gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
 - 39.409

No, pa navedi mi kad je, makar na pola sata, u povijesti postojala Republika Srbija.![]()
Daj, ne zezaj. Znaš da je postojala Kraljevina Srbija. Na nesreću, sada postoji republika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No, pa navedi mi kad je, makar na pola sata, u povijesti postojala Republika Srbija.![]()
Hrvati imaju prava na teritorije do sledećeg rata.
Daj, ne zezaj. Znaš da je postojala Kraljevina Srbija. Na nesreću, sada postoji republika.
Komšija, ne shvaćaš kauzalnost. Sve i da dođe do rata i da Srbi osvoje dijelove Hrvatske, imali bi prava na teritorije do nekog novog sljedećeg rata, jer bi ih mi opet vratili. Mogli bi tako u nedogled.
To nije istina. Znam po sopstvenoj kući u Hrvatskoj. Stvarno si smešan, pa ne mogu samo Hrvati da žive u Hrvatskoj.
Povijesno i kauzalno,Vukovar nikad nije bio hrvatski.Komšija, ne shvaćaš kauzalnost. Sve i da dođe do rata i da Srbi osvoje dijelove Hrvatske, imali bi prava na teritorije do nekog novog sljedećeg rata, jer bi ih mi opet vratili. Mogli bi tako u nedogled.
Jedno je pprivatno vlasništvo, a nešto sasvim drugo državni teritorij.
Tvoja kuća je, kako i sama kažeš, u Hrvatskoj i tu je oduvijek i bila.
Nikad nije bila u Srbiji.

A Hrvatska nije postojala do '92.
Mozda nije po novohrvatskoj povijesti![]()
Tko govori o privatnom posjedu? Aludirao sam na državni posjed, a taj je posve hrvatski. Pravno i povijesno ne postoji niti komadić teritorija današnje Hrvatske na koji Srbi imaju pravo u drzavnopravnom smislu.
Gledajući iz rečene perspektive, kolega Ljubo je apsolutno u pravu, jer Srbija nije bila samostalna država gotovo 100 godina (1918.-2006.). Znaci, ako je istinita tvrdnja (a nije) da nije postojala Hrvatska, onda nije postojala ni Srbina.

Republika jeste od 2006
Nisi naveo to Republika u prethodnom postu. Kada je drzavnost u pitanju, tu se ne mozete porediti sa nama, jedino kopirati u nedogled nekakve novohrvatske verzije povijesti.
 novohrvatsku povijest prije 1990.? Kako to da vam onda nije smetala?Tema je Kroasanija.
Povijesno i kauzalno,Vukovar nikad nije bio hrvatski.
Istorijski!? Daj, ne piši gluposti.

Koji si ti paćenik.![]()

Zanimljivo je da nemaš nijedan kontraargument, osim gubljenja živaca, a ljutis se upravo zato što mi nemaš čime kontrirati.
Da, istina zna biti jako bolna.![]()

Koji si ti paćenik.![]()
Povijesno i kauzalno,Vukovar nikad nije bio hrvatski.
 Hoćeš li još jednu rundu ili ti je dosta za veceras trpit sramotne poraze u duelu sa mnom? 
A kad to?Hrvatska i Austrougarska nisu jedno isto.NDH?Netočno. Vukovar JESTE bio dio Hrvatske, a smiješno je da NIKADA nije bio dio Srbije.

Zamoli ''kolegu'' povijesničara.Izbjegavaj preteške riječi, od njih me boli mozag.
Užas, zamisli, ima iste kriterije i za Hrvatsku i za Srbiju!
To je uvreda samo takva
- - - - - - - - - -
Izbjegavaj preteške riječi, od njih me boli mozag.
 Dosadno je veceras. Nema nijednog dostojnog protivnika, sve sami amateri i sitna lovina. 
A kad to?Hrvatska i Austrougarska nisu jedno isto.NDH?![]()
To sto vi dobijate samostalnu drzavu tek 1918. ne znaci da SRbija nije postojala pre 18'Gledajući iz rečene perspektive, kolega Ljubo je apsolutno u pravu, jer Srbija nije bila samostalna država gotovo 100 godina (1918.-2006.). Znaci, ako je istinita tvrdnja (a nije) da nije postojala Hrvatska, onda nije postojala ni Srbina.
Opet ti sa tim novo sr.anjima. Kako to da ste prihvaćali tunovohrvatsku povijest prije 1990.? Kako to da vam onda nije smetala?
Pozdrav Gumi!Dosadno je veceras. Nema nijednog dostojnog protivnika, sve sami amateri i sitna lovina.
![]()

To sto vi dobijate samostalnu drzavu tek 1918. ne znaci da SRbija nije postojala pre 18'Sramota da ovakvi postovi dolaze od jednog povijesnicara.(osim ako nisi onaj novohrvatski, onda razumem)
Jbg, bratstvo jedinstvo i ostali fazoni.

Istina je da ne znate koji je vaš jezik i tražite ga na srpskim forumima.Pokušajte kod Italijana,Nemaca,Slovenaca i Mađara.Nego, jesi li znao da Hrvati nikada nisu imali vladara koji je pričao njihovim jezikom?![]()
Nego, jesi li znao da Hrvati nikada nisu imali vladara koji je pričao njihovim jezikom?![]()
Imali ste. Kralj jugoslavije je pricao srpskim, to vam dodje isto.
A kad to?Hrvatska i Austrougarska nisu jedno isto.NDH?![]()
 Vukovar je bio u sastavu Srijemske županije. Srijemska županija je bila u sastavu Kraljevine Hrvatske i pod vlašću hrvatskog bana i sabora, a Kraljevina Hrvatska sa svojim od Habsburga priznatim granicama i upravom, vazalna država u sastavu Habsburške Monarhije. Dajle, Hrvatska jeste postojala, kad ne kao samostalna zemlja i Vukovar jeste bio u sastavu Hrvatske i tek preko nje u sastavu kasnije Austro-Ugarske. Nemaš ti pojma. Ko da raspravljam s djetetom.