Isus33
Domaćin
- Poruka
- 3.448
Za sve one koji misle da imaju plavu krv ja predlazem giljotinu, cisto da provjerimo da li su u pravu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada bi sutra bio održan referendum za kakav poredak biste se izjasnili?
To ti je bečka škola zemljače.
eremita, smem da se kladim u dva litra sopstvene krvi da on nikada neće biti kralj ničega. Sad da bude referendum kraljevina ne može da dobije ni 22%.
Свашта, какав, бре, РЕФЕРЕНДУМ??? Само ће бити УКИНУТА Одлука црвених бандита о укидању Краљевине.........
Ne branim nikakve "crvene bandite", ali u demokratskom društvu nema drugačijih odluka o državnom uređenju do referendum. Prema tome kad bude bio referendum videćemo volju naroda. Ako je volja naroda monarhija - nemam ništa protiv.
Ja živim u Srbiji od 1991. I priznajem je. Pitanje je da li je ti priznaješ, pošto vidim da žališ za SCG. Ne možeš da budeš i za Srbiju i za SCG. I ne možeš da govoriš u moje ime. Pusti ljude da se sami izjasne. Ja se izjašnjavam protiv SCG, što će reći da priznajem i Srbiju i Crnu Goru kao samostalne države. Nemate više Jugoslaviju, nemojte nikoga da silujete.
1. Насиљем је у Србији укинута краљевина и уведена република.
Kako bre to da ovi silni zapadni ambasadori, kao sto su japanski, britanski itd. tako dobro govore srpski jezik ,
a ovaj nas duduk jos uvek prica: "Ja fama bila buduca srpska kralj"
![]()
Chelle, dajte onda već jednom taj referendum, pa kad kraljevina dobije između 14 i 22% da to pitanje skinemo sa dnevnog reda. Monarhija jeste ukinuta nasilno, ali i kralj je pobegao iz zemlje i odneo neke zlatne poluge. Kraljevi Belgije i Danske su ostali u zemlji za vreme okupacije. I na kraju, kako bi bilo koji Karađorđević imao časti da sedne na nekakav kraljevski presto u ovolickoj državi kad je njegov deda imao onoliku kraljevinu?