РЕПУБЛИКО СРПСКА СРЕЋАН ТИ 20. РОЂЕНДАН.

Udarni termin u Dnevniku je predpostavljam to sve rijesio. Nije moglo sacekati 3 minute ?
Ne znam o cemu se radi pa ne bih da komentarisem ali to sto si sad napisala o struji, vodi itd. pomnozi sa 4 godine i dodaj metke iznad glave i mozda dobije mali djelic slike i shvatis kojoj su muci Srbi stvorili RS kojoj danas proslavljamo 20 godina.
Ne ocekujem udarni termin od HRT ali od RTS bi trebalo.
Sacuvaj Boze:(
Ne uredjujem ja vesti niti teleziijske programe u Srbiji, da li je moglo sacekati 3.minute, ne znam...Sto ne pitaste predsednika Srbije danas zasto je to tako, sto mene pitate? Koliko god da se ovde otvaralo tema o RS, uvek sam bila medju onima koji su cestitali, ostavljala prigodne fotografije, radovala se i sad ce na meni da se slome kola, je li? Ne gledam RTS, ne placam Tijanicev harac, a trazis od mene da uredjujem informativni program?
Ne cudim se vise nicemu, pa ni ovome i samo cu te podsetiti da sam JA (kao i svi oni koji nisu imali gde da pobegnu) skoro tri meseca trpelli bombe NATO- razaranja, ubijanja, i da nisam bila bas te srece da ne osetim nista od ratnih strahota...Neko moj je zivotom platio, ali nije tema...

Poslednja izmena:
Dodiku najviši orden Rusije

1%20dodik%20mala.jpg

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:361079-Tadic-i-Dodik-Republika-Srpska-je-zavet

Udarni termin u Dnevniku je predpostavljam to sve rijesio. Nije moglo sacekati 3 minute ?
Ne znam o cemu se radi pa ne bih da komentarisem ali to sto si sad napisala o struji, vodi itd. pomnozi sa 4 godine i dodaj metke iznad glave i mozda dobije mali djelic slike i shvatis kojoj su muci Srbi stvorili RS kojoj danas proslavljamo 20 godina.
Ne ocekujem udarni termin od HRT ali od RTS bi trebalo.

a dobro brate Srbine, slavi kad se slavi, za zamerke ima vremena...

Lepo,lepo...
Posto ste postigli vrhunac pljuvacine na Srbiju koja vas u svemu podrzava, i podrzavala, nadam se da ste sad srecni? Zelite da se postavi carina na prelazu izmedju nas i ucvrste granice?

Могу говорити у своје име, али не сумњам да би ти већина исто одговорила. Нико није пљувао,већ смо прославили дан Републике Српске. А Србија нас је подржавала до 2000. године,од тада ништа,причам о властима,не о обичном народу који је и сам свјестан да је Република Српска важан дио српске историје и културе,одбране српског идентитета. Што би били срећни, то може изјавит само неко ко никада није био у РС.....А границе се никада неће моћи учврстити,иако је борхан покушао јесте и његов долазак као што сам и рекао,а то можеш на улицама свих градова и села РС чути не весели никога,о ордену да и не причам,али ето како је то био само дио прославе и нећу рећи стратегијски потез онда ако ће то помоћи РС нек је и присуствовао и одликовао. Ми Срби у РС волимо нашу Матицу више од свега,сматрамо се једним народом,што и јесмо,али никада не заборављамо ко нам је забадао нож у леђа последњих 6 година,са жалошћу морамо истаћи да су то чиниле Власти Србије више од иједне друге......не знам да ли ће овај пост уопште бити дозвољен (стекао сам утисак да им професионалних модератора,па вјероватно хоће) . А РТС туга голема! О томе се све зна, просто се на њиховом сајту бришу и не пуштају коментари из РС на Божић,Васкрс,јуче исто тако, сви који смо жељели честитати (добар дио нас) није успјевао,јер једноставно наше поруке захвалности нашим борцима и вјечни помен су били тешки за Тијанићев режимски и бахати однос како према РС тако и према српском народу!

Могу говорити у своје име, али не сумњам да би ти већина исто одговорила. Нико није пљувао,већ смо прославили дан Републике Српске. А Србија нас је подржавала до 2000. године,од тада ништа,причам о властима,не о обичном народу који је и сам свјестан да је Република Српска важан дио српске историје и културе,одбране српског идентитета. Што би били срећни, то може изјавит само неко ко никада није био у РС.....А границе се никада неће моћи учврстити,иако је борхан покушао јесте и његов долазак као што сам и рекао,а то можеш на улицама свих градова и села РС чути не весели никога,о ордену да и не причам,али ето како је то био само дио прославе и нећу рећи стратегијски потез онда ако ће то помоћи РС нек је и присуствовао и одликовао. Ми Срби у РС волимо нашу Матицу више од свега,сматрамо се једним народом,што и јесмо,али никада не заборављамо ко нам је забадао нож у леђа последњих 6 година,са жалошћу морамо истаћи да су то чиниле Власти Србије више од иједне друге......не знам да ли ће овај пост уопште бити дозвољен (стекао сам утисак да им професионалних модератора,па вјероватно хоће) . А РТС туга голема! О томе се све зна, просто се на њиховом сајту бришу и не пуштају коментари из РС на Божић,Васкрс,јуче исто тако, сви који смо жељели честитати (добар дио нас) није успјевао,јер једноставно наше поруке захвалности нашим борцима и вјечни помен су били тешки за Тијанићев режимски и бахати однос како према РС тако и према српском народу!
Samo mogu reci,
najteze je Srbe sacuvati od samih sebe.

