Guru 42
Veoma poznat
- Poruka
- 13.322
To znaci Papa hoce u Srbiji da ga pozovemo.
.. немам ниш' против... али прво мора у Јасеновац, да клекне пред гробовима жртава усташких кољача и седамстотинахиљада пута да измоли оче наш и здраво Маријо!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znaci Papa hoce u Srbiji da ga pozovemo.
туга од писмености...
- - - - - - - - - -
Шта се то нас тиче!? Мене, лично, боли уво за њихов клер и за папу.
Odmah ima da klekne...
Pravoslavaca UKUPNO u svetu ima oko 200 miliona, a katolika MILIJARDU i 200 miliona....
Zato ti uvek lupas gluposti?
Znajući politiku Vatikana pitanje je da li su ova četvorica smenjeni zbog nacionalizma ili zato što Vatikanu nisu uplatili neki novac.I naravno samo Hrvatski su ubijali Srbe ali pod direktnim patronatom Pape.Koji je između ostalog aktivno podržavao NDH u tome i organizovao bekstvo ustaša u južnu ameriku posle 1945-te.Prema tome sasvim dovoljno da se zatraži iskreno izvinjenje Vatikana za njegovu podršku zločinačkoj tvorevini i genocidu nad Srbima u NDH.
- - - - - - - - - -
Pročitaj neke od mojih prethodnih postova na ovu temu.I SVE ĆE TI SE SAMO KASTI.
Svi nesporazumi izmadu Srba i Hrvata i sva ta njihova mrznja prema nama koja je i podstakla i podrzala sve zlocine-sve je to doslo od Katolicke crkve.Za Vatikan,pravoslavlje je neprijatelj br.1,nesto sto treba potpuno fizicki unistiti.Zbog toga izmedju nas i njih nikada nece biti dobrih i normalnih odnosa.
Iz Europske Unije i Centra Simon Wizental objavili su da će tako biti određeno vrijeme u Hrvatskoj. Navodno su takav period prošle i neke druge članice EU-a po ulasku u Uniju (primjerice Estonija). Vlasti i civilno društvo treba biti na oprezu i pričekati da se izgrednici i ekstremisti ispušu. Po primjeru ostalih zemalja nakon njihova ulaska u EU taj proces nacionalističke galame ne bi trebao biti predug. Jedina otegotna okolnost u primjeru Hrvatske je teška ekonomska kriza koju te zemlje nisu imale, a što može produljiti postulazni period Hrvatske u EU.
Tako su se ispuhavali i u logoru Jasenovac 1940-1945te?
Био сам летос у Сплиту пет дана. Свако вече кад сам изашао у провод видео сам по којег пацова на улици.... Испрва нисам поверовао шта видим пацови су били велики као мачке! Што је још чудинје пацови су мирно гмизали између проланика који су их заобилазили да неби пали преко њих. Понека женска би вриснула и одскакутала пар корака небили избегла сусрет са огромним глодаром који се није плашио људског присуства. Мора бити да хрвати те оријашке пацове узгајају да би туристима могли да се похвале богатом фауномграда под Марјаном.![]()
А онда сам сазнао да их узгајају као кућне љубимце!!! http://svijet-ljubimaca.com/forum/printview.php?t=3238&start=105
Diana - Četvrtak 11.03.2004. 8:25
Subject:
To su takoreć domesticirani štakori. Radi se o tome da se uzgojem postiglo to da se ima raznih boja i čak i veličina. A inače sama vrsta štakora "za doma" ima dvije podvrte, veću i manju. Veća je od divljih štakora, a manja je posebna podvrsta čini mi se. Ali su u svakom slučaju pravi, to je sigurno.
http://www.jutarnji.hr/najezda-stakora-uplasila-splicane/184844/
Najezda štakora uplašila Splićane
SPLIT - Sve učestaliji bliski kontakti sa štakorima, neugodnim sivim glodavcima, posljednjih su petnaestak dana uplašili i uznemirili Splićane.
![]()
Tražeći hranu i vodu gdje stignu, štakori ordiniraju plažama, šetaju se uz more i što je još gore, postaju ilegalni sustanari u [COLOR=#003EFF !important]obiteljskim kućama ili stanovima sve dok nered koji znaju počiniti, smrad koji svojim fekalijama i urinom za sobom ostavljaju, ne otkrije njihovu prisutnost.
U bliskim susretima sa štakorima prednjače stanovnici gradskih kotareva Ravne njive i Neslanovac, rubni dijelovi grada, ali ništa manje problema nema ni u samom središtu.
[/COLOR]
Imaginacija u tog Srbina jaka je.
![]()
- - - - - - - - - -
A odakle srpska mržnja prema Hrvatima?
Vatikan je pokrenuo ideju ekumenizma, jedinstva svih kršćana. To smatraš prijetnjom fizičkim uništenjem?
Iz Europske Unije i Centra Simon Wizental objavili su da će tako biti određeno vrijeme u Hrvatskoj. Navodno su takav period prošle i neke druge članice EU-a po ulasku u Uniju (primjerice Estonija). Vlasti i civilno društvo treba biti na oprezu i pričekati da se izgrednici i ekstremisti ispušu. Po primjeru ostalih zemalja nakon njihova ulaska u EU taj proces nacionalističke galame ne bi trebao biti predug. Jedina otegotna okolnost u primjeru Hrvatske je teška ekonomska kriza koju te zemlje nisu imale, a što može produljiti postulazni period Hrvatske u EU.
http://dubrovniknet.hr/novost.php?id=28054#.UsgCXtJDvfJ
Još da dodam da, nakon snimanja "Game of thrones", idući tjedan počinje snimanje serije "Borghia" u Dubrovniku.
