"Republika Srpska pliva u novcu!!!"

klikk:
kakve veze ima tko sam ja??
Bit je u tome što napišem a još je bitnije da je to istina.
A tako je jer sam to čuo od profesora koji predaje na temu goriva i maziva...
Valjda on čovjek zna nešto o tome 8-)

zakon može biti odličan ali on sam po sebi ne smanjuje količinu sumpora i ostalih štetnih tvari iz nafte!
I još bitnije je dali se tih zakona rafinerije pridržavaju :idea:

Ето мало да вас информишем, рафинерији нафте су била потребна нека улагања и реконструкција, која захтјевају одређено вријеме, те ће у тома релативно краћем периоду рафинерија да производи лошије гориво. Када се погони доведу на одређен стандард онда ће рафинерија производити нафту потребног квалитета и по стандардима. А што се тиче продаје саме рафинерије, а и других пројеката стварно се све ради плански, квалитено и прорачунато, јер вјерујте ми рафинерију Брод готово да нико није хтио да је купи (дугови, застарјела...), а Додик је прода најбољем партнеру који сигурно има интерес, новац и ресурсе да је постави на ноге, а још смо добили и одличну лову.

И да... заборавих Телеком Србије који је направио одличан посао, јер је ушао на тржиште које има преко 4 милиона становника, а од свега смо и ми из РС профитирали.

Зна Додик шта ради.

svetolik trpkovic:
kome god da je otisla rafinerija to je prijatno iznenadjenje jer konacno je dosla neka industrija u RS da naprave neku proizvodnju a ne samo da seku drvece kao u istocnoj Bosni i Podrinju na svakom cosku pilane jedina privredna grana koja funkcionise je seca drveca .

Кад то рече, сјетих се једног познаника који спомену да ако ништа ми бар имамо дрва на извоз. Е да смо паметни па да као Швеђани стекнемо богатство на њима али... :(

...prodati drzavno il ne prodati...ko ima imalo corbe izmedju dva uha-prodati...prodaju telekoma i rafinerije pripremale su tri vlade...za drzavu je BITNO ko bolje posluje jer taj placa veci porez...ako drzava sama oceni da neko bolje posluje od nje, dobra vlast ce prodati jer ce taj doneti vise poreza u kasu...

Back