Republika Srpska i Milorad Dodik - narodni čovek za sva vremena!

Копирају ову ђецу са тим видеом, а и звуче уср.... тако унеређено.
biglaughh.gif

:okok: Кад је од срца :heart::heart2::heart:

"ŠMITOV STAV NEVAŽAN" Dodik poručuje da Srpska nije spremna uvesti sankcije Rusiji​

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Kristijan Šmit čovek čiji stav nije važan, niti relevantan, te poručio da Republika Srpska poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, poziva na mir, ali da nije spremna da uvodi sankcije Rusiji.

Piše: Srna
06.03.2022. 20:56
0
FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA
milorad dodik_040818_RAS foto Vesna Lalic_21

Odgovarajući na pitanje novinara u Bijeljini kako komentariše navode Šmita da treba da ćuti i razmisli o neutralnosti BiH u vezi sa ukrajinskom krizom, Dodik je istakao da “ne prati tog lika odavno”.

– On je na nivou ničega i njegov stav uopšte nije važan, relevantan, ni u čemu bitan za mene. Od vas čujem šta on kaže. On nije taj koji određuje šta je čiji stav, niti taj kojeg sam ja spreman da u bilo kom smislu razumem ili podržim – rekao je Dodik.

On je naglasio da je Šmit čovek koji se lažno predstavlja i sve što kaže – ostane sa predzvukom “lažno, šalji dalje”.

kristijan-smit-uio

kristijan-smit-uio

Dodik je istakao da se u BiH znaju stavovi Republike Srpske, koja je principijelna.

– Mi smo oko ukrajinske krize predložili da se zauzme neutralan stav jer mislimo da je to dobro i za muslimane i za Hrvate. I ukrajinski i ruski narod su za nas bliski i ne možemo tu da pravimo nikakvu diferencijaciju, bar što se nas tiče – rekao je Dodik.

Dodik je naglasio da Republika Srpska poštuje teritorijalni integritet, poziva na mir, ali nije spremna da uvodi sankcije.

– Nismo spremni da od Rusa, gdje god bili, pravimo metu progona, kao što to čine neki na Zapadu, pokazujući svoj fašistički manir i oduzimajući imovinu ljudima, progoneći svakog ko je Rus, pa čak i decu u vrtićima. Protiv toga sam i ostaću – poručio je Dodik.

On je istakao da, ako neko u Sarajevu želi, a koliko vidi ima ih, onda nisu na istom fonu.

– Ja se zalažem, ako uopšte moj stav može tu da pomogne, a verujem da ne pomaže mnogo ni moj, ni /predsedavajućeg Predsedništva BiH/ Željka Komšića, ni bilo koga iz BiH, onda sam ja za trenutni prekid rata, uspostavljanje mira, pregovora, ali neko bi išao dalje od toga. EU, tražeći sebe, pokušava ovo da iskoristi kao dovoljan razlog za neko navodno objedinjavanje, bez obzira na činjenicu da svi problemi unutar Evrope ostaju isti i biće još više produbljen – rekao je Dodik.
https://www.blic.rs/vesti/republika...a-nije-spremna-uvesti-sankcije-rusiji/wxq1npd

Mile je neuništiv :super:

10. mart 2022. 20.45 | Izvor: Tanjug

Dodik na Antalijskom diplomatskom forumu​

ANTALIJA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik stigao je u Antaliju gde će učestvovati na Antalijskom diplomatskom forumu koji se u ovom turskom gradu održava od sutra do nedelje 13. marta.
Protokolom je planiran radni doručak Dodika sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

milorad, dodik

Izvor: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ,arhivska fotografija

Najavljeni su i bilateralni sastanci Dodika sa izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem, visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom, te premijerom Slovenije Borutom Pahorom, prenosi RTRS.
Otvaranje foruma planirano je za petak, a učesnicima će se obratiti turski ministar inostranih poslova Turske Mevlut Čavušoglu i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

https://rtv.rs/sr_lat/evropa/dodik-na-antalijskom-diplomatskom-forumu_1321921.html

"ŠMITOV STAV NEVAŽAN" Dodik poručuje da Srpska nije spremna uvesti sankcije Rusiji​

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Kristijan Šmit čovek čiji stav nije važan, niti relevantan, te poručio da Republika Srpska poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, poziva na mir, ali da nije spremna da uvodi sankcije Rusiji.

