Republika Hrvatska - zbirna tema 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ama i ne treba da povuku tužbu.Naša protivtužba je 100 puta jača od njihove.Samo da je ovaj OLOŠ Vučić ne povuče.

Ej sine zaludni, moze nasa tuzba da bude jos toliko puta jaca, kada sudi hrvatski brat amer, holandez, i takvi neki. Treba shvatiti da sudstvo vise nema veze ni sa kakvom pravdom. To je sve postalo privatno, iz privatnih dzepova se finansiraju sudovi i sudije, samim tim, od istih se dobijaju nalozi. Tu je kraj svake price. Ako finansijeri suda kazu krivi su Srbi, sud ce tako dosuditi. Ako kaze nisu, nisu. Pravna materija je potpuno suvisna u svemu tome. Jedino mi to izgleda ne shvatamo dok sve te medjunarodne sprdacine nazivamo "sudom". Sud je ozbiljna narodna institucija. Ono su privatni kazamati. Budale smo sto uopste takve gluposti priznajemo za sudove i idemo pred njih. Posle cemo se cuditi kad dosude da smo mi izvrsili Oluju a ne Hrvati.

Мислим да је за српски народ и српску Државу најбоље да хрватсак добије на том суду и да Србија буде осуђена да плати 1000 милијарди еура хрватској. То би, претпостављам мало отрезнило наказе, то јест кротаофиле у самој Србији. Иначе у Србији постоје две врсте људи. Српски родољуби и хрватски националисти српског порекла.

Tri vrste,
1. Patriote
2. Neprijateljski placenici i njihovi simpatizeri
3. Debili koje nista ne interesuje sem sta ce vidjeti na tv-u i sta ce "pozderati".

Nece nista "otrezniti nakaze" sem kratkog postupka...........

Tri vrste,
1. Patriote
2. Neprijateljski placenici i njihovi simpatizeri
3. Debili koje nista ne interesuje sem sta ce vidjeti na tv-u i sta ce "pozderati".

Nece nista "otrezniti nakaze" sem kratkog postupka...........

1. Patriote "Dogodine u Kninu" :rotf:
2. realne ljude čiji IQ je daleko viši od sobne temperature
3. da tu si u pravu ....i velike većine kojima je Grand šou, PinkTV i trač rubrike Kurira krajnji domet njihova interesovanja :lol:

Hrvati su pismeniji od Srba.
To je provjerljiva činjenica, i nema baš nikakve veze s time da li Srbi govore srpskim ili hrvatskim jezikom.

Molim te, objasni mi ovo.
Gde si pronašao taj podatak i kako si usvojio to kao činjenicu?
Kako si uopšte smogao smelosti i pameti da izjaviš ovako nešto?
Da si rekao da ste pismeniji od nekog amazonskog plemena, pa i ajde, da ti oprostim... ( i oni imaju više duha i ljudskog u sebi od vas nabedjenih vladaoca (kulturno, vojno, istorijski...) Balkanom)!
Vi ste jedna šaka jada, potpuno nebitna na istorijskoj sceni. Nikada ničemu niste doprineli, sem uništavanju Srba. To je ono što vas odredjuje. Da nema nas, vi ne biste ni postojali. Mrzite nas jer ste ljubomorni.
A zašto to kažem? Hoćeš dokaz? Ti si dokaz. Ti i ovi tvoji paćenici, što provodite dane i noćo na srpskom forumu. Nemate pametnija posla? Pa, verujem da nemate. Vaša preokupacija su Srbi.
Boles'.
Izmišljate istoriju. Sve bljuvotina do fekalije. Ali razumem ja to. To je odlika malih naroda. Trudite se da dokažete nešto da bi sami sebi izgledali veliki.
Kradete i lažete (i koljete). Ali, opet, razumem ja to. Kako bi se inače opravdali i mogli noću da zaspite?
Zašto to radite? Zato šti imate duboko usadjen kompleks niže vrednosti.
Sa vama uopšte ne treba raspravljati. Ova tema ne bi trebalo ni da postoji.
Svi Srbi bi trebali da vas bojkotuju na forumu. Da ignorišu vaše gluposti. Jer vi ste ništa.

