piciginx
Legenda
- Poruka
- 53.677
Pojedinci-90%...Baš su pojedinci...
- - - - - - - - - -
Da, pojedinci to je točno.
Kada je poželjno bilo biti Srbin naročito nakon WW1 od Srbokatolika u Dubrovniku ni traga ni glasa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
Da, pojedinci to je točno.
Kada je poželjno bilo biti Srbin naročito nakon WW1 od Srbokatolika u Dubrovniku ni traga ni glasa.
Jest, austrougari su ih izmislili...
Ali, evo malo šta kažete sami o sebi pa bih molio mišljenje...
http://hr.metapedia.org/wiki/Naši_vukovci-jugookupatori
ok ali propustas zbilja odlican dokumentarac
KRSTAŠKI RATOVI - prvi krstaški pohodi (rat u ime krsta)
Ovaj film govori o Prvom krstaškom ratu (1096-1099) a cilj mu je bio zauzimanje Jerusalema od strane križara.
Krstaški ratovi ili Križarski ratovi, naziv za više vojnih ratnih pohoda europskih kršćanskih (katoličkih) sila tokom srednjeg vijeka protiv rastujućih snaga Islamskog carstva, uglavnom na istočnim obalama Mediterana. Trajali su od 11. do 13. vijeka, a cilj im je bio povratiti sveta mjesta kršćanstva u vlastite ruke po svaku cijenu u i to na bilo koji način.
prvi dio
Kakafonija....
Objasni nagli nestanak Srbokatolika u Dubrovniku, za samo nekoliko godina.
Kakafonija....
Objasni nagli nestanak Srbokatolika u Dubrovniku, za samo nekoliko godina.
To će isto tvrditi za 100 god. neki tvoj kretenizovani potomak za Ličane ....... tj Srbe u Hr. koji će se obrisati vašim falsifikatima
Revizija, pppa revizija, pa revizijina revizija.... itd
I danas je tako?A ne , varam se, danas govorite i pišete srpskim po modernom pravopisu, po gramatičkim Vukovim pravilima.
Vuk je ukrao hrvatski jezik i nametnuo ga Srbima.
Rekao to covek na izvornom hrvatskom![]()
- - - - - - - - - -
I danas je tako?A ne , varam se, danas govorite i pišete srpskim po modernom pravopisu, po gramatičkim Vukovim pravilima.
nego mene zanima kako ste vi 90-ih racunali jer cujem da je kruh kostao par milijardi dinara itd? Haha kako racunat i poslovat ako zvakaca kosta 1 000 000 mil dinara? Kako to ide? Ne pogubi se covjek?![]()
Do max. 1,6%. Može se smatrati većinom kad su Srbi u pitanju, jer je nebeskih 1,6% uvijek više od zemaljskih 98,4%.
Vukova pravila nisu Vukova, nego Vitezovićeva.![]()
Rekao je na jednom od službenih jezika tada u Hrvatskoj.
Kao što je nekada na području Srbije (jer tada Srbija nije postojala) bio službeni turski.
Uuuu, ebote, satraste me argumentima.![]()
Evo vidi šta tvoji kažu i nemoj posle nisam znao...
http://hr.metapedia.org/wiki/Na%C5%A...-jugookupatori
Koji luzerski pokušaj, to je strašno.![]()
Kako te ne zanima jezik. Veće bi čudo bilo da su Hrvati govorili srpski. Čudo neviđeno. Nego, šta kažeš(kaj veliš) na ono što vam lingvističari govore o jeziku danas. Zanimljivo ne kažu pravopis, već-vukopis.Jesam li ja malkice ćorav pa ne vidim na ovome što šalješ izjašnjavanje po nacionalnosti, ili mi nešto skrivaš?
Ajmo opet:
Kada su se Dubrovčani izjašnjavali kao Srbi?
Dakle, ne zanima me njihova prehrana i seksualne navike, jezik kojim govore ni vjeroispovijest.
Kakva je ovo karakondžula od -pedie ??![]()
Kakva je ovo karakondžula od -pedie ??![]()