РЕПУБЛИКО СРПСКА СРЕЋАН ТИ 20. РОЂЕНДАН.

23746_106037956088472_100000468031171_163239_55761  85_n.jpg

Јосип Пејаковић:

Да сам отишао у марту те 92-е, кад ми је то било нуђено, могао сам да зарадим толико новаца, играјући представу „Он мени нема Босне“. Ја сам ту представу на исти начин играо те 74-е као што је играм данас. Данас је ни не играм, јер немам коме.Ја немам више коме ни запјевати ту пјесму о Бањалуци, те 2002. године када сам је пјевао код вас у емисији је био пољедњи покушај.

Josip je trebao ostati umjetnik a ne fatat se politike u propalim strankama,.Meni je Josip isti sada ko sto ce biti uvijek ,respekt imam prema njemu kao i slicnim Josipima,.....

9. јануара 2012. године Република Српска ће прославити свој 20 рођендан. Упркос многобројним недаћама, многобројним покушајима да је укину,да је сломе,онеспособе,да је у што већој мјери омаловаже и разноразним видовима обмане и пропаганде представе у најцрњем могућем свјетлу Република Српска је релевантна чињеница и важан фактор у региону, са својим обиљежјима,али прије свега свјесним и поносним народом,који ће тог 9. јануара на разноразне начине обиљежити овај значајан празник.

Нисам примјетио да слична тема има,уколико има,нек се обрише ова.
Ваше мишљење о статусу РС данас? Да ли ће грађани РС још дуго чекати на независност? Колико ће Русија припомоћ у дипломатији да се РС сачува и ојача? Колико је заиста Србија матица Српске? Да ли ће у ближој будућност грађани Србије,Србе из РС престати звати Босанцима? Докле ће РТС (Радио Телевизији Србије) бити важнији Пакистан од РС када је ријеч о темама у својим програмским шемама,дневницима,вјестима.

SRETAN RODJENDAN POSLEDJEM BASTIONU SRPSTVA.
POSEBNO SVE NAJBOLJE JEDINOM PRAVOM SRPSKOM PREDSEDNIKU GOSPODINU MILORADU DODIKU.

Кристијане доста си добрих ствари рекао. Претпостављам да си грађанин Србије (опрости ако гријешим). Занима ме једна врло важна ствар, да ли грађане Србије стварно не занима ништа у вези Републике Српске,па им домаћи медији (јавни сервиси и комерцијалне телевизије) излазе максимално у сусрет,тако што ни у временску прогнозу не ставе карту РС или је у питању режимско извјештавање које у свом садржају у широком луку избјегава сваку врсту вијести о РС (наравно стављају се само оне типа хапшења и Сребренице)??? A све то питам зато што у медијима РС Србија је присутна 95%,заправо сви ми Срби из РС искључиво и гледамо све везано за Србију,у РС се највише гледају канали из Србије.....

Ево једна лијепа сличица

149574_1531846857692_1280393225_31448720_5064337_n.jpg

To je verovatno zato što režim u Beogradu mora da se dodvorava EVROPSKOJ UNIJI i da se pravi da ga ne interesuje baš previše ono što se dešava sa Republikom Srpskom. Raspoloženje u narodu je bar 95% ako ne i više potpuno drugačije bez obzira na to što RS-ske stvarno od skora i nema baš nešto u medijima. Do pre samo godinu dana i karta je bila na vremenskoj prognozi a bilo je i vesti iz RS-ske. Jeremić i Tadić kao i Cvetković su na svaka 3 meseca posećivali Banja Luku, izgrađen je i most koji spaja Srem i Semberiju, takođe i Kusturičin grad i slične stvari. Od kako je počelo da se govori o KANDIDATURI ZA EU, to se izgubilo. Što se naroda tiče, RASPOLOŽENJE i STANJE je POTPUNO DRUGAČIJE!!!, APSOLUTNO DRUGAČIJE a RS-ske ima dosta po lokalnim medijima a po novinama najviše. Jednostavno vlast sada ne sme da pušta i govori takve stvari zbog kandidature, ma da ne vidim čemu toliki trud oko nečega od čega mnogo koristi nećemo imati.

Lično mislim i kako vreme odmiče, sve više sam siguran, da od EU i nećemo imati baš previše koristi, ŠTA VIŠE imaćemo štete, tako da čisto sumnjam da će se u EU i ući jer ista gubi trku sa jeftinim istočnim žutim pčelicama i za ne više od 17-20 godina bi već trebalo da bude prestignuta od strane istočnih giganata.

Naša šansa je da se kao što Milorad kaže udenemo negde, lično mislim da SE MORAMO UDENUTI NEGDE a pre svega u te istočne integracije od kojih bi smo mogli da imamo više koristi jer su i Rusi i Kinezi puni keša kao brod za razliku od EU koja sve više živi na kredit. Nemačke rezerve keša su tek 160milijardi USD a spoljni dug 2,5hiljada milijardi, dok su kineske recimo preko 1000 milijardi a ne duguju gotovo ništa.

