam se da ipak imaju ideju na koji način to treba da se izvede,samo iz nekog razloga to nisu saopštili zainteresovanim korisnicima.

A ako je to opcija,zašto je potrebno da to većina želi?:ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back