Republika Hrvatska - zbirna tema 4

Za koga?

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ovu inspektoricu u Opatiji... Ma to kaze samo za novine. A ako je i istina nebi bilo cudno jer je to Opatija, kao i Istra projugoslavenski mentalitet. Ne trpe vas i vas thompson mentalitet. By the way thompson jos nije svirao u Puli? :D :D :D
Dakle, to su oko nje pro jugo ekipa rvati, a ne ovakvi kao vi. Dakle, watch out, mozda radi pomalo na ponovom formiranju Milicije Krajine? Ne znam hm.....

Za ovu inspektoricu u Opatiji... Ma to kaze samo za novine. A ako je i istina nebi bilo cudno jer je to Opatija, kao i Istra projugoslavenski mentalitet. Ne trpe vas i vas thompson mentalitet. By the way thompson jos nije svirao u Puli? :D :D :D
Dakle, to su oko nje pro jugo ekipa rvati, a ne ovakvi kao vi. Dakle, watch out, mozda radi pomalo na ponovom formiranju Milicije Krajine? Ne znam hm.....

Kakva laz !!!
:D

:hahaha::hahaha::hahaha: Фрау Марина липо се изражавај! Кад нам "данке дојчланд" коњушари кажу да смо нечије муве то делује као добар виц! Ви не вадите главу из германског биг асс хола!~

ajde ti upiši u google u srbiji
opsednutost rusima i pošalji screenshot
a ja ću u hrvatskoj opsjednutost njemcima
pa da vidimo tko je opsjednuti kime
:per:

Jel bio onda u Puli ili je to da nije nikad bio u Areni? Jer znam da su govorili kako Thompson nikad nece smijeti svirati u areni u Puli? E sad jel to Arena ili Pula opcenito neam pojma... Uglavnom znam samo da ga vecina mrzi tamo.... Nego, kako je ona njegova vukojebina selo 'Cavoglavi' dobila ime? Dali zboog neke tvrdoglavosti i zlocina kao i agresije na srpski narod u daljnoj proslosti ili su im ravnalima mjerili glave pa su zbog oblika glave dobili takvo ime? Bas me zanima...
Jer u vikipediji sigurno nema istine..

Jel bio onda u Puli ili je to da nije nikad bio u Areni? Jer znam da su govorili kako Thompson nikad nece smijeti svirati u areni u Puli? E sad jel to Arena ili Pula opcenito neam pojma... Uglavnom znam samo da ga vecina mrzi tamo.... Nego, kako je ona njegova vukojebina selo 'Cavoglavi' dobila ime? Dali zboog neke tvrdoglavosti i zlocina kao i agresije na srpski narod u daljnoj proslosti ili su im ravnalima mjerili glave pa su zbog oblika glave dobili takvo ime? Bas me zanima...
Jer u vikipediji sigurno nema istine..

To ne znaci da automatski vole nekakve "RSK" tvorevine,nemoj zaboraviti da je u Istri mobilizacija za "Oluju" imala najveci odaziv. :D

A ako je i thompson bio u Puli 1999 to je jos bila vlast od krivoustog. Kasnije mu je zabranjeno od 2000 g

- - - - - - - - - -

To ne znaci da automatski vole nekakve "RSK" tvorevine,nemoj zaboraviti da je u Istri mobilizacija za "Oluju" imala najveci odaziv. :D
Mobilizacija nije dobrovoljni odlazak. A vi rvatne ste bili na sanku u to vrijeme? A uostalom taj odaziv nisu bili istrijani nego izbjeglice jer je istra bial ppuna izbjeglica, oni su isli masovno.

:hahaha:

Eto, a ovamo kenjhate kako vam je bolje bez nas...:per:

Ti si čak u Beograd došao...:hahaha:

Kakve veze ima to što sam ja došao u BG sa bilo čime ili bilo kim?

- - - - - - - - - -

A ako je i thompson bio u Puli 1999 to je jos bila vlast od krivoustog. Kasnije mu je zabranjeno od 2000 g

- - - - - - - - - -

Mobilizacija nije dobrovoljni odlazak. A vi rvatne ste bili na sanku u to vrijeme? A uostalom taj odaziv nisu bili istrijani nego izbjeglice jer je istra bial ppuna izbjeglica, oni su isli masovno.

Otkud izbjeglice ?? :eek:

Da niste vi malo etnički očistili određene krajeve Hrvatske, m? :think:

Kakve veze ima to što sam ja došao u BG sa bilo čime ili bilo kim?

- - - - - - - - - -

Otkud izbjeglice ?? :eek:

Da niste vi malo etnički očistili određene krajeve Hrvatske, m? :think:
Ma ne, nego nisu prihvatili legalnu vlast i svoju domovinu RSK. Znaci nisu bili lojalni pa su otisli, sto je cista izdaja. Evo pricali ste o lojalnosti i ovo je jedina istina ustvari.
E sad vase fantazije prosipajte kolko hocete...

- - - - - - - - - -

Thompson redovno nastupa u Puli,proguglaj malo. ;)

Ne znas ti istarske Hrvate,djeluju pitomo ali kad se razbjesne,sve ciste ispred sebe.........pitaj Talijane i vojsku tzv RSK. :D

Istra i Rijeka su 1991. -1995 godine imale izniman odziv na mobilizaciju u postrojbe HV-a...

- - - - - - - - - -

Ma ne, nego nisu prihvatili legalnu vlast i svoju domovinu RSK. Znaci nisu bili lojalni pa su otisli, sto je cista izdaja. Evo pricali ste o lojalnosti i ovo je jedina istina ustvari.
E sad vase fantazije prosipajte kolko hocete...

Jel se to RSK jede??

Ugurat ćemo vas u Europu za inat! :lol:

Ви се тамо ништа не питате! Уместо да ви некога угурате тамо угурат ће вама ови из ЕУ да ће вам се уши обртати као пропелери!
Није вам дуго трајала та ваша неовисност.

ajde ti upiši u google u srbiji
opsednutost rusima i pošalji screenshot
a ja ću u hrvatskoj opsjednutost njemcima
pa da vidimo tko je opsjednuti kime
:per:

Ми Срби не кријемо да смо у братству са Русима! Ми Русима никад нисмо прали гаће и чарапе као ви швабама ( у паузама између тимарења швапских коња и шишћења штале).

Ви се тамо ништа не питате! Уместо да ви некога угурате тамо угурат ће вама ови из ЕУ да ће вам се уши обртати као пропелери!
Није вам дуго трајала та ваша неовисност.

Pa dobro, vaša traje 8 godina, na papiru. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back