REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA: Ono što je Dodik uradio je pravi PRIMER ZA SVE POLITIČARE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Twitter

Milorad Dodik

22.03.2020. • 23:51 Srbija Danas

REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA: Ono što je Dodik uradio je pravi PRIMER ZA SVE POLITIČARE!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik podeliće svoju martovsku platu u osam višečlanih porodica i porodica teškog imovnog stanja.
Reč je o porodicama iz osam opština Republike Srpske, rečeno je u kabinetu srpskog člana Predsedništva BiH.
Inače, srpski član Predsedništva BiH od početka mandata plaća stipendiju i za četiri studenta i to tri iz Republike Srpske i jednog iz FBiH.

https://www.srbijadanas.com/vesti/r...-je-pravi-primer-za-sve-politicare-2020-03-22

Dodik je Car u svakom pogledu.
Sace Sarajevski mudjahedini da ga optuze za rasipanje novca.

Додо је људина, јуначина. Бори се и не плаши се ни Мерике, ни НАТОа, ни ЕУ, ни Бошњака, ни Хрвата, никога! Коме све тај није рекао "НЕ". Зато би Додо требао да буде председник свих Срба.

Twitter

Milorad Dodik

22.03.2020. • 23:51 Srbija Danas

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik podeliće svoju martovsku platu u osam višečlanih porodica i porodica teškog imovnog stanja.
Reč je o porodicama iz osam opština Republike Srpske, rečeno je u kabinetu srpskog člana Predsedništva BiH.
Inače, srpski član Predsedništva BiH od početka mandata plaća stipendiju i za četiri studenta i to tri iz Republike Srpske i jednog iz FBiH.

https://www.srbijadanas.com/vesti/r...-je-pravi-primer-za-sve-politicare-2020-03-22
Al smo fini...pa on moze u narednih deset godina da ne prima platu sta ja da radim sto sam 18 godina na birou rada i ne samo ja....

Al smo fini...pa on moze u narednih deset godina da ne prima platu sta ja da radim sto sam 18 godina na birou rada i ne samo ja....
Da izmisljas lose viceve kao dobri janko, nesposoban da on donira, pa napravi vic.
Kao po pravilu oni sto pertle nauce da vezuju u 16 godina, a racunj nikad najbolje izmisljaju lazi za druge.
Ako mislite da je to zato sto su nadareni, nije, nego zato sto su ljubomorni, zlobni, pokvareni i nesposobni.
Namnozilo se te gamadi oko nas....

Da izmisljas lose viceve kao dobri janko, nesposoban da on donira, pa napravi vic.
Kao po pravilu oni sto pertle nauce da vezuju u 16 godina, a racunj nikad najbolje izmisljaju lazi za druge.
Ako mislite da je to zato sto su nadareni, nije, nego zato sto su ljubomorni, zlobni, pokvareni i nesposobni.
Namnozilo se te gamadi oko nas....
Ja ako nekome nesta ucinim nikad se nisam hvalio po selu pogotovo zenama,cuti i radi onaj kome si pomogo on ce te ceniti sto mora Kurta i Murta.

Politicari i ne zive od plate vec od nastimanih tendera javnih radova ,javnih nabavki i slicno
Kod nas ekonomija nema nikakve veze sa trzisnom ekonoijom gde je trziste jedini sudac vec je to rodjacko stranacka trange frange dogovorena ekonomija gde je najbolji poslodavac i krava muzara drzava
Dakle jedna mreza rodjaka i sa strankama na vlasti poveznih ljudi koji dobijaju poslove od drzave preko namjesetnih tendera koji su po pravilu nekoliko puta uvecani od realnih cijena tih radova ili nabavki

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back