Hrvati su pismeniji od Srba.
To je provjerljiva činjenica, i nema baš nikakve veze s time da li Srbi govore srpskim ili hrvatskim jezikom.
Molim te, objasni mi ovo.
Gde si pronašao taj podatak i kako si usvojio to kao činjenicu?
Kako si uopšte smogao smelosti i pameti da izjaviš ovako nešto?
Da si rekao da ste pismeniji od nekog amazonskog plemena, pa i ajde, da ti oprostim... ( i oni imaju više duha i ljudskog u sebi od vas nabedjenih vladaoca (kulturno, vojno, istorijski...) Balkanom)!
Vi ste jedna šaka jada, potpuno nebitna na istorijskoj sceni. Nikada ničemu niste doprineli, sem uništavanju Srba. To je ono što vas odredjuje. Da nema nas, vi ne biste ni postojali. Mrzite nas jer ste ljubomorni.
A zašto to kažem? Hoćeš dokaz? Ti si dokaz. Ti i ovi tvoji paćenici, što provodite dane i noćo na
srpskom forumu. Nemate pametnija posla? Pa, verujem da nemate. Vaša preokupacija su Srbi.
Boles'.
Izmišljate istoriju. Sve bljuvotina do fekalije. Ali razumem ja to. To je odlika malih naroda. Trudite se da dokažete nešto da bi sami sebi izgledali veliki.
Kradete i lažete (i koljete). Ali, opet, razumem ja to. Kako bi se inače opravdali i mogli noću da zaspite?
Zašto to radite? Zato šti imate duboko usadjen kompleks niže vrednosti.
Sa vama uopšte ne treba raspravljati. Ova tema ne bi trebalo ni da postoji.
Svi Srbi bi trebali da vas bojkotuju na forumu. Da ignorišu vaše gluposti. Jer vi ste ništa.