"Republika Srpska će verovatno nestati"

Siguran sam, nedje u dubini duse ni sam nevjeujes u ono sto si napisao , ali ja te u potpunosti razumijem, jer ako pocnes baratati sa argumentima i cinjenicama, nidje te nema! Vako Srbija do Tokija, i tjeraj dalje...ha ja....

Siguran sam, nedje u dubini duse ni sam nevjeujes u ono sto si napisao , ali ja te u potpunosti razumijem, jer ako pocnes baratati sa argumentima i cinjenicama, nidje te nema! Vako Srbija do Tokija, i tjeraj dalje...ha ja....
Bio sam krajnje iskren.
Svejedno mi je sta mislis.
Rekao sam sta sam imao.

Ako ne prije a ono o Kulina. E sad ko se u nasu Bosnu dovuko i uvuko to je drugi par cipela....
Ne znam ko se kada i kako sve dovukao u Bosnu, ali sam u jedno siguran: Osmanlije su se 'ognjem i mačem' dovukli u Bosnu! Kako došao, tako otišao! Kaže Božja Pravda!

B i H je primljena u UN brez entiteta, zar ne. I sami Dayton je to aminovo pa tamo lijepo pise da B i H nastavlja svoj kontinuitet i teritorijalni integritet u Medjunarodnim priznatim granicama.
Koji ti je IQ? Temperatura apsolutne nule, -273? Hebote, jesi pročitao Dejtonski Sporazum?

• Podržavam
Reactions: MJK
Vasu Bosnu??
Covece ti si prokleti poturica.Ostatak osmanske okupacije.
Ja i ti imamo ista prava sa tom razlikom sto ti ja nudim komad zenlje i da te vise ne gledam.A ti bi da ozivljavas osmansku okupaciju.
Boricemo se do kraja.Ko pobedi njegovo je sve
Bravo! Ovo bi trebalo tetovirati na čelo Bakira! A možda i hoćemo, ako pre toga ne pobegne na točku američkog aviona! :zcepanje:

Papak! NeSrbi su izmislili da Srbi rade Veliku Srbiju do Tokija! Miloševiću je bilo bitno da većinu nesrba izbaci iz POLITIČKOG života Srbije! A šta ćemo mi da radimo sledećom prilikom? Mislite se i čekajte novi SANU Memorandum! :zcepanje:

Ne znam ko se kada i kako sve dovukao u Bosnu, ali sam u jedno siguran: Osmanlije su se 'ognjem i mačem' dovukli u Bosnu! Kako došao, tako otišao! Kaže Božja Pravda!

Koji ti je IQ? Temperatura apsolutne nule, -273? Hebote, jesi pročitao Dejtonski Sporazum?
Bilo je vise vladara nad Bosnom, i svi su mislili da vladaju nad njom, samo im se ucinilo....

bih.jpg

Bilo je vise vladara nad Bosnom, i svi su mislili da vladaju nad njom, samo im se ucinilo....
Naturlich! Bosna nikada NIJE ni postojala kao neka jedinstvena država! Sve sami razbacani lokalni utvrđeni gradovi! A tek medveda i vukova na sve strane.....

Blizimo se trenutku uzdizanja zastave RS na Ist Riveru. Kristijan Smit propo.
Zahebi to! Hoćemo zastavu RS-a na Baš-Ćaršiji! :zcepanje:

...
E viva bosnia unitare!

Унитарна мултинационална држава ти је као брак
може бити добра и лоша.

Ако се супружници воле и поштују,
ништа лепше и јаче на свету нема.

Ако ли пак није тако
и специфичности мушког и женског искачу у први план
и не дозвољавају заједништво
заиста је решење развод.

Ja sam svoje mišljenje evo rekao u ovome videu na cijelu tu situaciju u BiH.

Далматинац, да ли можеш да прогуташ истину да:

- хирург у суштини воли да сецка људско месо
- судија воли да кажњава људе и у томе ужива
- произвођачи бомбона живе од милијарди покварених дечијих зубића

Ето, а то су све цењена занимања, чак најцењенија !

Причаш да су Додик, Човић, Бакир фотељаши ?
А ко би се други бавио друштвеним проблемима ?
Нико није будала - плати па клати !

Да је лако бити политичар, били бисмо то ти и ја.
Јок, ми из прикрајка критикујемо ...

Ja koliko vidim na ovom forumu bih hrvata da vire srbima iz dupeta i zestoko pisaju po bih muslimanima

https://hercegbosna.org/forum/politika/

Нису они никакви муслимани..него само Срби чији Преци су се захебали некад у Прошлости па прихватили тај ислам.
Већина њих су веома добри људи свесни свог Словенског порекла.

Рвати су ЗЛО..нису муслимани!
Ја Вам то одговорно тврдим око свог 32годишњег боравка у Иностранству где сам фактички одрастао
у средини када сваки Дан наилазиш и на балије,усташе,шиптаре...
Они ти комшије,радне Колеге,седиш са њима у ђачким клупама...
Све сам их апсолвирао(што би се рекло) и кажем Вам
да се овде код мене, чак и Срби из Републике Србске радо друже са мујама,
много јаче него са билом којим рватом,без обзира одакле ујка долазио.

Back