Republika Srpska Krajina zaboravljena od srpskih vlasti!

Jelena87:
To jeste,ali slaba vajda i od jednih i od drugih...

Pa hajde ti kaži onda od koga se može očekivati neka vajda?

Pokušavam da ukapiram nešto, a jedina ti tvrdiš da živiš tamo ( jel' Vukovar sada pripada SAO Krajini, nešto mi nije poznato, al' 'ajde, ni ja ne moram sve znati) i sem jednosložnih reči, rečenica nisam pročitala ništa od tebe, a trebalo bi prva da imaš šta da kažeš i to sa lica mesta..?!?

SANDRINAbg:
Pa hajde ti kaži onda od koga se može očekivati neka vajda?

Pokušavam da ukapiram nešto, a jedina ti tvrdiš da živiš tamo ( jel' Vukovar sada pripada SAO Krajini, nešto mi nije poznato, al' 'ajde, ni ja ne moram sve znati) i sem jednosložnih reči, rečenica nisam pročitala ništa od tebe, a trebalo bi prva da imaš šta da kažeš i to sa lica mesta..?!?
Pa ti znaci nisi ni sigurna da li je Vukovar bio u SAO Krajini,a pricas o toj temi! Mislim sta reci...bez komentara...
Ja sam rekla sto sam imala,pogledaj malo postove..mozda nije preopsirno,ali srz je sadrzana u njima..

Jelena87,
Da nisam gledala tvoje postove, ne bih ti ni postavila ovo pitanje, hahaha :lol:

Iz istih sam zaključila, a prema tvom kazivanju da si ministarska ćerka, a koja i pored toga živi u Vukovaru il' Osijeku... :roll: :lol: :lol:

Iz mog skromnog saznanja, a utemeljenog na raspitivanju gostiju mi u kući mojoj, a sa mestom boravka tamo, takva osoba ne postoji ni u jednom od spomenutih mesta i kada bismo zanemarili činjenicu da bi to bio apsurd. :mrgreen:

Daljnjim praćenjem tvojih postova sam, takođe zaključila da si to sada tek citirala neke od forumaša, koji napisaše neka imena aktuelnih ljudi iz javnog života, politike u SAO Krajini, a jedini tvoj konstruktivan post, iliti komentar je bio da iste popljuješ, a bez konkretnijeg predloga, ko bi bio bolji da zauzme neko od njihovih mesta, a bar po tvom mišljenju... :lol: :lol: :lol:

Iz svega priloženog sam došla na suludu ideju, da ti se ipak obratim i priupitam te konkretno, a tvoj odgovor se može pročiteti...tako da je bar meni sve jasno, a glede tvog lika i dela, mada stičem utisak, da je drugim forumašima to postalo jasno još ranije, al' Bože moj...nikad nije kasno za pametne zaključke. :lol:

SANDRINAbg:
Jelena87,
Da nisam gledala tvoje postove, ne bih ti ni postavila ovo pitanje, hahaha :lol:

Iz istih sam zaključila, a prema tvom kazivanju da si ministarska ćerka, a koja i pored toga živi u Vukovaru il' Osijeku... :roll: :lol: :lol:

Iz mog skromnog saznanja, a utemeljenog na raspitivanju gostiju mi u kući mojoj, a sa mestom boravka tamo, takva osoba ne postoji ni u jednom od spomenutih mesta i kada bismo zanemarili činjenicu da bi to bio apsurd. :mrgreen: Daljnjim praćenjem tvojih postova sam, takođe zaključila da si to sada tek citirala neke od forumaša, koji napisaše neka imena aktuelnih ljudi iz javnog života, politike u SAO Krajini, a jedini tvoj konstruktivan post, iliti komentar je bio da iste popljuješ, a bez konkretnijeg predloga, ko bi bio bolji da zauzme neko od njihovih mesta, a bar po tvom mišljenju... :lol: :lol: :lol:

