Jelena87,
Da nisam gledala tvoje postove, ne bih ti ni postavila ovo pitanje, hahaha
Iz istih sam zaključila, a prema tvom kazivanju da si ministarska ćerka, a koja i pored toga živi u Vukovaru il' Osijeku...
Iz mog skromnog saznanja, a utemeljenog na raspitivanju gostiju mi u kući mojoj, a sa mestom boravka tamo, takva osoba ne postoji ni u jednom od spomenutih mesta i kada bismo zanemarili činjenicu da bi to bio apsurd.
Daljnjim praćenjem tvojih postova sam, takođe zaključila da si to sada tek citirala neke od forumaša, koji napisaše neka imena aktuelnih ljudi iz javnog života, politike u SAO Krajini, a jedini tvoj konstruktivan post, iliti komentar je bio da iste popljuješ, a bez konkretnijeg predloga, ko bi bio bolji da zauzme neko od njihovih mesta, a bar po tvom mišljenju...
Iz svega priloženog sam došla na suludu ideju, da ti se ipak obratim i priupitam te konkretno, a tvoj odgovor se može pročiteti...tako da je bar meni sve jasno, a glede tvog lika i dela, mada stičem utisak, da je drugim forumašima to postalo jasno još ranije, al' Bože moj...nikad nije kasno za pametne zaključke.