Republika Srpska

Republika Srpaka.....

• ..treba da dobije nezavisnost od BIH

• ..treba da bude ukinuta

• ..treba da ostane u sastavu BIH kao poseban entitet

• ..ne interesuje me

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet malogradjanska svijest..obecao vam Bog ?

Samo dodjite bujrum.Na tvoju opasku kojim se jezikom koristim i usputno ponizavanje drugih nacija pitaj svoju uciteljicu za pojam juznoslovenski jezici.
Tako kao Bosanac cu i na to imam pravo i za njega cu da se fajtam da govorim jezikom kojim hocu pa bilo srpskim ,hrvatskim,bosanskim.
Sta ces kada sam odrastao u multinacionalnom okruzenju pa se poprima to je moje bogastvo za razliku od tebe koji mrzis sve sto dolazi sa drugih strana ..tvoje brace kako ih ti nazivas.
Zato uzdignute glave i sa visine cu da gledam vas male srbe ,hrvate i muslimane ..samo zanjite.
Ali ne zaboravite da prvo morate zavrsiti s namA a to vam nece biti nimalo lako jer mi smo pravi predstavnici Bosne i niste nas usisali u vas sistem.
DOLE ENITETI -

Urbani ljudi probudite se malo ..pricajte nedajte turbofolkasima da uticu na vasu neisjkvarenu svijest..javljate se na ovaj forum ako mi nesto ne preduzmemo odose buduce generacije u propast.

Sad je sansa dok je vladavina anarhista i njihovih pratilaca.

Ognjen.Amir.Darko,Muhamed,Slavisa,Mario,Edo I Cogito su jos uvijek zajedno i smijemo se vasim glupostima.
S ovim je sve dovoljno receno i s vama ovdje vise necemo trositi svoje vrijeme a mi odosmo ljepo opet pare da uzimamo ..back to work
Al prave pare a ne one sto vam vasi daju ko jadnicima.
pricajte i dalje ..bla..bla..bla

4dpjpe8-1.jpg

Slažem se:mrgreen: samo nisi li ti onaj isti Cogito ergo... koji ima "po zapovijesti" i drugačije mišljenje?

This is blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! There's no choice left. And I'm ready for war. "

Ne znam engleski ali vidim da se spominje krv ,osveta,rat i sl.Što se često može pročitati na muslimanskim forumima.Nema ništa od toga.Neke se prilike nekim narodima pruže npr.samo jednom i tu priliku su Srbi iz BiH iskoristili i preduhitrili vas :hahaha::hahaha:,inače tema pod ovim imenom ne bi ni postojala.Muslimani nikad neće biti u takvoj poziciji.

Republika Srpska je realnost i ona je sasvim funkcionalna i samodovoljna.Sve sto joj nedostaje pa da se odvoji i fakticki od Bosne jeste da Amerikanci i ostali njihovi sateliti prestanu to da brane.A umorice se od zabranjivanja kad-tad i onda ce se Republika Srpska momentalno odvojiti i prikljuciti Srbiji sto je i sasvim normalno jer svaka ptica svome jatu tezi.Mogu svi ostali da kukaju,pljuju i prete Republici Srpskoj,pa i Srbiji,ali dzaba.Samo strpljenja braco i bicemo zajedno.Jesmo kroz istoriju cesto morali da poprilicno cekamo na neke stvari,ali na kraju smo uvek uspevali to i da dobijemo.

Srpska ce biti nezavisna, i pitanje je vremena kada ce se to desiti.Ono sto mi moramo sada raditi je ekonomski jacati, jacati instituvije Republike Srpske, slabiti zajednicke institucije bih, i poraditi na natalitetu. Proces ce biti dug i spor.......samo se nadam da necemo morati prolijevati krv da bi ispunili nas vjekovni san. Sloboda Srpskoj od muslimansko-hrvatskih hordi!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back