za večeras pozdrav!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta će narod uz ustaše ako ih nisu podržavali i u toku rata i ako i takvome narodu nisu ruke prljave...?!
Pa vi ste tvrdili da ustaše zapravo hrvatski narod ne podržava a eto sada ode narod sa ustašama !?
zar nije ista prica sa cetnicima?
i btw mozemo li te "nevine" nazvati kolateralnom stetom kako vi nazivate srbe ubijene u oluji?![]()
A što su civili , žene i djeca radili zajedno s četnicima u RSK 95?
Jel onda bilo zločina prema civilima, ili su civili krivi što su bili zajedno s četnicima?
Potpuno se slazem za nepoznavanje istorije.. eto tvoj primer, preuvelicavas vukovar, kao takvo razaranje se nigde nikada nije desiloEto u evropi Drezden je potpuno unisten, za njega je Vukovar jos i lepo prosao... Beograd isto posle saveznickog bombardovanja, japanski gradovi itd. Dakle cinjenica je da vama pune glave glupostima, propaganda je usla u svaki aspekt vasih zivota i to je ono sto je glavni problem.
Za tompsona kao pojavu mi nikada nece biti jasno kako taj covek nije u zatvoru? Zamisli da neki srpski pevac odrzi koncert na uscu/areni i peva o klanju hrvata
Ista stvar sa cirilicom... rat je bio pre 20 godina, tvrdite da negujete demokratiju, EVROPSKE VREDNOSTI , a ne date manjinama obicne ploce na svojem pismu.
Sta mislis da se srbi ne secaju uzasnih zlocina npr. madjara ? Eto na severu madjarske table svuda moraju da stoje, pola subotice ne zna srpski jezik, pa gde si video proteste i divljastvo?Ista stvar sa presevskom dolinom, table na srpskom i albanskom iako su pocinili uzasne zlocine nad srbima i oteli nam kolevku nacije ....
Razumem ja rat, ali rat je davno prosao, idemo dalje....
A što su civili , žene i djeca radili zajedno s četnicima u RSK 95?
Jel onda bilo zločina prema civilima, ili su civili krivi što su bili zajedno s četnicima?
Tko je i kada nazvao te pobijene civile kolateralnom štetom?

Биули су у својим кућама. шта је ту чудно!?
A jbg, da znas sta sam sve ovde procitao, ne bi me uopste cudilo da si mislio na celu istoriju ljudskog ratovanja.Čekaj ti si stvarno pomislio da ja mislim na sve ikad vođene ratove? Pa yebemu mater znam da je kasno ali opet...
Mislio sam na ratove u Hrvatskoj i Bosni 91-95.
Pa imaju 3 mjesta pod zaštitom UNESCO-a (u Hrvatskoj, Češkoj i Francuskoj) jer su maltene nestala u drugom svjetskom ratu...
Kako vam malo treba da nekoga optužite za nepoznavanje istorije to je stvarno tužno.
lažeš, pa nismo četnici da negiramo vlastite zločine.

Oni koji su bježali skupa sa vojskom?
Šta će narod uz ustaše ako ih nisu podržavali i u toku rata i ako i takvome narodu nisu ruke prljave...?!
Pa vi ste tvrdili da zapravo hrvatski narod ustaše ne podržava a eto sada ode narod sa ustašama !?
A jbg, da znas sta sam sve ovde procitao, ne bi me uopste cudilo da si mislio na celu istoriju ljudskog ratovanja.
u ratovima 90' da .
Oni koji su bježali skupa sa vojskom?
aha, pa ako su partizani pocinili zlocin 1945, onda su i hrvati pocinili zlocin 1995. ili je to bila cudna koincidencija pedeset godina posle?
Tuđman je smišljeno i planski proterivao srpski narod iz Hrvatske...
A niko nikoga nije terao da beži sa okorelim ustašma u blajburgu...
Još će po takvim lažovima ispasti da je u blajburgu bio neki dečiji vrtić...!?
A nećeš da spomeneš da su ustaše pobile dece što niko pre tustaških zveri tako činionije !=
To kaže neko ko se u kontinuitetu deblja ?!
Što li samo, možda štoživiš život punim plućima ?!
Jesu ti to koa svi argumenti ?!

Tjerao ih je strah Tamantije. Strah što će se dalje dogodii u kaosu rata i na koga će naletiti. Mislili su da će se ovako lakše spasiti.
A ovo za Tuđmana. Plan je bio posljedica dogovora sa Miloševićem.
sve zavisi sta ti smatras pod zlocinom.
Sadasnjost, ne istorija, molim vas. Sta bi sa onim sankcijama sto uvode Hrvatskoj, hoce li promeniti onaj ''Perkovicev zakon'' ili ... ?

Alo, jesi li ti svesan šta pišeš ?!
Neko ide korak uz korak sa okorelim ustašama i to kao čine neke "poštenjačine i nevinašcad" ?!
Bilo ko pod njih da je išta uradio protiv ustaša, fašista i nacista on se mogao pozvati na to...,
tako su brojni radili, pa čak što je rat više kraju se primicao tako i oni odore presvlačili...,
pa i oni bili kao neki partizani, antifašisti isl
Da su oni ikakav klip podmnetnuli ustaškoj mšaineriji, znalo bi se to, i mogli bi se pohvaliti da su barem nešto takvo učinili...
Ali očito oni nisu imali čime takvim da se podiče...
I ja mogu izmijeniti šta hoću ispod imena. Ko i wikipedia
Ne vjeruj svemu što čitaš....
Uostalom dao sam ti još jedan odgovor.
Tvoj komentar smatram paušalnim i izvan svakog konteksta kraja rata 45....
Zapravo tendeciozno je usmjeren kako bi jačao početnu ideju i postavku.
Sadasnjost, ne istorija, molim vas. Sta bi sa onim sankcijama sto uvode Hrvatskoj, hoce li promeniti onaj ''Perkovicev zakon'' ili ... ?