Republika Hrvatska - zbirna tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potpuno se slazem za nepoznavanje istorije.. eto tvoj primer, preuvelicavas vukovar, kao takvo razaranje se nigde nikada nije desilo :roll: Eto u evropi Drezden je potpuno unisten, za njega je Vukovar jos i lepo prosao... Beograd isto posle saveznickog bombardovanja, japanski gradovi itd. Dakle cinjenica je da vama pune glave glupostima, propaganda je usla u svaki aspekt vasih zivota i to je ono sto je glavni problem.
Za tompsona kao pojavu mi nikada nece biti jasno kako taj covek nije u zatvoru? Zamisli da neki srpski pevac odrzi koncert na uscu/areni i peva o klanju hrvata :roll:
Ista stvar sa cirilicom... rat je bio pre 20 godina, tvrdite da negujete demokratiju, EVROPSKE VREDNOSTI , a ne date manjinama obicne ploce na svojem pismu.
Sta mislis da se srbi ne secaju uzasnih zlocina npr. madjara ? Eto na severu madjarske table svuda moraju da stoje, pola subotice ne zna srpski jezik, pa gde si video proteste i divljastvo?Ista stvar sa presevskom dolinom, table na srpskom i albanskom iako su pocinili uzasne zlocine nad srbima i oteli nam kolevku nacije ....

Razumem ja rat, ali rat je davno prosao, idemo dalje....

Čekaj ti si stvarno pomislio da ja mislim na sve ikad vođene ratove? Pa yebemu mater znam da je kasno ali opet...
Mislio sam na ratove u Hrvatskoj i Bosni 91-95.
Pa imaju 3 mjesta pod zaštitom UNESCO-a (u Hrvatskoj, Češkoj i Francuskoj) jer su maltene nestala u drugom svjetskom ratu...

Kako vam malo treba da nekoga optužite za nepoznavanje istorije to je stvarno tužno.

Čekaj ti si stvarno pomislio da ja mislim na sve ikad vođene ratove? Pa yebemu mater znam da je kasno ali opet...
Mislio sam na ratove u Hrvatskoj i Bosni 91-95.
Pa imaju 3 mjesta pod zaštitom UNESCO-a (u Hrvatskoj, Češkoj i Francuskoj) jer su maltene nestala u drugom svjetskom ratu...

Kako vam malo treba da nekoga optužite za nepoznavanje istorije to je stvarno tužno.
A jbg, da znas sta sam sve ovde procitao, ne bi me uopste cudilo da si mislio na celu istoriju ljudskog ratovanja.
u ratovima 90' da .

Oni koji su bježali skupa sa vojskom?

Tuđman je smišljeno i planski proterivao srpski narod iz Hrvatske...

A niko nikoga nije terao da beži sa okorelim ustašma u blajburgu...

Još će po takvim lažovima ispasti da je u blajburgu bio neki dečiji vrtić...!?

A nećeš da spomeneš da su ustaše pobile dece što niko pre ustaških zveri tako činio nije...

Poslednja izmena:
Tuđman je smišljeno i planski proterivao srpski narod iz Hrvatske...

A niko nikoga nije terao da beži sa okorelim ustašma u blajburgu...

Još će po takvim lažovima ispasti da je u blajburgu bio neki dečiji vrtić...!?

A nećeš da spomeneš da su ustaše pobile dece što niko pre tustaških zveri tako činionije !=

Tjerao ih je strah Tamantije. Strah što će se dalje dogodii u kaosu rata i na koga će naletiti. Mislili su da će se ovako lakše spasiti.

A ovo za Tuđmana. Plan je bio posljedica dogovora sa Miloševićem.

To kaže neko ko se u kontinuitetu deblja ?!
Što li samo, možda štoživiš život punim plućima ?!

Jesu ti to koa svi argumenti ?!