Zasto nijedan segment centralne proslave nije organizovan na Palama ili u Srpskom Sarajevu?

Svojevremeno sam devedesetih shvatao bes Banjalucana zasto su sve institucije RS smestene na Palama (to je bio i jedan od bitnijih razloga za pad SDS sa vlasti 1997-98), ali cini mi se da se sada otislo u drugu krajnost?

Sve institucije RS treba da su sto dalje od I. Sarajeva iz dva razloga, prvi je taj sto geografska blizina doprinosti tome da ljudi ne osecaju dovoljnu distancu izmedju jednog i drugog entiteta pogotovo stranci i onda pocinje ubedjivanje onih na vlasti kako je besmisleno iati dve vlade na 2km jednu od druge i sve to ne bi ibio neki veliki problem da nije razloga broj dva a to je da u I. Sarajevu ima mnogo ostataka SDS koji je spreman na sve da ih poslusa u zamenu za nesto malo para ili obecanje da ih nece sudski goniti zbog proneverenih para od izgradnje posledejtonskog sarajeva i onih ratnih pljacki od kojih su mnogi SDS ovci i danas nevidjaene gazde.

Ne radi se ovde o tome sta je ko radio za vreme i posle rata, nego o odavanju priznanja ratnoj prestonici. Bar ja, neopterecen tim vasim stranackim podelama tako na to gledam.

Ako su srpski poslanici u Sarajevu odrzali tu istorijsku sednicu na osnovu koje Srpska slavi praznik, zar nije npr. mogla Narodna skupstina RS juce da odrzi neko svecano zasedanje tamo? Da pozove sve bivse narodne poslanike na koktel? Organizuje neki naucni skup?

Mislim da bi se tu trebalo ugledati na crnogorski model. U Podgorici su smestene sve drzavne institucije, ali to ne smeta da se svecane skupstinske sednice i druge protokolarne aktivnosti odvijaju i na Cetinju.

Ne radi se ovde o tome sta je ko radio za vreme i posle rata, nego o odavanju priznanja ratnoj prestonici. Bar ja, neopterecen tim vasim stranackim podelama tako na to gledam.

Ako su srpski poslanici u Sarajevu odrzali tu istorijsku sednicu na osnovu koje Srpska slavi praznik, zar nije npr. mogla Narodna skupstina RS juce da odrzi neko svecano zasedanje tamo? Da pozove sve bivse narodne poslanike na koktel? Organizuje neki naucni skup?

Mislim da bi se tu trebalo ugledati na crnogorski model. U Podgorici su smestene sve drzavne institucije, ali to ne smeta da se svecane skupstinske sednice i druge protokolarne aktivnosti odvijaju i na Cetinju.

Nemoj mi samo decentralizaciju gurati.
Vrlo rado bih sve institucije iz BL prebacio u BG. Neka ih na jednom mjestu.

Коментари Срба из Републике Српске, са другог форума:

1. Кад је требало имати петљу и народу испод нато-бомбардера рећи, не бојте се људи, не смијемо поклекнути, почели смо стварање Републике Српске не одустајемо па и по цијену жртава! Тад је само Радован ту и такав био, а други нико.
Ето то је најбитнија разлика између Радована и Додика
-------------------------------------------------------------------------------------------
2. Како је данашњи дан, који би требао бити радостан уствари тужан. Додик са својом болументом са једне и францетић са својим сателитима на другој страни, енглески принц аца, додина телевизија захуктала у спиновању. Гледајући све то питам се зашта су гинули оних 20 и нешта хиљада бораца, вјероватно се кају зашто су уопште гинули, за гамад на власти и још гори и глупљи народ. Са оваквим лоповима, дезертерима и издајницима на власти и глупом народу питање је само који ће нам 9 јануар бити задњи као дан и крсне славе Српске.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Прославља се бахатост, непотизам, деспотизам, криминал, богаћење преко леђа народа и још увијек оног истог народа који је истрајао стварајући неку бољу РС, не ову лоповску као што је сада.
Ова банда на власти, потроши пола милиона марака да набије своје гузице тортама, коктелима, шампањцима,...уз то нико не помену ни борачки додатак, ни шта једу дјеца бивших бораца, скоро се писало како је једно дијете бившег борца пало у несвјест од глади у бањалучкој основној школи!

На сву ову трагикомедију, са борисом тадићем, провјереним издајником Срба и оним слуђеним попом тзв патријархом, најгоре је пала још једна руска подвала из Кремља, у виду одликовања ратном профитеру и криминалцу на власти у РС додику!?

Ето доказа да је руско руководство, пичкице, медведев, који се додатно попиша по нама видио ваљда од западних газди!? За шта је то ордење посерем вам се у уста руска?
Ако сте хтјели да покажете нешто, да сте неко и нешто, што га нисте однијели у Хаг и уручили творцу РС др Радовану Караџићу и њеном првом предсједнику и тако зачепили уста свима који кидишу на РС!
Не, они су стали уз оне који подржавају макролопове из Русије и бијелог свијета, наравно све је то иста школа јудеомасонске перцепције!

Back