1. Patriote "Dogodine u Kninu" :rotf:
2. realne ljude čiji IQ je daleko viši od sobne temperature
3. da tu si u pravu ....i velike većine kojima je Grand šou, PinkTV i trač rubrike Kurira krajnji domet njihova interesovanja :lol:

Patriote i Knin? Nigdje veze, Knin je od prvog dana postojao da bio zrtvovan.

Realni? U pravu si, shvatili su da se lako dolazi do novca pljuvanjem po drzavi i narodu. Da si procitao ono sto sam napisao shvatio bi da nisam dovodio u pitanje njihovu inteligenciju vec nesto sasvim drugo. Neprijatelj ne mora da bude glup, mislis li da su hitler, klinton, bler i ostali bili glupi? Svi su nam bili neprijatelji......

Bar da se oko toga slozimo.

Da si rekao da ste pismeniji od nekog amazonskog plemena, pa i ajde, da ti oprostim... ( i oni imaju više duha i ljudskog u sebi od vas nabedjenih vladaoca (kulturno, vojno, istorijski...) Balkanom)!
Vi ste jedna šaka jada, potpuno nebitna na istorijskoj sceni. Nikada ničemu niste doprineli, sem uništavanju Srba. To je ono što vas odredjuje. Da nema nas, vi ne biste ni postojali. Mrzite nas jer ste ljubomorni.
A zašto to kažem? Hoćeš dokaz? Ti si dokaz. Ti i ovi tvoji paćenici, što provodite dane i noćo na srpskom forumu. Nemate pametnija posla? Pa, verujem da nemate. Vaša preokupacija su Srbi.
Boles'.
Izmišljate istoriju. Sve bljuvotina do fekalije. Ali razumem ja to. To je odlika malih naroda. Trudite se da dokažete nešto da bi sami sebi izgledali veliki.
Kradete i lažete (i koljete). Ali, opet, razumem ja to. Kako bi se inače opravdali i mogli noću da zaspite?
Svi Srbi bi trebali da vas bojkotuju na forumu. Da ignorišu vaše gluposti. Jer vi ste ništa.

Se.reš kvake. Hrvati su, s obzirom na svoju veličinu, pridonijeli svijetu više nego što ti možeš zamisliti. Tvoje neznanje ne opravdava gluposti koje redovito sipaš na forumu.

Boles'.

Zanima te gdje sam pronašao podatak o pismenosti?
Pa ukucaš literacy rate by countries u gugl, pa dobiš gršt i pregršt sajtova sa statistikom, i svi govore isto, a to je da je pismenost u Srbiji manja od pismenosti u Hrvatskoj - što je i očekivan rezultat.
Pa jel te ja to moram učiti, lijeni nesposobjnakoviću?

Za ovo ostalo prosipavanja frustracija i fašizma: jel me želiš nešto konkretno pitati, ili samo pokazuješ svoj sirotinjski primitivizam?
Ako želiš pitati - pitaj, ne frfljaj o "nama", "fekalijama", a naročito si smiješan kada počneš pričati o "kompleksima niže vrijednosti": nije dovoljno staviti riječ Veliki u ime na forumu.

I ti se.reš kvake. Svijet je upoznat sa strahotama Jasenovca zadnjih 50-tak godina. To što ste vi živjeli u izolaciji pa neosnovano vjerujete da nije tako, vaš je problem. Postoji mnoštvo znanstvenih disertacija o zločinima ustaša na stranim jezicima i znanstvenih radova koje su na temu Jasenovca pisali strani povjesničari još od 60-ih godina 20. stoljeća. Vi sada otkrivate toplu vodu. To se već sve zna. :lol:

- - - - - - - - - -

Zanima te gdje sam pronašao podatak o pismenosti?
Pa ukucaš literacy rate by countries u gugl, pa dobiš gršt i pregršt sajtova sa statistikom, i svi govore isto, a to je da je pismenost u Srbiji manja od pismenosti u Hrvatskoj - što je i očekivan rezultat.
Pa jel te ja to moram učiti, lijeni nesposobjnakoviću?

Za ovo ostalo prosipavanja frustracija i fašizma: jel me želiš nešto konkretno pitati, ili samo pokazuješ svoj sirotinjski primitivizam?
Ako želiš pitati - pitaj, ne frfljaj o "nama", "fekalijama", a naročito si smiješan kada počneš pričati o "kompleksima niže vrijednosti": nije dovoljno staviti riječ Veliki u ime na forumu.

Svaka čast na komentaru! Oprao si ga do kože. :klap: :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back