*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Sacuvaj BozeUdarni termin u Dnevniku je predpostavljam to sve rijesio. Nije moglo sacekati 3 minute ?
Ne znam o cemu se radi pa ne bih da komentarisem ali to sto si sad napisala o struji, vodi itd. pomnozi sa 4 godine i dodaj metke iznad glave i mozda dobije mali djelic slike i shvatis kojoj su muci Srbi stvorili RS kojoj danas proslavljamo 20 godina.
Ne ocekujem udarni termin od HRT ali od RTS bi trebalo.

Ne uredjujem ja vesti niti teleziijske programe u Srbiji, da li je moglo sacekati 3.minute, ne znam...Sto ne pitaste predsednika Srbije danas zasto je to tako, sto mene pitate? Koliko god da se ovde otvaralo tema o RS, uvek sam bila medju onima koji su cestitali, ostavljala prigodne fotografije, radovala se i sad ce na meni da se slome kola, je li? Ne gledam RTS, ne placam Tijanicev harac, a trazis od mene da uredjujem informativni program?
Ne cudim se vise nicemu, pa ni ovome i samo cu te podsetiti da sam JA (kao i svi oni koji nisu imali gde da pobegnu) skoro tri meseca trpelli bombe NATO- razaranja, ubijanja, i da nisam bila bas te srece da ne osetim nista od ratnih strahota...Neko moj je zivotom platio, ali nije tema...
Poslednja izmena:
izvini. Komentarisem onako, uopsteno. Ne ocekujem inace od RTSa nista al eto bar sam danas ocekivao udarnu vijest. Greska...