Piše: Srna
06.03.2022. 20:56
0
FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA
milorad dodik_040818_RAS foto Vesna Lalic_21

Odgovarajući na pitanje novinara u Bijeljini kako komentariše navode Šmita da treba da ćuti i razmisli o neutralnosti BiH u vezi sa ukrajinskom krizom, Dodik je istakao da “ne prati tog lika odavno”.

– On je na nivou ničega i njegov stav uopšte nije važan, relevantan, ni u čemu bitan za mene. Od vas čujem šta on kaže. On nije taj koji određuje šta je čiji stav, niti taj kojeg sam ja spreman da u bilo kom smislu razumem ili podržim – rekao je Dodik.

On je naglasio da je Šmit čovek koji se lažno predstavlja i sve što kaže – ostane sa predzvukom “lažno, šalji dalje”.

kristijan-smit-uio

kristijan-smit-uio

Dodik je istakao da se u BiH znaju stavovi Republike Srpske, koja je principijelna.

– Mi smo oko ukrajinske krize predložili da se zauzme neutralan stav jer mislimo da je to dobro i za muslimane i za Hrvate. I ukrajinski i ruski narod su za nas bliski i ne možemo tu da pravimo nikakvu diferencijaciju, bar što se nas tiče – rekao je Dodik.

Dodik je naglasio da Republika Srpska poštuje teritorijalni integritet, poziva na mir, ali nije spremna da uvodi sankcije.

– Nismo spremni da od Rusa, gdje god bili, pravimo metu progona, kao što to čine neki na Zapadu, pokazujući svoj fašistički manir i oduzimajući imovinu ljudima, progoneći svakog ko je Rus, pa čak i decu u vrtićima. Protiv toga sam i ostaću – poručio je Dodik.

On je istakao da, ako neko u Sarajevu želi, a koliko vidi ima ih, onda nisu na istom fonu.

– Ja se zalažem, ako uopšte moj stav može tu da pomogne, a verujem da ne pomaže mnogo ni moj, ni /predsedavajućeg Predsedništva BiH/ Željka Komšića, ni bilo koga iz BiH, onda sam ja za trenutni prekid rata, uspostavljanje mira, pregovora, ali neko bi išao dalje od toga. EU, tražeći sebe, pokušava ovo da iskoristi kao dovoljan razlog za neko navodno objedinjavanje, bez obzira na činjenicu da svi problemi unutar Evrope ostaju isti i biće još više produbljen – rekao je Dodik.
https://www.blic.rs/vesti/republika...a-nije-spremna-uvesti-sankcije-rusiji/wxq1npd

Mile je neuništiv :super:
Kakve su ovo promjene

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...urce=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

DODIK ODGOVORIO ŠOLCU: Ne vodim secesionističku politiku!​

Novosti online
05. 05. 2022. u 12:19

SRPSKI član predsedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik odbacio je optužbe nemačkog kancelara Olafa Šolca da je secesionista.​

ДОДИК ОДГОВОРИО ШОЛЦУ: Не водим сецесионистичку политику!

Foto: Tanjug

On je na svom tviter nalogu napisao:

"Odbacujem optužbe njemačkog kancelara Olafa Šolca da vodim secesionističku politiku i ne shvatam kako jedan važan državnik može olako da iznosi lažne narative koji su rezultat muslimanske propagande."

https://www.novosti.rs/republika-sr...dgovorio-solcu-vodim-secesionisticku-politiku

Ne vidim razlog zasto forsirate ovog politicara? Milorad Dodik je je ekonomski ispod prosecan da ne kazem vrlo neuspesan, Sto se tice price o nezavisnosti za njegovo vreme nikad nije bila dalja,jedino mu je ostalo da gura daje sa mrznjom i jakom retorikom. Probajte nekog drugog ,uspesnost se meri povecanjem GDP ,postoje i drugi nacini da se izbore ciljevi ovo sto on radi je neuspesno.

