Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
zašto se reputacije ne ukinu, kad služe uglavnom određenim grupacijama za punjenje i kasnije hvalisanje na gorepomenutoj temi...? jako ružno i tužno istovremeno...
kakvo slaganje, kakav vid slaganja s nečijim postom, kad to možeš da napišeš na toj temi rečju...

zbog čega postoji na svaštari tema "koliku reputaciju imate"...? ili kako se već zove, mrzi me da idem da vidim tačni naziv...
jel svrha temee hvalisanje...?
koja je uostalom svrha te teme...?
otvorio je čovek određenog radnog profila...? pa...? šta s tim...? misim nadam se da to nema veze...

Ako krenes tom logikom, polovina tema moze da se obesmisli... Cemu sluzi tema o "davanju" na LjiS-u... :think:

zašto se reputacije ne ukinu, kad služe uglavnom određenim grupacijama za punjenje i kasnije hvalisanje na gorepomenutoj temi...? jako ružno i tužno istovremeno...
kakvo slaganje, kakav vid slaganja s nečijim postom, kad to možeš da napišeš na toj temi rečju...

Pa malo je bzvz da komentarisem kad se ispise cela strana,ja sad da izvlacim....da napisem samo 'i ja mislim tako'. ;)

zbog čega postoji na svaštari tema "koliku reputaciju imate"...? ili kako se već zove, mrzi me da idem da vidim tačni naziv...
jel svrha temee hvalisanje...?
koja je uostalom svrha te teme...?
otvorio je čovek određenog radnog profila...? pa...? šta s tim...? misim nadam se da to nema veze...

pa tamo se hvale i razmenjuju :mrgreen:
moracu da npravim neki bot sto stanca poruke :hahaha: pa da prodajem po krsti, 100 poruka 1 repka 1 dinar :mrgreen:

Ovako možemo da idemo u nedogled. Trebaju nam konstruktivna rešenja.

Dakle : Otvorite anketu za ukidanje repki pa neka većina odluči.

Ja ću prva glasati ZA, iako neki od vas misle da mi taj bezvezni broj nešto znači.

ovom prilikom molim taba da mi skloni reputacione poene, ako postoji tehnička mogućnost za to...
više puta sam tražio to, al pitanje dal je vido i dal je teo da odreaguje, kao što često puta nije odreagovao za druge stvari...

Ne treba ukinuti reputacije. One su na neki nacin zanimljive. Ali ih ne treba ni ne znam kako ozbiljno shvatati. U stvari, treba se drzati pravila za reputacije koje je naveo nas admin i to je to.

To je stvar shvatanja, tesko se moze definisati kao pravilo... S druge strane, ne postoji nacin da se neko natera da se pridrzava tog pravila... To bi znacilo da bukvalno citas svaki poen svakog korisnika i tumacis sta je time hteo da kaze... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back