Lično, ovde u Srbiji na kablovskoj imam samo jedan medij iz RS-ske , tj. BN televiziju. Pošto ista ima UGLAVNOM program sličan TV Pink, ne gledam je često ali slušam vesti i politički program. Tako je kod mene u kraju. Živim u jednom selu nadomak Velike Plane i Smedereva. U drugim krajevima možda ima više televizija iz RS-ske. Zavisi i od operatera.

DAKLE BUDI 100% SIGURAN DA JE OVDE NAROD EXTREMNO PRO REPUBLIKANSKO SRPSKI RASPOLOŽEN DA TAKO KAŽEM. :heart2:

Poslednja izmena:
Што се тиче овог што спамује,кулирајте га људи,мислим да тема није отворена за некакве дискусије са провокаторима већ за све нас који волимо и поштујемо Републику Српску!

Република Српска се одбранила од далеко већих и горих ствари,а да неће од једног провокатора. ;) Хвала још једном на честиткама,има још пар дана до великог рођендана.
m_zejtinlik.jpg

Цитираћу један слоган који заправо показује сву важност борбе за Републику Српску,али и важност сваког живота датог. За Републику Српску су гинули и људи из Црне Горе,Хрватске,Македоније,Русије,Грчке,Србије,Румуније.

"КРВЉУ ПЛАЋЕНА ЦИЈЕНА СЛОБОДЕ"

pITAM SE GDE JE SAD "OBJEKTIVNI" MODERATOR?

Кристијане доста си добрих ствари рекао. Претпостављам да си грађанин Србије (опрости ако гријешим). Занима ме једна врло важна ствар, да ли грађане Србије стварно не занима ништа у вези Републике Српске,па им домаћи медији (јавни сервиси и комерцијалне телевизије) излазе максимално у сусрет,тако што ни у временску прогнозу не ставе карту РС или је у питању режимско извјештавање које у свом садржају у широком луку избјегава сваку врсту вијести о РС (наравно стављају се само оне типа хапшења и Сребренице)??? A све то питам зато што у медијима РС Србија је присутна 95%,заправо сви ми Срби из РС искључиво и гледамо све везано за Србију,у РС се највише гледају канали из Србије.....

Ево једна лијепа сличица

149574_1531846857692_1280393225_31448720_5064337_n.jpg

I eto da dodam. Treba biti imalo taktičan, ne može se sve dobiti oružijem i ponosom. Da imate podršku i NARODA i POLITIČKIH STRUKTURA MA KAKVE BILE, SIGURAN SAM DA IH IMATE. Uz malo sreće, kada naši saveznici u Svetu ojačaju, biće ono što svi izčekujemo a to je ujedinjenje srpskih teritorija na Balkanu. N etreba preterivati. Tražimo ono što je stvarno naše a to je NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA i VRAĆANJE SUVERENITETA nad KOSOVOM I METOHIJOM. Za ostatak Srba, moramo se maximalno založiti da što je više moguće našom zaslugom žive dobro u državama u kojima su sada.
Crna Gora je srpska država pa makar bila i zvanično nezavisna od Srbije. I takva mi lično ne smeta jer se radi o jako sličnim narodima tj. jednom narodu. Naše je da obezbedimo da se Srbima u CG omogući da budu Srbi i što-lojalniji građani CG sve dok ih Milo i Lukšić pošteno i pravedno tretiraju.

NARAVNO, najbliži smo ostvarenju ideje o nezavisnosti RS-ske a ona će brže doći ako paralelno radimo na povezivanju Srbije i RS-ske i na jačanju ekonomija dveju država odnosno buduće jedinstvene države ili unije država, kako već bude rešeno.
NAŠ cilj NIKAKO ne treba da bude uništenje BOŠNJAČKOG naroda, NAPROTIV, treba im omogućiti da i kod njih NACIONALNA SVEST prevlada RELIGIJSKU.
Dakle kada napravimo REPUBLIKU SRPSKU SRBIJU, do tada će već pre svega za nas najznačajnije RUSIJA i Nr Kina biti značajan ekonomski faktor u Svetu a sa jakom Rusijom i jakom Kinom i Srbija će biti neuporedivo jača nego sada pa ćemo moći i svoje susede, PRE SVEGA Bošnjake naterati da se osećaju kao da nisu samo deo Islama već i Srpstva.
A kod Albanaca ćemo prekinuti vezu LABANSKE MAFIJE i POLITIČKIH STRUKTURA NA KOSOVU.
Iste uz pomoć Rusa i Kineza svrgnuti sa vlasti i vratiti suverenitet nad Kosovom i Metohijom.
ALI NIKAKO, NIKAKO, NIKAKO!!! VIŠE NE SMEMO PRAVITI ZAJEDNIČKU DRŽAVU, NI SA BOŠNJACIMA NI SA HRVATIMA!!!.
Multietničke države su ISUVIŠE SLABE i RANJIVE.
Etnički čista država ne znači po automatizmu istrebljenje drugih naroda. Može nastati i poštenim i realnim prekrajanjem granica.
Ovako, ako ponovo budemo pravili državu sa Hrvatima i ostalima. Pre ili kasnije, nastaće kriza, oni će hteti jedno, mi drugo i nastaće ponovo rat i beda.
ZATO, SVAKO SVOJIMA I TAČKA.

Back