Ne vidim razlog zasto forsirate ovog politicara? Milorad Dodik je je ekonomski ispod prosecan da ne kazem vrlo neuspesan, Sto se tice price o nezavisnosti za njegovo vreme nikad nije bila dalja,jedino mu je ostalo da gura daje sa mrznjom i jakom retorikom. Probajte nekog drugog ,uspesnost se meri povecanjem GDP ,postoje i drugi nacini da se izbore ciljevi ovo sto on radi je neuspesno.
Republika Srpska je sada ekonomski bolje stojeći entitet od FBiH a ranije ja bila daleko slabiji.
Jedino što funkcioniše u BiH ti je Republika Srpska :rtfm:

Pises napamet! Red bi bio makar neku statistiku da postavis. Evo recimo zvanicni uporedni pokazatelji Investiciono Razvojne Banke RS:
https://www.irbrs.net/statistika/UporedniPrikaz.aspx?tab=3&lang=lat
BTW, zaduzenost RS-a je na pragu kolapsa.

Uporedi 45% nezaposlenosti u raspalom Trokutu i 25% nezaposlenosti u RS.

BTW, zaduzenost RS-a je na pragu kolapsa.

Sta si mislio pod ovim? Ne razumem arapsko-turski bas najbolje... I na tom linku sto si stavio RS je zaduzena na 25% BDP-a a FBiH na 26%.

Uporedi 45% nezaposlenosti u raspalom Trokutu i 25% nezaposlenosti u RS.
Dobro je, makar si pogledao. Očigledno je greška u tabeli. Vidiš da se u 2020. toliko nije promjenio broj nezaposlenih u odnosu na 2019.

Sta si mislio pod ovim? Ne razumem arapsko-turski bas najbolje... I na tom linku sto si stavio RS je zaduzena na 25% BDP-a a FBiH na 26%.
Zar je moguće da "kredite privredi" tretiraš kao zaduženost entiteta? :klap:

Zbog bezbednosti je bolje da ne ide.
Genocidni englezi mu pripremaju atentat.
Obaranje aeroplana ili tako nešto ...
“Teško je slušati Dodika dok se uvija kao glista na suncu. Kako pritisak raste, tako će i njegova retorika postajati sve otrovnija. Ne treba zaboraviti da su njegove poruke usmjerene uvijek i samo njegovom narodu, biračima, jer će tu tražiti zaštitu. U Rusiju više ne može pobjeći.“

“Teško je slušati Dodika dok se uvija kao glista na suncu. Kako pritisak raste, tako će i njegova retorika postajati sve otrovnija. Ne treba zaboraviti da su njegove poruke usmjerene uvijek i samo njegovom narodu, biračima, jer će tu tražiti zaštitu. U Rusiju više ne može pobjeći.“
Problem je u Muslimanima mnogo ste ostrasceni ,kad se ovo napravili od anacionalnog Dodika jugoslovena i komuniste ,daska svjezeg vjetra na Balkanu koga je zapad silom nato tenkova gazeci narod po RS 1997 instalirao na vlast,covjeka koji je sve za Bosnu uradio vis enego bilo koji Musliman ,reintegrisao je posle onako krvavog rata i ugurao Srbe ponovo u BIH ,sta ce tek biti kad vlast u RS uzmu ljudi koji imaju cetnicki pedigre i rigidni su srpski nacionalisti .Kako cete onda da sizite bice zanimljivo

Mulimani su optereceni Dodikom ,iz nekog razloga meni neobjasnjivog umislili su da je Dodik Repubilka Srpska i Srbi u RS i da kao padne Dodik pada Srpska i Srbi kapituliraju ,zavladace gradjanska Muslimanska i rahatluk eto sad znas kako stvari stoje

08. maj 2022. 17.23 | Izvor: Tanjug

Dodik: BiH destabilizuju muslimani uz nekoliko zapadnih ambasada

BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da BiH destabilizuju muslimani pomognuti s nekoliko zapadnih ambasada.
Dodik je na svom Tviter nalogu napisao da je sve drugo, kako je naveo, "plod fantazije Šefika Džaferovića koji se, ničim izazvan, našao u temama iz visoke politike, ne znajući ništa drugo nego da se ulaguje zapadnom delu međunarodne zajednice".

milorad, dodik

Izvor: EPA-EFE/ANDREJ CUKIĆ

Dodik smatra da bi Džaferović pre toga mogao da odgovori koliko mudžahedina je lično kontrolisao u građanskom ratu u BiH i koliko zločina su počinili, a onda da ostavi svetu da prosudi kako je moguće da je neko s takvom biografijom uopšte na slobodi.

"To što je u Predsedništvu BiH dokaz je nenormalnosti u kojoj egzistira BiH", naveo je Dodik.

https://rtv.rs/sr_lat/region/dodik-...ni-uz-nekoliko-zapadnih-ambasada_1338830.html

Back