I ja mogu izmijeniti šta hoću ispod imena. Ko i wikipedia:lol:
Ne vjeruj svemu što čitaš....
Uostalom dao sam ti još jedan odgovor.
Tvoj komentar smatram paušalnim i izvan svakog konteksta kraja rata 45....
Zapravo tendeciozno je usmjeren kako bi jačao početnu ideju i postavku.

Tjerao ih je strah Tamantije. Strah što će se dalje dogodii u kaosu rata i na koga će naletiti. Mislili su da će se ovako lakše spasiti.

A ovo za Tuđmana. Plan je bio posljedica dogovora sa Miloševićem.

Alo, jesi li ti svesan šta pišeš ?!

Neko ide korak uz korak sa okorelim ustašama, odnosno beži sa njima,
i to kao čine neke "poštenjačine i nevinašcad" ?!

Bilo ko od njih da je išta uradio protiv ustaša, fašista i nacista on se mogao pozvati na to...,
tako su brojni radili, pa čak što je rat više kraju se primicao tako i oni odore presvlačili...,
pa i oni bili kao neki partizani, antifašisti isl
Da su oni ikakav klip podmnetnuli ustaškoj mašineriji, znalo bi se to, i mogli bi se pohvaliti da su barem nešto takvo učinili...
Ali očito oni nisu imali čime takvim da se podiče...

Alo, jesi li ti svesan šta pišeš ?!

Neko ide korak uz korak sa okorelim ustašama i to kao čine neke "poštenjačine i nevinašcad" ?!

Bilo ko pod njih da je išta uradio protiv ustaša, fašista i nacista on se mogao pozvati na to...,
tako su brojni radili, pa čak što je rat više kraju se primicao tako i oni odore presvlačili...,
pa i oni bili kao neki partizani, antifašisti isl
Da su oni ikakav klip podmnetnuli ustaškoj mšaineriji, znalo bi se to, i mogli bi se pohvaliti da su barem nešto takvo učinili...
Ali očito oni nisu imali čime takvim da se podiče...

Ja govorim o ženi, djeci, starcima. Stvarno ne znam o čemu ti pričaš osim što nelogičnim nebulozama jačaš svoju početnu postavku da su svi Hrvati ustaše, uključujući i trudnu ženu ili dedu od 80 godina koji sa ustašama odlaze u bijeg...

I ja mogu izmijeniti šta hoću ispod imena. Ko i wikipedia:lol:
Ne vjeruj svemu što čitaš....
Uostalom dao sam ti još jedan odgovor.
Tvoj komentar smatram paušalnim i izvan svakog konteksta kraja rata 45....
Zapravo tendeciozno je usmjeren kako bi jačao početnu ideju i postavku.

Bla, bla, bla...
Je li misliš da ovo što si napisao na nešto bolje liči od pomenutoga bla, bla ?!
Vama i Stipica Mesić jedno kaže ali vi očitosamo proustaškoj propagandi verujete...

Sadasnjost, ne istorija, molim vas. Sta bi sa onim sankcijama sto uvode Hrvatskoj, hoce li promeniti onaj ''Perkovicev zakon'' ili ... ?

Promijenit će ga, i to vrlo brzo, jer Europska komisija ne dozvoljava takvo neodgovorno ponašanje članica.

Naime, mi smo imali zakone u skladu s EU, i par dana prije samog članstva smo promijenili zakon. :roll:

Zašto - to nikako da shvatim. Po čemu je Perković bitan?

Sadasnjost, ne istorija, molim vas. Sta bi sa onim sankcijama sto uvode Hrvatskoj, hoce li promeniti onaj ''Perkovicev zakon'' ili ... ?

Morat će.

Ovaj tupson Milanović štiti političare, a za narod ga boli ona stvar.

Ako ne želi da se Hrvatska smatra ptičjim rezervatom, nek vrati INU, banke, ceste i ostalo što je rasprodato strancima, a ne da se kači sa EU radi jednog (očito dobro obavještenog) UDBAŠA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back