Iz svega priloženog sam došla na suludu ideju, da ti se ipak obratim i priupitam te konkretno, a tvoj odgovor se može pročiteti...tako da je bar meni sve jasno, a glede tvog lika i dela, mada stičem utisak, da je drugim forumašima to postalo jasno još ranije, al' Bože moj...nikad nije kasno za pametne zaključke. :lol:

totalna konfuzija...izgleda da ni sama neznas sto bi htjela reci..i zbog toga ( govorenje gluposti razumijem i toleriram) izvini ali se prenemazes bez veze..neznas sto pises
nije cak ni polemika ovo sto si napisala, samo glupost...
jelena je srpkinja, ona zivi ili studira u Osijeku, i na ovom forumu je srpkinja ( pise i sluzi se ekavicom) i potpomaze vas gdje i kako stigne ( i to je visde puta dokazala, cak i vise nego misli, iako joj u Hrvatskoj nista ne fali...treba imati muda se ponasati kao ona...svaka cast..
a ti , kad je slijedeci put napadnes, napisi nesto pametno i konkretno ( sto ocito nisi u stanju)i mrznja koju siris stici ce tebe samu..

slavonija:
totalna konfuzija...izgleda da ni sama neznas sto bi htjela reci..i zbog toga ( govorenje gluposti razumijem i toleriram) izvini ali se prenemazes bez veze..neznas sto pises
jelena je srpkinja, ona zivi ili studira u Osijeku, i na ovom forumu je srpkinja ( pise i sluzi se ekavicom) i potpomaze vas gdje i kako stigne ( i to je visde puta dokazala, cak i vise nego misli, iako joj u Hrvatskoj nista ne fali...treba imati muda se ponasati kao ona...svaka cast..
a ti , kad je slijedeci put napadnes, napisi nesto pametno i konkretno ( sto ocito nisi u stanju)i mrznja koju siris stici ce tebe samu..

'Ajde fato odyebi od mene što dalje...iššš...

Kao prvo,ja dobro znam cija sam cerka i normalno da mi neki tvoji sabani nece govoriti ko,sta,odakle! Za razliku od vecine visokopozicioniranih u krajinskoj vlasti koji su pobegli u Srbiju i druge zemlje,moj tata je ostao ovde...i bice tu...nema od koga da se krije ni zasto da bezi!
Kao drugo,JA,a ne ti,zivim ovde i imam potpuno pravo da pljujem po tzv.predstavnicima Srba u HR koji ne rade nista osim sto sede u foteljama. Vama tamo smetamo,ovima ovde ne trebamo!
Kao trece,od svih forumasa od temi ti si pokazala najvisi nivo znanja svojom recenicom da ne znas da li je Vukovar bio u Krajini! E to je apsurd! Kad naucis neke osnovne pojmove onda diskutuj

slavonija:
Hvala na podrsci :lol: U Osijeku zivim bas u svojoj kuci,a takodje i studiram..Osjecanka prava :lol:

Jelena87:
Jadni mi ako nam sudbina zavisi od te kompanije...To su nam najveci neprijatelji,nista oni ne cine za narod,uvalili se u fotelje i boli ih k

vremena kad ste vi mogli upravljat Hrvatskom su nepovratno prosla..Pupovac je i vise nego Srbin, ali on je i realan covjek....sto prije shvatite da vam je Hrvatska domovina, i sto prije se ponasate tako, tim bolje za nas i za vas...inace sretan put u Srbiju

filatelista:
pa živeo sam ja i pre rata pa nisam čuo da se priča "smećnjak", "uporaba", "znakovlje", "nepoćudnost"...pa???

kao sto znas ja sam iz Osijeka..mi smo uvijek pricali ( a ja i danas) hrvatsko-srpski
a izraze poput znakovlje, nepocudnost itd. upotrebljavali smo uvijek... i Srbi i Hrvati..zbrka je nastajala jedino pri nazivima mjeseca,,,januar, sijecanj..ali to smo si uzajamno prevodili i smijali se tome..nijedan Srbin u Osijeku nije koristio cistu ekavicu, je da su kupovali televizijski program na cirilici, ali to nas Hrvate nije smetalo iako smo se cudili...i napr. nitko( recimo vecina pismenih) od Hrvata nije govorio licna...ili pasos...to je oduvijek bila osobna iskaznica ili putovnica...kao i znakovlje, ili uporaba...neznam kako je bilo u podrucju od kojeg potices, ali zasto bi mi Hrvati morali prihvatiti srpske izraze( a ako to ne cinimo onda smo ustase) "da nas ceo svet razume" smijesno...

Back