Hrvatska se sve više etablira u svijetu i napreduje, unatoč lupetanjima dežurnih krstinih pljuvača tipa KESH, mario, KENMEK & clones, i sl.![]()
To ti je sasvim normalna pojava u Dalmaciji jer odnose đubre jednom nedeljno, primetio si da smrdi na lešine do nebesa pored kontejnera za đubre? Cela ulica zna da zaudara na kilometar, ne znam kako stanari to podnose?!??! Ja sam skoro pao u nesvest!
.. ДА!!!
Hebate, odakle vadite te vijesti?Ja živim u Splitu i ovo mi je prva vijest o tome.
![]()
Znaci da sacekamo da se umore a?Ne verujem sta citam
.. напокон ћете да спознате праву истину о батикану и папигама!!!
Mržnja Hrvata prema Srbima traje preko 200 godina a poslednjih 140 je to postalo patološki. U principu, što je vremenom bilo više pokatoličenih Srba u hrvatskom narodu to je mržnja bila veća. Mi smo ustvari imali manje problema sa pravim Hrvatima nego sa bivšim Srbima i njihovim potomcima. A srpska mržnja prema Hrvatima i ne postoji nego su to privremene reakcije na hrvatsko nasilje.
Vatikan može da se sjedini samo sa svojim Luciferom.![]()
I tebi ne smeta ono đubre u kontejnerima koje smrdi na lešinu? Jesi li ti normalan?![]()
.. тачно тако...
I toliko nas mrzite da ste nam htjeli osporiti pravo na samostalnost, oduzeti nam teritorije? Zašto nas toliko mrzite? I nemoj reči da je to zbog WWII, takav odnos prema nam imali ste i prije toga.
Ajde, prihvatit ću tvoju igru. Kakvo smeće, gdje se nalazi?
Kako sejes tako zanjes
Devojka od 20-ak godina, sludjena fasizmom i ustastvom (koje javno propagira) verovatno je mislila da tako nesto moze da radi bez ikakvih posledica
Pretpostavljam da je kidnapovana, ali sama je kriva za to...
.. какве територије?? па све што, данас, називате својим, све сте отели, што пиздекима, што Србима, што жабарима, али имате среће што је у вама батикан видео добро "месо" за заштиту од православља и мухамеданства...
E sad nemam pojma kako se zove, ulica ide nizbrdo pa prolazi kroz neku pijacu sa suvenirima i završava na početku straduna. Kontejneri prepuni, curi neki gnoj iz njih niz ulicu i nepodnošljivi smrad lešine se širi. I to sve u srcu turističke sezone!
Ja zaista ne znam da bilo koji covek, rodjen u Srbiji, oseca bilo kakvu mrznju prema native Hrvatima, a tu bih recimo
smela i usudila se da i sebe ubrojim. Ja vas ne mrzim, vi za mene ne postojite, doduse na forumima da, ima jako zanimljivih ljudi
sa kojima vrlo rado diskutujem ( ponekad si tu i ti) cak sam i odusevljena kada ih vidim da pisu, ali ja licno ( a to se odnosi i na moje rodjake,
uzu , siru porodicu, sve moje moguce prijatelje) nikada, ali nikada necu doci u Hravtsku. Razlog je taj da ja Hrvatsku poznajem
jod od malih nogu ( svojih) i secam se kojecega, a nista nije lepo.
Сад ће те ставити на листу непријатеља тисућљећне.![]()
Pa dobro mjkmu bžju... valjda si upućeniji od mene.
Govorka se da će reformirati istopolne brakove ?! Ljuuu ?!
Ne dajte se !
Ustvari dajte se malo
- - - - - - - - - -
.. не дајте се испод сто јура!!!
To ti je sasvim normalna pojava u Dalmaciji jer odnose đubre jednom nedeljno, primetio si da smrdi na lešine do nebesa pored kontejnera za đubre? Cela ulica zna da zaudara na kilometar, ne znam kako stanari to podnose?!??! Ja sam skoro pao u nesvest!
Ja zaista ne znam da bilo koji covek, rodjen u Srbiji, oseca bilo kakvu mrznju prema native Hrvatima, a tu bih recimo
smela i usudila se da i sebe ubrojim. Ja vas ne mrzim, vi za mene ne postojite, doduse na forumima da, ima jako zanimljivih ljudi
sa kojima vrlo rado diskutujem ( ponekad si tu i ti) cak sam i odusevljena kada ih vidim da pisu, ali ja licno ( a to se odnosi i na moje rodjake,
uzu , siru porodicu, sve moje moguce prijatelje) nikada, ali nikada necu doci u Hravtsku. Razlog je taj da ja Hrvatsku poznajem
jod od malih nogu ( svojih) i secam se kojecega, a nista nije lepo.
Poznaješ Hrvatsku od svojih malih nogu, i baš ničega lijepoga se ne sjećaš?
Pokušaj otkriti razloge za to u svom odgoju.