Република Западна Србија

Srbi prekodrinci su mnogo vise slicniji crnogorcima nego srbijancima
Krajisnici bosanski ,dalmatinski ,licki su skoro identicni crnogorcima isto kao i hercegovci
Gusle i narodna nosnja , karajiska ili licka kapa koja se nosi u Bosanskoj Krajni,S Dalmaciji, Lici je dosta slicna crnogorskoj i hercegovackoj
Dijalekt je isti istiocnohercegovacki ijekavski
Obicaji i mentalitet je isti

Ujedinjenje Crne Gore ,Republike Srpske i Republike Srpske Krajine
Mislim da bi se ta drzava trebala zvati Srpska Federacija
Federacije se raspadaju, mislite o tome.

promakla mi je ova tema kada je bila aktuelna, ali sam stvarno fasciniran! zaista zvuci kao sjajna ideja! i zasto se zaustaviti samo na "Zapadnoj Srbiji"? zasto ne stvoriti jos vise alternativnih Srbija? moze nrp. "Severna Srbija" koja ukljucuje Madjarsku, Slovacki, Poljsku, pa onda "Istocna Srbija" koja se proteze sve do Rusije, a zašto ne i "Juzna Srbiju" koja obuhvata ceo Balkan? i onda sve to da se objedini u jednu veliku "Super Srbiju"? imali bi najvecu drzavu na svetu, sa izlazom na vise mora, gde bi se srpski jezik cuo na svakom koraku. eto ideje za autore ovih alternaivnih mapa, kako mogu dalje da razvijaju svoje vizije ;)
78546850-E8D5-4EAE-ADA2-73644631F251.jpeg

Aha, to će da bidne - ali nikad.
Srpska Krajina ne postoji više.
Republika Srpska želi ujedinjenje sa Srbijom, kao i Srbija sa njom.
Crnu Goru ne želi niko, jahali su Jugoslaviju više od 50 godina, dosta je bilo.
Neka jašu malo sami sebe, dok ne izumru.

A niko pametan u Srbiji se nikad više ne bi ujedinio sa Crnom Gorom i milogorcima.
Ako su ih ameri provalili ko su i šta su - pa zar smo mi gluplji od amera?
U CG ima i našeg naroda, Milogorje i komite će dobiti priliku za izjašnjavanje kad sponzori Don Đukaja ne više ne budu prva svetska privreda. Tada će se pripisati humanitarno i međunarodno pravo kako Bog zapoveda…

U CG ima i našeg naroda, Milogorje i komite će dobiti priliku za izjašnjavanje kad sponzori Don Đukaja ne više ne budu prva svetska privreda. Tada će se pripisati humanitarno i međunarodno pravo kako Bog zapoveda…
To i pričam.
Svaki Crnogorac koji se izjašnjava kao Srbin je za mene OK.
Svi ********* koji hoće da izmisle novu naciju (kao muslije), mogu da ostanu u njihovoj vukojebini.
I Tesla je imao američko državljanstvo ali nije zaboravljao da je Srbin.
Kao ni Njegoš. za koga je "Crnogorac" bio samo regionalna odrednica, nije označavao nacionalnost.

Back