orator
Ističe se
- Poruka
- 2.476
Rece zakrzljala pastrmka...Još jedna somina koja bi da bude duhovita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rece zakrzljala pastrmka...Još jedna somina koja bi da bude duhovita
![]()
22.03.2020. • 23:51 Srbija Danas
REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA: Ono što je Dodik uradio je pravi PRIMER ZA SVE POLITIČARE!
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik podeliće svoju martovsku platu u osam višečlanih porodica i porodica teškog imovnog stanja.
Reč je o porodicama iz osam opština Republike Srpske, rečeno je u kabinetu srpskog člana Predsedništva BiH.
Inače, srpski član Predsedništva BiH od početka mandata plaća stipendiju i za četiri studenta i to tri iz Republike Srpske i jednog iz FBiH.
https://www.srbijadanas.com/vesti/r...-je-pravi-primer-za-sve-politicare-2020-03-22
Jao kako human gest! Sad ce siromasak ostati gladan jer je podelio narodu SVOJE......
Daje novac poreskih obveznika, ne svoj licni onima koji su bedni upravo izmedju ostalog zbog njega i to je sad cin vredan divljenja.
Al smo fini...pa on moze u narednih deset godina da ne prima platu sta ja da radim sto sam 18 godina na birou rada i ne samo ja....
![]()
22.03.2020. • 23:51 Srbija Danas
REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA: Ono što je Dodik uradio je pravi PRIMER ZA SVE POLITIČARE!
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik podeliće svoju martovsku platu u osam višečlanih porodica i porodica teškog imovnog stanja.
Reč je o porodicama iz osam opština Republike Srpske, rečeno je u kabinetu srpskog člana Predsedništva BiH.
Inače, srpski član Predsedništva BiH od početka mandata plaća stipendiju i za četiri studenta i to tri iz Republike Srpske i jednog iz FBiH.
https://www.srbijadanas.com/vesti/r...-je-pravi-primer-za-sve-politicare-2020-03-22
Rece zakrzljala pastrmka...
Da izmisljas lose viceve kao dobri janko, nesposoban da on donira, pa napravi vic.Al smo fini...pa on moze u narednih deset godina da ne prima platu sta ja da radim sto sam 18 godina na birou rada i ne samo ja....
Ja ako nekome nesta ucinim nikad se nisam hvalio po selu pogotovo zenama,cuti i radi onaj kome si pomogo on ce te ceniti sto mora Kurta i Murta.Da izmisljas lose viceve kao dobri janko, nesposoban da on donira, pa napravi vic.
Kao po pravilu oni sto pertle nauce da vezuju u 16 godina, a racunj nikad najbolje izmisljaju lazi za druge.
Ako mislite da je to zato sto su nadareni, nije, nego zato sto su ljubomorni, zlobni, pokvareni i nesposobni.
Namnozilo se te gamadi oko nas....
Al smo fini...pa on moze u narednih deset godina da ne prima platu sta ja da radim sto sam 18 godina na birou rada i ne samo ja....
Ma nisam mrzim lopove..Ljubomoran si na uspesne ljude